Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

nakres27

250 mg testosteron enjeksiyon ayarı - ölçüsü nasıl olmalı?

Önerilen İletiler

nakres27    37

Belki sizlere saçma bir konu olarak gelecek ama bilmediğim için sormak istiyorum. :) Bu konuyu araştırdım ama bulamadım forumda haftalık 250 mg test. ent. kullanmam gerek bu kutunun üstünde de sadece 250 mg yazıyor yani bu kutu tek kullanım demek mi oluyor. 

65a5451145747_WhatsAppGrsel2024-01-15saat17_42.46_06b391e8.thumb.jpg.0455d3cefc03e9851531b3409d12d7c1.jpg 65a54344d3fba_WhatsAppGrsel2024-01-06saat16_00.59_18c660bf.thumb.jpg.2c184d7c334fd5445035db618ba6be2c.jpg

• Kaka 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    620

Foruma üye oldun 850 tane konu açtın araştırdın o marka bu marka gide gide bu çöpü mü aldın da vücuduna sokacaksın? :) 

1 ML - 250 MG olduğuna göre haftada misal 500 mg alacaksan vuracağın günlere 1 ml / 1 ml bölerek alabilirsin.

Allah aşkına kaç para verdin buna? ¬¬

• Beğen 2
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nynex    7
nakres27, 1 saat önce yazdı:

Belki sizlere saçma bir konu olarak gelecek ama bilmediğim için sormak istiyorum. :) Bu konuyu araştırdım ama bulamadım forumda haftalık 250 mg test. ent. kullanmam gerek bu kutunun üstünde de sadece 250 mg yazıyor yani bu kutu tek kullanım demek mi oluyor. 

Hocam elindeki ürün 10ml her 1 ml 250mg testo içeriyor 10 ml olduğuna göre elindeki ürün toplam 2500mg testoya denk geliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    432

250 yani 1 ml de 250 mg var demek oluyor.

Bu da şu anlama geliyor enjektörde 1 2 3 4 5 varya işte oradaki 1 ml e kadar çektiğin ilaç 250 mg testo yapar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    83

10 ml ilaç var içinde. 10x250 mg oluyor. her 1ml'de vücuduna 250 mg testo enjekte etmiş olursun. enjeksiyonları sen yapmayacaksın anladığım kadarıyla. enjeksiyonunu yaptırcağın kişi bilir muhtemelen nasıl olduğunu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    23
GHOST, 5 saat önce yazdı:

Foruma üye oldun 850 tane konu açtın araştırdın o marka bu marka gide gide bu çöpü mü aldın da vücuduna sokacaksın? :) 

1 ML - 250 MG olduğuna göre haftada misal 500 mg alacaksan vuracağın günlere 1 ml / 1 ml bölerek alabilirsin.

inşallah sağlam referansdan almıştır sterilliği şüpheli ama enazından boş çıkmaz 😮‍💨

kullanmayın baba yerli ürün kullanmayın diyoruz yarın bugün 50 li 60 lı yaşlarınızda oranızda buranızda kitle çıktığında kanınızdaki ağır metaller sağlığınızı tehtit edicek seviyeye geldiği zaman anliycaksınız şimdi bi heves kullanıyosunuz ama 

• Şerefe 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST, 7 saat önce yazdı:

Biraz abartı olmuş, eczane ürünlerine ulaşmak pek kolay değil. Yerli üretim tabii ki bi sp veya balkan olmaz ama günü kurtarmalık olarak kullanılamaz da değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    620
Tren Sevicisi, 12 dakika önce yazdı:

Biraz abartı olmuş, eczane ürünlerine ulaşmak pek kolay değil. Yerli üretim tabii ki bi sp veya balkan olmaz ama günü kurtarmalık olarak kullanılamaz da değil.

Bp,sp boş ver Hocam onlarda ulaşılabilir değil artık herkes için rakamlarında dolayı da insan bunuda sokmaz vücuduna onca marka varken.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST, Şimdi yazdı:

Bp,sp boş ver Hocam onlarda ulaşılabilir değil artık herkes için rakamlarında dolayı da insan bunuda sokmaz vücuduna onca marka varken.

Ben de şu an optimum ve swiss kullanıyorum, satıcım bu markaların üreticisi. Bu adamı bulana kadar kaç farklı kişiden ne komik fiyatlar duydum. Aynı ürünü satan bir influencer benim tek flakona verdiğim 1 birim fiyatın 3 birimini istedi. Düzgün satıcı bulmak imkansıza yakın, eczacı tanıdığın varsa rahatsın ama hiç böyle bağlantıların yoksa optimum gibi markalar kaçınılmaz oluyor.

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    312
GHOST, 7 saat önce yazdı:

Hop burada şimdi dur bakalım.. O kadar marka kullandım optimum’dan aldığım verimi diğerlerinde almadım. Kimden aldığına bağlı değişir. Şuan cruise’da olmama rağmen gırtlağına kadar o testo’yu hissediyorum. Sen düşün

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653

İran enhantate varken maceraya hiç gerek yok gençler.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nakres27    37
Ironmann, 14 saat önce yazdı:

250 yani 1 ml de 250 mg var demek oluyor.

Bu da şu anlama geliyor enjektörde 1 2 3 4 5 varya işte oradaki 1 ml e kadar çektiğin ilaç 250 mg testo yapar 

çok teşekkür ederim.

GHOST, 15 saat önce yazdı:

ürünü satan satıcımdan şüphem yok. yani biraz da bu markayı kullanırken kaliteli bir coach ile çalışmak için seçtim bunu elbette ilerleyen süreçlerde bu marka değişir ya da memnun kalmam durumunda devam ederim bunu zaman gösterecektir teşekkür ederim.

shX648, 9 saat önce yazdı:

inşallah sağlam referansdan almıştır sterilliği şüpheli ama enazından boş çıkmaz 😮‍💨

kullanmayın baba yerli ürün kullanmayın diyoruz yarın bugün 50 li 60 lı yaşlarınızda oranızda buranızda kitle çıktığında kanınızdaki ağır metaller sağlığınızı tehtit edicek seviyeye geldiği zaman anliycaksınız şimdi bi heves kullanıyosunuz ama 

arkadaşlar ürünü satan satıcımdan şüphem yok. yani biraz da bu markayı kullanırken kaliteli bir coach ile çalışmak için seçtim bunu elbette ilerleyen süreçlerde bu marka değişir ya da memnun kalmam durumunda devam ederim bunu zaman gösterecektir teşekkür ederim  

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.