Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

gorki

Dragon pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

gorki    0

Dragon pharmanın cut long veya cut mix kullanmayı düşünüyorum daha önce hiç kür yapmadım, hoca tutacağım fakat nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum, bu ürünlerden kullananların yorumlarını merak ediyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    917

Mix ilaçlar kandırıcı bence uzak durulmalı neden içinde 2,3,4,5 tane ilaç var diye pr yapar satıcı veya marka bu tamamen amatör sporcuları etkilemeye yönelik çünkü içeride istediğimiz bize yetecek miktarda mg ölçüsünde ilaç yok bunu şöyle düşünelim ihtiyacımız c vitamini normalde bir sporcu için günlük 500 mg alınır ihtiyaç dahilinde ama birde eczaneci derki multivitamin var arkasına bir bakarsın c var b v ar d var b12 var var oğlu var ama içindeki c vitamini miktarı 50 mg dir yani ihtiyacımızın çok çok çok çok altı o yüzden bu ilaçlar yerine yani mix ilaçlar yerine düz esterler ile güzel kür dizayn edilmeli bence.

Vücut fotoğraflarınızı ekleyin yaş vücut ölçüleri deneyimlerinizi ve hedefinizi herkes ona göre öneride bulunur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
blackpaper    1

Herkese merhaba 

Dragon pharma kullananlardan yardım istiyorum ürünlerin doluluğu hakkında yorum yapabilirmisiniz ?
Dragon Pharma nın sitesinden kendilerine sorduğumda Tayland da üretimlerinin olmadığı söylendi ancak satan kişi Tayland dan gönderdiğini söylüyor bir çelişki var yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726
blackpaper, 8 dakika önce yazdı:

Herkese merhaba 

Dragon pharma kullananlardan yardım istiyorum ürünlerin doluluğu hakkında yorum yapabilirmisiniz ?
Dragon Pharma nın sitesinden kendilerine sorduğumda Tayland da üretimlerinin olmadığı söylendi ancak satan kişi Tayland dan gönderdiğini söylüyor bir çelişki var yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler

çelişki var, ama şu ihtimali göz önünde bulundur. Satan kişi Dragon Pharma'nın resmi distrübütörü değildir, başka bir satıcıdan alarak ürünü sana ulaştırıyordur. Dragon Pharma'nın bildiğim kadarıyla doğrulama kodu bulunmuyor. Ondan dolayı aldığın kişiden fatura kayıtları veya kargo kayıtları iste. Bunun sonucunda bir kanıya ulaş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    109

Dragon pharma çin üretimi arkadaşlar hatta hong kong, tayland da v.s üretimi yok. Tayland dan gönderdiğini iddia eden kişi siparişleri hong kong a geçiyor oradan yollanıyor ürünler avrupaya, hatta paylaştığı sipariş görselleri kendine bile ait değil, sipariş verdiği satıcının görselleri, hepsinin ss leri kanıtı var :D  Birinci elden dragon pharma siparişi verdik doktora reçete yazdırdık ilaç kapımıza kadar geldi fakat 3-5 flakon geliyor değmiyor. Ben dragon pharmayı sevmiyorum bana hiç yaramamıştı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    259
Adrian, 3 saat önce yazdı:

Dragon pharma çin üretimi arkadaşlar hatta hong kong, tayland da v.s üretimi yok. Tayland dan gönderdiğini iddia eden kişi siparişleri hong kong a geçiyor oradan yollanıyor ürünler avrupaya, hatta paylaştığı sipariş görselleri kendine bile ait değil, sipariş verdiği satıcının görselleri, hepsinin ss leri kanıtı var :D  Birinci elden dragon pharma siparişi verdik doktora reçete yazdırdık ilaç kapımıza kadar geldi fakat 3-5 flakon geliyor değmiyor. Ben dragon pharmayı sevmiyorum bana hiç yaramamıştı.

Ben hint malı diye biliyorum hepsi dropshipping mantığıyla çalışıyor zaten yurt dışında tr gümrüğünden geçmediği için buraya göndermiyorlar biz de mecbur kaçak sokuyoruz ülkeye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m4a1    0

Dragon pharma dediğiniz bu mu oluyor? Bendeki x-dragon pharma diye geçiyor çünkü zamanında kullanıyordum beğenmedim. Bahsettiğiniz marka bu mu

nyxmdia.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
m4a1, 1 dakika önce yazdı:

Dragon pharma dediğiniz bu mu oluyor? Bendeki x-dragon pharma diye geçiyor çünkü zamanında kullanıyordum beğenmedim. Bahsettiğiniz marka bu mu

