-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: yegsa1
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Hayat şartları, depresyon derken düzensiz şekilde kullandım ve bıraktım kürü.
1. KÜRÜM: (Nisan 2025)
Testosteron 500mg Boldenon 500mg 2. KÜRÜM: (Eylül 2025)
Testosteron 500mg Boldenon 500mg Masteron 250mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş 21 Boy 178 Kilo 78 Kan tahlilimi bırakıyorum nasıl bir yol izlemeliyim?
-
Yazan: NiqhTM4r3
Herkese Merhaba,
En son enjeksiyonu 26 kasımda yaptım 26 aralık aç karnına sabahta tahlil verdim. Herhangi bir yan etki hissetmiyorum ruh hali libido vs gayet iyi lakin E2 LH FSH sorun gibi gözüküyor tahlilde.
KÜR İÇERİĞİM : (17-20 HAFTA)
Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 600mg Npp SORULARIM:
Pct için neler kullanmalıyım? Hormonlarımı doğal haline tekrar nasıl getirebilirim? KAN TESTLERİM:
-
Yazan: 3B7R
Herkese iyi forumlar,
Kürümü 16. Haftasında sonlandırmayı düşünüyorum.
KÜR İÇERİĞİM: (Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık)
Testosteron Enanthate (375 mg) Boldenon (375 mg) SORULARIM:
Sonrasında definasyon kürüne gireceğim için pct yapmalı mıyım? TRT doz devam mı etmeliyim? Ve iki kür arası süreç ne kadar olmalı? Tüm fikir, öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: caikepro
Merhaba umarım iyisinizdir, yaklaşık 2 yıl bilinçsiz ve yüksek doz anabolik androjenik steroid kullanımı sonrası, 27 temmuz 2025’te ilaçları temelli kestim. Yaklaşık 4 ay oldu 2 ay boyunca sadece günlük klomen ve tamoxifen ve haftada 2 arimidex kullandım, kan testim ektedir. Sizce sonuçlar olumlu mu?
-
Yazan: Ferdikra
Herkese Selamün aleyküm kıymetli dostlar,
10 ay süren kürümü bırakıp pct ye geçtim.
Başlangıçta 5000 hcg'yi 3 e bölüp üç gün aralıklarla uyguladım sonrasında 4 gün sonra 7 kasımda klomen+tamoxifene başlayıp ilk hafta 100 mg klomen 40 tamox kullanıp ikinci hafta 50 mg düştüm ve 25.gündeyim hala libido yok doğru düzgün e2 ve prolaktin sıfırlanmış nerdeyse klomid dozunu düşürmek fayda sağlar mı yada zarar mı verir sürece?
Takviye olarak:
çinko d vit omega 3 tribulus ashwaganda Kullanıyorum kan testlerimi bırakıyorum yorumlarınız değerli @Fuhrer@metinav
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-