Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

westlas

Elimdeki iran testo sahte mi?

Önerilen İletiler

westlas    1

Merhaba,


Elimde iki farklı iran testo var, üsttekini Burak Hoca’dan aldım alttakini arkadaşım verdi ikisinin de ambalajları farklı, Burak Hoca’dan aldığımın orjinalliğinden bir şüphem yok ama alttaki biraz kıllandırdı.SKT.’lerinden yola çıkarak üretim tarihleri arasında 3 yıl gibi bir fark var ambalaj değişimi tarzı bir şey mi oldu tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

IMG_4177.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


SPECTRE    1.051

Yukarıdaki yeni seri İranlar alttaki eski seri :) 

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
quacky    93

İkiside orjinal büyük kutu eski küçük kutu yeni serisi. Biraz değişken bir konu buna baglamamak lazım ama ben de eski seri olanlardan daha çok verim aldım hissiyat vs. daha çok hissettiriyordu. Forumdan bir kaç kişi daha böyle yazmıştı diye hatırlıyorum 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    857
SPECTRE, 5 dakika önce yazdı:

Yukarıdaki yeni seri İranlar alttaki eski seri :) 

Dediğine katılıyorum üstteki yeni seri ilaçlar. İran abur. yıllardır 5,6 yıldır kutu içi, dışı veya boyutunu devamlı değiştirir minik değişiklikler yapar ama mutlaka yapar sebebi marka taklit edilmesin taklit edilirse stokları elinde olanlar patlasın diye bu yapılıyor. Bunu tüm markalar yapar ayrıca taklit konusunda sorun yaşamasınlar diye. Bende kullanıyorum şuan üsttekini gayet memnunum.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hikmett    62
quacky, 6 dakika önce yazdı:

İkiside orjinal büyük kutu eski küçük kutu yeni serisi. Biraz değişken bir konu buna baglamamak lazım ama ben de eski seri olanlardan daha çok verim aldım hissiyat vs. daha çok hissettiriyordu. Forumdan bir kaç kişi daha böyle yazmıştı diye hatırlıyorum 

Cidden bu arada bende eskisinden daha çok verim aldım 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    857
Hikmett, 2 dakika önce yazdı:

Cidden bu arada bende eskisinden daha çok verim aldım 

Valla ben anlamadım farkı hocam aynı bende hissiyat, güç bir çok şey gayet iyi hissediyorum şuanlık.

tarihinde GHOST tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
erc    49

Sahtesine hiç rastlamadım çoğu satıcı orjinal satıyor

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egerdnc    44

Aldığınız fiyatlar nedir bu arada, bu ürünün fiyat skalası çok geniş artık emin olamıyorum hangi fiyattan almak gerektiğine.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    432
egerdnc, 23 dakika önce yazdı:

Aldığınız fiyatlar nedir bu arada, bu ürünün fiyat skalası çok geniş artık emin olamıyorum hangi fiyattan almak gerektiğine.

600 800 bandında olması lazım 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
westlas    1
egerdnc, 21 saat önce yazdı:

Aldığınız fiyatlar nedir bu arada, bu ürünün fiyat skalası çok geniş artık emin olamıyorum hangi fiyattan almak gerektiğine.

Arkadaşım kullanmayı bırakmış o hediye etti ücretini bilmiyorum 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: begonline
      Abiler kardeşler herkese selam olsun,
      Buralara yeni düştük. testo bolde aldım yarın ilk kürüme giricem hayırlısıyla. Ama biraz sitede takıldıktan sonra bolde hakkında yazılanlar biraz kafamı karıştırdı açıkçası. Rimoyla değiştirsem mi diye düşünüyorum, ama sanırım rimonunda enjekte sayısı fazla oluyormuş hafta içinde. ilk 4 hafta testo yapıp 5. haftada bolde bağlamayı düşünüyordum.
      Bana bir yol gösterir misiniz? Biraz trip biriyim hemen ilk başlarda fazla zarar görüp soğumak istemiyorum açıkçası.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy 195 kilo 101 yaş 25 KULLANMAYI PLANLADIