Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

rebelliouss

Testo primobolan aynı enjektör de kullanılır mı?

Önerilen İletiler

rebelliouss    2

Arkadaşlar iyi forumlar 

12 senelik atletizm den sonra ortalama 2 senedir aralıklı vücut geliştirme yapıyorum ilk kür kullanımına başlayacağım 

haftalık 250 mg testesteron enanthate ve 100 mg primobolan kullanmayı düşünüyorum ilaçları temin ettim ama henüz kullanmadım 

Bu ikisi aynı enjektör içine karıştırırsam birşey olurmu ayrıca 1 ay önceki kan testimte total testesteronum 6 çıktı (internette ortalama 10 olması gerekirmiş öyle yazıyor) doktor kontrolunde bi sıkıntı görünmüyor dedi cinselliğimide fazla etkilesin istemiyorum iyi forumlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Greblan    98
rebelliouss, Bir saat önce yazdı:

Arkadaşlar iyi forumlar 

12 senelik atletizm den sonra ortalama 2 senedir aralıklı vücut geliştirme yapıyorum ilk kür kullanımına başlayacağım 

haftalık 250 mg testesteron enanthate ve 100 mg primobolan kullanmayı düşünüyorum ilaçları temin ettim ama henüz kullanmadım 

Bu ikisi aynı enjektör içine karıştırırsam birşey olurmu ayrıca 1 ay önceki kan testimte total testesteronum 6 çıktı (internette ortalama 10 olması gerekirmiş öyle yazıyor) doktor kontrolunde bi sıkıntı görünmüyor dedi cinselliğimide fazla etkilesin istemiyorum iyi forumlar

Tek enjektörle vurabilirsin sorun olmayacaktır. Yağlı ikiside zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rambo32    28

Hocam total testonuz ng/ml cinsindenmi 6 cikti. Nmol/l ise deger dusuk fakat ng/ml ise gayet iyi bir değer bu. Bu arada haftada 100 rimodan verim alamazsınız. Onun yerine boldenon tercih edebilirsiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rebelliouss    2
rambo32, 42 dakika önce yazdı:

Hocam total testonuz ng/ml cinsindenmi 6 cikti. Nmol/l ise deger dusuk fakat ng/ml ise gayet iyi bir değer bu. Bu arada haftada 100 rimodan verim alamazsınız. Onun yerine boldenon tercih edebilirsiniz

Ng/ml olarak 6,04 gelmiş tam olarak hocam primobolan 200 olarak değiştirsem yanına ek vitamin takviye gibi birşey kullanmalımıyım ortalama 1 2 aylık bi kür düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309
rebelliouss, 3 saat önce yazdı:

Arkadaşlar iyi forumlar 

Hiç okumak yok araştırmak yok :) Bak adam burada anlatmış ne zaman önce hemde.

Yağlı gruptur ikiside karıştırıp burabilirsin hiç bir sorun olmaz. :)

Cinselliğini pozitif etkiler ama bıraktıktan sonra tarla faresine döner libidon haberin olsuın.

• Beğen 1
  • Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rebelliouss    2
Bay-T, Bir saat önce yazdı:

Hiç okumak yok araştırmak yok :) Bak adam burada anlatmış ne zaman önce hemde.

Yağlı gruptur ikiside karıştırıp burabilirsin hiç bir sorun olmaz. :)

Cinselliğini pozitif etkiler ama bıraktıktan sonra tarla faresine döner libidon haberin olsuın.

Konu isminden olabilir dikkatimi çekmezdi görsemde ama konu içinde açıklanmış peki ne kadar zaman alır ortalama eski halime dönmesi libidonun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Shinso    55
rebelliouss, 38 dakika önce yazdı:

Konu isminden olabilir dikkatimi çekmezdi görsemde ama konu içinde açıklanmış peki ne kadar zaman alır ortalama eski halime dönmesi libidonun

Hocam rimoyu 200e çekip devam etmeniz sizin için daha iyi olacaktır 1/2 düşünüyorsanız girmeyin zaten ilacın açılma süresi 21gun

