Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

pusalik

Bulk kürü yağlanma

Önerilen İletiler

pusalik    156

Merhaba arkadaşlar,

 

Kürümün 7.haftasının içindeyim.750 testo 400 bolde kullanıyorum.İlk 4 haftada 40mg dbol kullandım. Bugun itibari ilede ghrp-6 300mcg günlük başladım.

 

Şuana kadar sağlık olarak vs hiçbir sorun yaşamadım Allaha Şükür fakat benim sorunum fazla kalori alımına bağlı olarak yağlanma.İlk başlarda 3000-3500 kcal alarak ilerliyordum herşey yolundaydı.Son 4 haftadır 5000 kcal ve üstünü yiyiyorum.Elimde olmadan sürekli acıkıyorum,Sağlıklı olarak besleniyorum fakat ister istemez o kalorilere çıkınca yağlandım.%8 yağ oranında gezinirken 13,7 kilo alarak tahminen %13 dolaylarına çıktım.Gögüslerimde ve göbek bölgemde yağlanma oluştu.Benim küre girerken ki amacımda kilo almak değildi zaten temiz kas kütlesi oluşturmaktı.Benim mentalitemlede ters düşüyor bu durum.Şimdi beslenmemi düzeltip tekrar 3000 düzeylerine çekip kardiyoyu haftada 4 e çıkaracağım.Ghrp6 bu iştahın yanına niye kullanıyosun salak dediğinizi duyar gibiyim fakat siparişi verdiğim zaman böyle bir sıkıntım yoktu.Uzun sürdü elime gelmesi ayrıca Hgh salınımını arttırıp 3000kcal aldığım zaman yağ da yakacağını düşünüyorum.

 

Soruma gelirsek şimdi: :Bu kürümü 11.haftada definasyon kürüne çevirmek istiyorum 5 hafta bpyunca .11-16 Arası TestoP Bolde Clenbuterol,Masteron,Winstrol,Hgh frag,Tren ace (düşük doz) kullanmayı düşünüyorum.Doğru olurmu ? Tren ace kullanmamın mantığı hem kuruyup hemde hacim kazanmaya devam etmek.Fakat ilk kürüm olduğu için düşük doz kullanmayı düşünüyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Ripped    14

Günlük kalori çok fazla alıyorsun istediğinkadar sağlıklı beslen 130 kg lik mr olimpia yarışmacıları günlük 4800 kcal alıyor bulk yaparken +500 kcal surplus yapmak yeterli bulkta 500 kcaldan daha fazla arttırmak yağlanmaktan başka bişeye yaramaz

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rage    0

Şimdi yağlanmanın sebebi zaten sende belirtmişsin kalori fazlası,vücut kullanmadığını depolar nasıl depolar yağ olarak depolar, burada senin yapman gereken şuan kalorini karbı sabitlemek ihtiyacın kadar almalısın bulktan çıkmalısın,protein miktarını abartmamak kaydı ile arttırabilirsin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

11-18 hafta 400 mg testo P.

11-18 hafta 200 - 300 mg arası tren act.

11-16 hafta 600 boldenone

14-18 hafta winstrol

 

Tren acet ekliyeceksen clen ekleme bence. Yeterince yağını yakarsın diyet ile beraber . Ama tren eklemiceksen clen ekle .

 

Eğer karnın çok acıkıyorsa son 11-16 hafta arası oxandralone 40 mg ekleyebilirsin . Biraz keser iştahını. Fakat yağ yakcam diye sağlığından olma kardeşim . clen yerine thermojenik bi yağ yakıcı ekleyebilirsin kürüne. Antremandan önce hemde enerji kaynağı olmuş olue. Tren zaten yağını yakacak.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    156
Şimdi yağlanmanın sebebi zaten sende belirtmişsin kalori fazlası,vücut kullanmadığını depolar nasıl depolar yağ olarak depolar, burada senin yapman gereken şuan kalorini karbı sabitlemek ihtiyacın kadar almalısın bulktan çıkmalısın,protein miktarını abartmamak kaydı ile arttırabilirsin.

 

Hocam bulktan çık derken beslenme olarak mı kür olarak mı ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

düşük doz ne kadar düşük olsa bile farketmez 50x3 bile yapsan anabolik etkisi 500 olan birşeyden bahsediyorsun gelişim çatını götürürsün sonra kullancağın deca dan başka ilaçlardan verim alamazsın 100 mg tren acetat 500 mg testodan yada 350 mg decadan daha kuvvetlidir ordan hesap yap.

