Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

westlas

Elimdeki iran testo sahte mi?

Önerilen İletiler

westlas    1

Merhaba,


Elimde iki farklı iran testo var, üsttekini Burak Hoca’dan aldım alttakini arkadaşım verdi ikisinin de ambalajları farklı, Burak Hoca’dan aldığımın orjinalliğinden bir şüphem yok ama alttaki biraz kıllandırdı.SKT.’lerinden yola çıkarak üretim tarihleri arasında 3 yıl gibi bir fark var ambalaj değişimi tarzı bir şey mi oldu tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

IMG_4177.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


SPECTRE    1.184

Yukarıdaki yeni seri İranlar alttaki eski seri :) 

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
quacky    90

İkiside orjinal büyük kutu eski küçük kutu yeni serisi. Biraz değişken bir konu buna baglamamak lazım ama ben de eski seri olanlardan daha çok verim aldım hissiyat vs. daha çok hissettiriyordu. Forumdan bir kaç kişi daha böyle yazmıştı diye hatırlıyorum 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    930
SPECTRE, 5 dakika önce yazdı:

Yukarıdaki yeni seri İranlar alttaki eski seri :) 

Dediğine katılıyorum üstteki yeni seri ilaçlar. İran abur. yıllardır 5,6 yıldır kutu içi, dışı veya boyutunu devamlı değiştirir minik değişiklikler yapar ama mutlaka yapar sebebi marka taklit edilmesin taklit edilirse stokları elinde olanlar patlasın diye bu yapılıyor. Bunu tüm markalar yapar ayrıca taklit konusunda sorun yaşamasınlar diye. Bende kullanıyorum şuan üsttekini gayet memnunum.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hikmett    61
quacky, 6 dakika önce yazdı:

İkiside orjinal büyük kutu eski küçük kutu yeni serisi. Biraz değişken bir konu buna baglamamak lazım ama ben de eski seri olanlardan daha çok verim aldım hissiyat vs. daha çok hissettiriyordu. Forumdan bir kaç kişi daha böyle yazmıştı diye hatırlıyorum 

Cidden bu arada bende eskisinden daha çok verim aldım 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    930
Hikmett, 2 dakika önce yazdı:

Cidden bu arada bende eskisinden daha çok verim aldım 

Valla ben anlamadım farkı hocam aynı bende hissiyat, güç bir çok şey gayet iyi hissediyorum şuanlık.

tarihinde GHOST tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
erc    49

Sahtesine hiç rastlamadım çoğu satıcı orjinal satıyor

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egerdnc    42

Aldığınız fiyatlar nedir bu arada, bu ürünün fiyat skalası çok geniş artık emin olamıyorum hangi fiyattan almak gerektiğine.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    419
egerdnc, 23 dakika önce yazdı:

Aldığınız fiyatlar nedir bu arada, bu ürünün fiyat skalası çok geniş artık emin olamıyorum hangi fiyattan almak gerektiğine.

600 800 bandında olması lazım 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
westlas    1
egerdnc, 21 saat önce yazdı:

Aldığınız fiyatlar nedir bu arada, bu ürünün fiyat skalası çok geniş artık emin olamıyorum hangi fiyattan almak gerektiğine.

Arkadaşım kullanmayı bırakmış o hediye etti ücretini bilmiyorum 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: Deas
      Yaklaşık 6 ay süren ilk kürümde haftalık 500 mg Testosteron ve 300 mg Rimobolan kullandım; kürün son ayına ise 150 mg NPP ekledim. Süreçte kullandığım markaların (Evogen ve Magnus) içerik olarak beklentimin altında kalmasına rağmen, diyetim sayesinde ciddi bir form yakaladım. 49 kg %7 Yağ oranı ile başladığım süreci, 75 kg %12 (TAHMİNİ) seviyesine kadar taşıdım. bu süreçte hiç cheat yapmadım, vitaminlerimi ve koruyucularımı eksik etmedim.
      Yan Etkiler ve Tedavi Süreci:
      Şiddetli Akne: Kürün tamamlanmasıyla birlikte agresif bir sivilcelenme sorunu baş gösterdi. Topikal kremlerden sonuç alamayınca doktor kontrolünde Zoretanin tedavisine başladım ve bu sayede cildimi kontrol altına aldım.
      TRT Geçişi: Kür bitiminde standart bir PCT (Kür Sonrası Terapi) uygulamak yerine, haftalık 125 mg (Overdose marka) ile TRT dozuna geçtim. İlginç bir şekilde, bu düşük dozun psikolojik ve fiziksel etkisi, kürde kullandığım yüksek dozlu ürünlerden çok daha verimli hissettirdi.
      İlacı Kesme Kararı: Testislerdeki hacim kaybı (atrofi) hissi ve sürekli enjeksiyon yapmanın getirdiği mental yorgunluk nedeniyle TRT dozunu da tamamen sonlandırdım.
      Güncel Durum:
      İlacı tamamen bırakmamın üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçti. Bu süreçte hem ilaçların sistemden çıkışı hem de yaşadığım ayrılık süreci gibi duygusal faktörler birleşince, kısa süreli bir libido kaybı yaşadım. Doğal hormon üretimimin ne durumda olduğunu anlamak adına yaptırdığım güncel test sonuçlarım aşağıdadır.(şuan her şey yolunda hissetiriyor bu arada) (yazıyı ai ile düzenledim) bu süreçte forumu sürekli takip ettiğimden paylaşmak istedim soru cevaplarla daha anlaşılabilir bir konu olabilir.
        
    • Yazan: AtesTamer
      Değerli hocalarım öncelikle selamlar saygılar.
      Yakın bir zamanda ilk kürüme gireceğim,kürüm 10 hafta 500mg testo,10 hafta 250mg deca,5 hafta günlük 30mg danabol olacak şekilde.Bunun için uygulayacağım pct kürünü de sizlerle paylaştım görsel olarak.Kürümle ilgili eklememi çıkarmamı istediğiniz şeyleri söyleyebilirsiniz değerli tavsiyelerinize bilgilerinize ihtiyacım var deca dick problemiyle karşılaşmak istemiyorum bunun için ne gibi tavsiyeleriniz olur.Ve ayrıca kafamda testo ve danabol içeren başka bir kür daha var hangisini tercih etmeliyim açıkçası kararsız kaldım,cehaletimi mazur görün ilk kürüm araştırma sürecindeyim.Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler:)

    • Yazan: Leporis
      Arkadaşlar herkese selamlar,
      Direkt konuya giriyorum. 33 Yaşındayım 7 senedir spor geçmişim var son 4 senesini güç odaklı çalışarak geçirdim. Son zamanlarda artık bir küre gireyim dedim ve 2 ay önce Testo enantath ve boldenon kürüne başladım. Haftalık 2 enjeksiyon yaparak toplamda haftalık 500mg testo 400mg boldenon alıyorum. Sorunum ise şu; Kürden hiçbir etki alamıyorum arkadaşlar. Atıyorum kürden önce 110-120 arası bench atarken şimdi hala aynı kilodayım fakat sadece daha az yoruluyorum. Güç olsun performans olsun hiçbir ilerleme yok.
      Bu arada olumsuz etkileride yok. Uykusuzluk olur libido dalgalanması olur saç dökülmesi olur hiçbir olumsuz etkide yok ama olumlu etkide yok. Tek fark edebildiğim damarlarım belirginleşti ve daha az yoruluyorum. Libido artışı ne bilim özgüven katar işte daha erkeksi hissedersin gücün artar falan hiçbiri yok.Vücudumda belli ki bir sorun var ama ne olduğunu anlamadığım için çözemiyorum. Sizden ricam buna benzer bir sorun yaşayan biri varsa ne yapmam gerektiğini söyleyebilirse çok sevinirim. Kan testi sonuçlarımı buradan paylaşıcam iki ilaçta çalışıyor.
      Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
      KAN TESTLERİM:
        
    • Yazan: Ouzhannn
      Merhaba Abilerim Kardeşlerim 
      Yepyeni bir kürle daha burak hocamla planlarımız üzerine gerekli konuşmayla kararımı verdim burdan tekrar ona teşekkür ediyorum 
      Daha önce kür sonlarımı çoğunuz biliyorsunuz pctde biraz su topladim ve yağlandım ama gariptir hacim arttirdim baya birazdan yeni evliliğin verdiği diyet kacamaklarindan  
      Boy 172
      kilo 92-94 arası oynamakta 
      Kürüm 10ay boyunca :
      Tren+Testo olarak devam edecek
      Guncel formum
      @metinav @rastlantisal @Semih Erarslan @otopsicikedi @Vural2
       
      Görüş Önerileriniz Önemli Teşekkürler 🙏🏼 
    • Yazan: Ouzhannn
      Tekrar Merhaba Abilerim Kardeşlerim,
      Öncelikle durumlar Kürüm olarak söyle;
      15 Hafta Tren+Testo Devam Edildi 10 Hafta Kadar Only Testo SÜREÇ:
      Ve Şimdi Son olarak 10 hafta Deca+Testo Devam Etmekteyim. Yaklaşık 10 Ay toplam Kür Sürem olmuş olacak Öncelikle gelişimimi takip edip önerilerini sunan destek veren herkese teşekkür ederim ama tabi bir insan var ki iyiki tanımışım dediğim tek insan olan @Loving burak hocama burdan herşey için 7/24 saat kaç olursa olsun müsait olduğu an iletişimi hiç koparmamasından beni hep motive etmesinden sonuna kadar desteğini esirgememesinden orjinal ürün desteği ve bana çoğu doğru zannettiğim yanlışları gösterip doğru yönlendirmesinden dolayı burdan herkesin huzurunda teşekkür ediyorum resmen değişimim herkesi göreni şaşırtmakta ben bile kendime artık inanmıyorum nasıl bu hale geldim diye resmen bir kertenkeleden timsaha simdide ejderhaya dönüşüyorum kürümün sonunda ne olacağını hala daha merak ediyorum 
      ürün öyle bir durumda ki 3.haftaya girmek üzereyim decada ama aşırı pumptan antreman atamaz kolumu bile kaldıramaz hale geliyorum ilk girişle antreman sonu ve ortaları vucüdüm resmen 3 katı büyüyor ama pump aşırı derecede çok fena oluyor antreman çok zorlanıyorum ama bırakmak yok sonuna kadar devam 

      Tren Başlangıç Ve Bitiş
       

      Ve Deca 3.Hafta Başı
       

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×