Hayır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Adrian, 4 saat önce yazdı:

Dragon siparişlerim yolda hocam yapmayın öyle demeyin 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
the_escobar, Şimdi yazdı:

400 lük testosunu kullanıyorum begenmedim acıkcası bıraktım irana gectim testte düsük cıktı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dkrahe    13

Overdosedan önce dragon pharma test kullandım cruise için daha önce bacak ağrısı çektim ama bu sefer ömrümde böylesini görmedim adım atamayacak hale geldim bacağıma doktor arkadaşımın verdiği kremi sürüp bandajlayıp dışarı çıkıyordum dahada tövbe ettim hala yarısını duruyor kullanmam çevremede kullandırtmam (enjeksiyonu kendim yapmıyorum sağlık kabininde vurdurttum 3 farklı hemşire vurdu hepsinde oldu bu problem ilaçtan kaynaklı kesinlikle)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Ferdikra, 51 dakika önce yazdı:

400 lük testosunu kullanıyorum begenmedim acıkcası bıraktım irana gectim testte düsük cıktı

Dkrahe, 35 dakika önce yazdı:

Overdosedan önce dragon pharma test kullandım cruise için daha önce bacak ağrısı çektim ama bu sefer ömrümde böylesini görmedim adım atamayacak hale geldim bacağıma doktor arkadaşımın verdiği kremi sürüp bandajlayıp dışarı çıkıyordum dahada tövbe ettim hala yarısını duruyor kullanmam çevremede kullandırtmam (enjeksiyonu kendim yapmıyorum sağlık kabininde vurdurttum 3 farklı hemşire vurdu hepsinde oldu bu problem ilaçtan kaynaklı kesinlikle)

Sizdeki şu taylanddan gönderiyorum diyen adamın malları mı? Bende ona pek güvenmiyorum. İnşallah hakkaten bu kadar kötü değildir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

Sizdeki şu taylanddan gönderiyorum diyen adamın malları mı? Bende ona pek güvenmiyorum. İnşallah hakkaten bu kadar kötü değildir.

Evet belki seninkiler le fark vardır arasında bende daha almadım bişey dragondan ne sipariş ettin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Ferdikra, 14 dakika önce yazdı:

Evet belki seninkiler le fark vardır arasında bende daha almadım bişey dragondan ne sipariş ettin

4x mast prop aldım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726
the_escobar, 1 saat önce yazdı:

Türkiye'ye geldi mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Fuhrer, 7 dakika önce yazdı:

Türkiye'ye geldi mi?

Hayır daha gelmedi. İnternational shipping baya uzun sürüyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    109

Maalesef gerçek bu arkadaşlar :D Dragon pharma üretim yeri çindir tam yeri hong kong. bodytech ile meditechler tayland da üretiliyor, zaten videoların da dikkat ederseniz koli koli dragon pharma gösteremiyor sadece meditech ile bodytechleri gösterebiliyor. + Olarak ben dragon pharmaların steril olduğunu düşünmüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Adrian, 18 dakika önce yazdı:

Maalesef gerçek bu arkadaşlar :D Dragon pharma üretim yeri çindir tam yeri hong kong. bodytech ile meditechler tayland da üretiliyor, zaten videoların da dikkat ederseniz koli koli dragon pharma gösteremiyor sadece meditech ile bodytechleri gösterebiliyor. + Olarak ben dragon pharmaların steril olduğunu düşünmüyorum.

Hocam bence de çin malı, kargolama yeri çin gözüküyor çünkü. Ama artık iş işten geçti siparişi verdik. Tr'de bu markayı satanın malları belki farklıdır. Direkt kendim reseller'dan aldığım için belki daha sağlamdır. En azından böyle ummak istiyorum. İçimi rahatlatayım biraz 😅

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    10
the_escobar, 1 saat önce yazdı:

Hocam bence de çin malı, kargolama yeri çin gözüküyor çünkü. Ama artık iş işten geçti siparişi verdik. Tr'de bu markayı satanın malları belki farklıdır. Direkt kendim reseller'dan aldığım için belki daha sağlamdır. En azından böyle ummak istiyorum. İçimi rahatlatayım biraz 😅

Hangi ürünlerini aldınız fiyatları kargo ücreti ne kadar tuttu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726
the_escobar, 2 saat önce yazdı:

çoğu hammadde çinde üretiliyor zaten, romania zentiva bildiğim kadarıyla başka hammadde üretimi yapan yerlerden. ürünün çin malı olması bir şey değiştirmiyor, hammaddelerin hepsi zaten çinde üretiliyor. Amerikan üretim veya Alman üretim diye tabir edilen ürünlerin de hammaddesi çinden geliyor, tek yapılan ürünü pişirip şişelemek. 