 

clenbuterol kullanmak sana kamış ben kullanmam gereksiz kalp yorgunluğu. kalp krizi riski.

 

pct her şekilde gerekir böyle ilaçlardan bahsederken

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Clen tren ace den daha mı az zararlı hocam bimiyordum ben.Ayrıca bu arada gate yada pct yapmam gerekiyor mu ?

 

 

Kardeşim trenbolone acet çok ağır bir ilaç düşük doz gir işini görür zaten çokta yağlı bir vucudun yok merak etme kısa sürede olab yağlanmayı kısa sürede atabilirsin zaten . Ben clen kullanmıyorum clen önermiyorum . Kalp sağlığı çok önemli. Hormon dengesi bir şekilde sağlanabilir ama kalbi aşırı yoran ilaçlar tehlikeli.

 

Pct şart . Zaten kendin hissedeceksin pct gerektiğini.

 

Kür içinde;

100 mg çinko , 1000mg vitamin C

Sabah 25 mg proviron

Haftada iki gün yarım tablet arimidex . (Pazartesi perşembe gibi )

Omega 3 , enginar hapı yada kendisi , milkthistle muhakkak al . Tren böbreğe çok baskı yapar karaciğeribi korurken böbreği ihmal etme balık ve omega 3 tabletler tüketebilirsin . 4 litre su tüket.

Cabaser veya dostonex ihtiyac olduğunda yada düzenli bir şekilde kür esnasında kullanabilirsin ama elinde muhakkak olsun .

 

Pct kür bitiminde konusulur . Basarılar .

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    156

İronman123,Tolgacan94

 

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

İronman123:

Pct''yi definasyondan sonramı yapmam lazım yani 18.haftadan sonra yada 11.haftada ilaçları degistirirken ara verip pct yapıp sonra tekrar mı baslamam lazım ?

 

Tolgacan94

 

Tren acetat yerine alternatif ne olabilir hocam peki? Açıkçası gelişim çatısı ne demek bilmiyorum.Eğer ilaçlara vericegim tepki ise haklısınız.Trenden sonra Tren ve Decadan başka kür yaramaz gibime geliyor.Tren acetatsız yag oranımı yüzde 4-5 lere çekebilir miyim birde ? Çekersemde çok hacim kaybeder miyim ? 4 yıldır yag oranım fix yazın %8 kışın %10 diyetsiz vs.Burgerlar,Mcdonaldslarla.Tren ace dışında definasyon döneminde hem kurutup hemde büyüten(yada hacim kaybettirmeyen) kür var mıdır ?

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

yağ oranınızı düzgün hesaplıyormusunuz önce ona bir bakın yüzde 8 ler gayet yeterli hatta fazla kuru bir rakam dersek yanlış olmaz. eski zamanlarda mr olimpialar bile bu yağ oranlarında yarışırdı. eklentiden bir bakın neredesiniz tam görün.

 

yüzde 5 lere inmek neden istiyorsunuz anlamadım da sadece tren acetat la da inemezsiniz yüzde 7 nin altına. bunun yanında önemli olan diyet olacaktır.

yüzde 5 e indiniz sadece 1 hafta oralarda durabilirsiniz maksimum sonrası pek mümkün değil onu da baştan söyleyeyim.

katı diyetler detokslar ve su diyetleri yaparak sıfıra yakın sodyumlar birlikte oralara inebilirsiniz. ama o şekilde yaşayamazsınız ve beslenmeyi ufacık bozmak bile yağ oranını fırlatır.

sürdürülebilecek birşey olmadıktan sonra bence gereksiz zevk meselesi en kolay yolu dnp kullanmak tabikide winstrol masteron da yardımcı olacaktır.

kas kaybetmeden düşmek çok çok zor tren acetat da şart bence.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    156

Hocam resimdekine göre hedefim baştan ikinci resim.Şuanda 3ile 4 arasımdayım.Ne 3 kadar kuru ne de 4kadar yağlı.Benim bu yaz için ulaşmak istedigim form aşağıdaki atıcagım resimde.İlerdeki hedefim ise müsabık olmak hayatımı bu spora adamak.

 

Bu yaz ki hedefim:

http://i.hizliresim.com/8MMrjd.png

 

 

 

 

İlerdeki hedefim Onome Egger:

 

http://i.hizliresim.com/YDD9GD.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×