-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: splitbro
Herkese iyi forumlar..
Bildiğiniz üzere bir kaç fenomen bu markanın "reklamını" yaptı ve ben de merak ettim piyasaya göre fiyatları nasıl ve etkisi ne derecede iyi. Forumda daha önce konusu açılmış fakat yeterince bilgi içerdiğini düşünmüyorum. Testosterone Enanthate + Boldenone kürüne girmeyi düşünüyorum ürünlerini kullanan var mı? Varsa etkilerini yazabilir mi lütfen..
Teşekkürler şimdiden
-
Yazan: Arnoldswazz
Herkese merhaba ilk kürüm birçok instagram daki yarışmaya katılan kişiler öneriyor myoblast pharma yardımcı olurmusunuz kullananlar varmı İngiltere menşei olduğu söyleniyor
-