3 ay düşünüyorsanız rimoyu tercih ederim sizlere 200mg kâfidir Enjektor kısmına gelecek olursak karistirabilirsiniz  ilacı bıraktığımız da da her insanda libido düşüklüğü olacak diye bir şey yok o arkadaş olmuş olabilir sizde olmayabilir PCT sürecine girmeniz lazım zaten ufak tefek inişler çıkışlar elbet ki olacaktır oda sizin genetiğinizle alakalı bir durum sizin kullanıp sizin görmeniz daha iyi olacaktır sadece yan etkiler de soğuk kanlı ve psikolojik olarak her şeyi ilaca bağlamamak en doğru olacaktır Plesebo etkisine sokmayın vücudunuzu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
rebelliouss, 43 dakika önce yazdı:

Onun bir garantisi yok. Hiç dönmeyebilir de. Ama sen bir senenin üstünü çiz. Küre girip bırakmış arkadaşlarım ile bu konuyu konuştum. Genelde 1-1,5 sene sonra kürden önceki hale geldiklerinden bahsettiler. Tabi bu hormonları normal olduğu halde böyle.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Shinso    55
rastlantisal, 4 dakika önce yazdı:

Onun bir garantisi yok. Hiç dönmeyebilir de. Ama sen bir senenin üstünü çiz. Küre girip bırakmış arkadaşlarım ile bu konuyu konuştum. Genelde 1-1,5 sene sonra kürden önceki hale geldiklerinden bahsettiler. Tabi bu hormonları normal olduğu halde böyle.

Hocam PCT ile mi 1/1.5 sene sürdü yoksa olduğu gibi bıraktılar mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rebelliouss    2
rastlantisal, 5 dakika önce yazdı:

Hocam aşırı bi beklentim yok o yüzden dozları düşük tuttum.Sporda biraz daha iyi hissedip az da olsa dahada kütle kazanmak amacım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
Shinso, 9 dakika önce yazdı:

Hocam PCT ile mi 1/1.5 sene sürdü yoksa olduğu gibi bıraktılar mi? 

Hayır 1-2 ay pct yaptı diyelim. Değerler normale döndü. Ama tahrik eşiği hala çok yukarıda. Kürden önce güzel bir kalça görsen tahrik ve ereksiyon olurken, kürden sonra bunun için temas gerekebilecek. Tahrik eşiği yükseleceği için. Sebebi ise reseptör sayısının çok artması. Sen kürü bırakıp PCT yaptığında reseptörler azalmıyor. Kendi doğal üretiminle reseptörleri doldurmaya çalışıyorsun tahrik için. Bu da kolay bir iş değil.

rebelliouss, 10 dakika önce yazdı:

Hocam aşırı bi beklentim yok o yüzden dozları düşük tuttum.Sporda biraz daha iyi hissedip az da olsa dahada kütle kazanmak amacım

Ne kadar yüksek doz, o kadar zor geri dönüş. Dozu düşük tutup zamana yaymak, antrenman ve beslenmeye yüklenmek bence en doğrusu. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rebelliouss    2
rastlantisal, 31 dakika önce yazdı:

Hayır 1-2 ay pct yaptı diyelim. Değerler normale döndü. Ama tahrik eşiği hala çok yukarıda. Kürden önce güzel bir kalça görsen tahrik ve ereksiyon olurken, kürden sonra bunun için temas gerekebilecek. Tahrik eşiği yükseleceği için. Sebebi ise reseptör sayısının çok artması. Sen kürü bırakıp PCT yaptığında reseptörler azalmıyor. Kendi doğal üretiminle reseptörleri doldurmaya çalışıyorsun tahrik için. Bu da kolay bir iş değil.

Ne kadar yüksek doz, o kadar zor geri dönüş. Dozu düşük tutup zamana yaymak, antrenman ve beslenmeye yüklenmek bence en doğrusu. 