Ek olarak: ZPHC'ye ait forumda gezinirken, ZPHC'nin kendisinden hammadde alan markalar olduğunu duydum. Bunlardan bir tanesi Hindistan üretimi LA Pharma'idi. Yani sorun etmene gerek yok bunu dostum, ürünlere feedback yapabileceğin bir çok site var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Fuhrer, 16 dakika önce yazdı:

çoğu hammadde çinde üretiliyor zaten, romania zentiva bildiğim kadarıyla başka hammadde üretimi yapan yerlerden. ürünün çin malı olması bir şey değiştirmiyor, hammaddelerin hepsi zaten çinde üretiliyor. Amerikan üretim veya Alman üretim diye tabir edilen ürünlerin de hammaddesi çinden geliyor, tek yapılan ürünü pişirip şişelemek. 

Ek olarak: ZPHC'ye ait forumda gezinirken, ZPHC'nin kendisinden hammadde alan markalar olduğunu duydum. Bunlardan bir tanesi Hindistan üretimi LA Pharma'idi. Yani sorun etmene gerek yok bunu dostum, ürünlere feedback yapabileceğin bir çok site var.

Hocam zaten benim için çin malı, tayland malı, amerika malı vs. olması önemli değil. Dediğin gibi hammadde nerden geliyor zaten belli. Mühim olan steril bir şekilde dolu ürün kullanmak zaten.

Mastercoach, Bir saat önce yazdı:

Hangi ürünlerini aldınız fiyatları kargo ücreti ne kadar tuttu 

Dragon masto için flakonu 32$ gibi bir şeyden geldi. Sadece maste almadım başka şeylerde aldım. Kargo 25$ sabit.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

Hocam zaten benim için çin malı, tayland malı, amerika malı vs. olması önemli değil. Dediğin gibi hammadde nerden geliyor zaten belli. Mühim olan steril bir şekilde dolu ürün kullanmak zaten.

Dragon masto için flakonu 32$ gibi bir şeyden geldi. Sadece maste almadım başka şeylerde aldım. Kargo 25$ sabit.

Kargo nun gümrüge takılmıcana emin misin nasl gelcek acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    9
the_escobar, 2 saat önce yazdı:

Hocam internet sitesi üzerindenmi sipariş veriyosunuz site ismi yasak değilse öğrenebilirmiyim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: parabellum
      Merhabalar, küre girme kararı aldım ve instagramda birisinden (çoğunuz biliyordur) trenbolone, boldenon ve testosteron enantat aldım. Hiç araştırma yapmamıştım açıkcası, kendisine güveniyordum. Aldığım markalar dragon pharma trenbolone, dragon pharma enantat ve bodytech boldenon. Bu ürünler gerçekten sıkıntılı mı? Daha enjeksiyonlara başlamadım.

Beni detaylı bir şekilde yeşillendirir misiniz lütfen?
    • Yazan: SİYAHKUN
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Şeklinde enjeksiyonlarımı yaptım ve 24 saat geçtikten sonra son enjeksiyonumdan kan verdim. Kan testi sonuçlarımda 1500> bekledim fakat hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Neredeyse 2 aydır bu markayı kullanıyorum.
      ENJEKSİYON DETAYLARI:
      0.5 ml Pazartesi 0.5 ml Cuma KAN TESTİ SONUCUM:

• Yazan: kirikarda31
      19 yaşında 3 yıllık spor tecrübesi sonrası testosteron kullanmaya başladım öncelikle vücudumun tepkisi için haftalık 400 mg enantathe kullandım ilk kürüm olduğu için daha sonrasında 500 boldenon ekledim ilaçları dragon pharma satan kişiden aldım kendisinin ilaçları ne kadar güvenilir bilmiyorum bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
      Bugün tam 4. haftanın 2. günü kan testi verdim 4 haftadır ağırlık vs hiçbir artış olmadı hiçbişey hissetmedim bile fakat kan testlerimde testosteron 1238 çıktı enjeksiyon sonrası ağrı, ödem vs birşey olmadı boldenon testodan daha seyrek testo enjektöre daha zor doluyor bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: çağan26
      Şuanda kürdeyim ilk ayımı devirmek üzereyim fakat kullandığım ürünlerin doluluğundan şüpheliyim marka değişeceğim
      HANGİ MARKAYI TERCİH ETMELİYİM?
      Zphc Humax BodyTech Dragon  Bu markalar nasıldır deneyen kullanan var mı? Acaba yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.