Hocam çok doğru güzel örnek vermişsiniz o zaman resesptörleri doldurmak için ilaçsız dönemde vucudumun daha fazla enerji harcaması gerekir böyle düşündüm en azından dediğiniz gibi dozu düşük tutup beslenmemle kütle artışı koymayı deneyeceğim peki primobolan 200 olmalımı yerine birşey önerirmisiniz veya 100 ml yeterli olacakmıdır ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ulquiorra_z    196
rebelliouss, 28 dakika önce yazdı:

Hocam çok doğru güzel örnek vermişsiniz o zaman resesptörleri doldurmak için ilaçsız dönemde vucudumun daha fazla enerji harcaması gerekir böyle düşündüm en azından dediğiniz gibi dozu düşük tutup beslenmemle kütle artışı koymayı deneyeceğim peki primobolan 200 olmalımı yerine birşey önerirmisiniz veya 100 ml yeterli olacakmıdır ?

primabolon ztn etkili bi ilaç değil 200 al en azından, bu arada ben bu ilaçlardan ve dozlardan sonra çok uzunda gitmediğini varsayarsak libido ereksiyon problemi yaşicağını düşünmüyorum 4 ay onlytesto yaptım 1 gün bile libido ereksiyon sorunu yaşamadım bıraktıktan sonra 

ml değil bu arada mg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653

250 enhantate + 200 rimabolon devam. Ben 250mg iran enhantate kullanıyorum sadece :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rebelliouss    2
rastlantisal, 18 dakika önce yazdı:

250 enhantate + 200 rimabolon devam. Ben 250mg iran enhantate kullanıyorum sadece :)

Peki hocam bu dozajlarda etki ne kadar sürede gelir ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rambo32    28
rebelliouss, 2 saat önce yazdı:

Ng/ml olarak 6,04 gelmiş tam olarak hocam primobolan 200 olarak değiştirsem yanına ek vitamin takviye gibi birşey kullanmalımıyım ortalama 1 2 aylık bi kür düşünüyorum

Hocam üstatlardan bilgi almaniz daha iyi olur. Benim kendi gorusum only testo-enanthate gitmeniz ilk kurunuz icin daha iyi olacaktir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
rebelliouss, 14 saat önce yazdı:

Peki hocam bu dozajlarda etki ne kadar sürede gelir ?

Esterine göre değişir. Ama bu esterlerde 3. haftada başlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rebelliouss    2
rastlantisal, 6 saat önce yazdı:

Esterine göre değişir. Ama bu esterlerde 3. haftada başlar.

Herhangi başka bir takviye, baskılayıcı almam gerekirmi bu kür için ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
rebelliouss, 8 dakika önce yazdı:

Herhangi başka bir takviye, baskılayıcı almam gerekirmi bu kür için ?

Bol su tüket. Muhakkak prostat koruyucu al. Sporcular için olan multivitaminlerden al. Diyetine çok dikkat et.

Baskılayıcı için ise testten sonra yorum yapmak doğru olur.

Geçen bir arkadaşımın değerlerine baktırdık. 2 yıldan uzundur only testo 500mg'da. Testosteron 4500, E2 48, Prolaktin 49. Şimdi normal biri olsa prolaktini aşağı çektirtmeye çalışırdım. Ama sporcunun sağlık hikayesini dinlediğinde ne ereksiyonda ne de cinsel istekte herhangi bir sorun olmadığını, hatta bırak sorunu iki yıldır libido yüzünden başının çok ağrıdığını söyledi :) Yani anlaman lazım ki rakamlar ve senin durumun sonrası baskılayıcıların gerekliliği hakkında bize fikir verecek.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rebelliouss    2
rastlantisal, Bir saat önce yazdı:

Bol su tüket. Muhakkak prostat koruyucu al. Sporcular için olan multivitaminlerden al. Diyetine çok dikkat et.

Baskılayıcı için ise testten sonra yorum yapmak doğru olur.

Geçen bir arkadaşımın değerlerine baktırdık. 2 yıldan uzundur only testo 500mg'da. Testosteron 4500, E2 48, Prolaktin 49. Şimdi normal biri olsa prolaktini aşağı çektirtmeye çalışırdım. Ama sporcunun sağlık hikayesini dinlediğinde ne ereksiyonda ne de cinsel istekte herhangi bir sorun olmadığını, hatta bırak sorunu iki yıldır libido yüzünden başının çok ağrıdığını söyledi :) Yani anlaman lazım ki rakamlar ve senin durumun sonrası baskılayıcıların gerekliliği hakkında bize fikir verecek.

Libidom normaldede yüksek hocam aslında en büyük korkum bunu kaybetmek ancak denemeden bilemem tabiki yanıtlarınız için sağolun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.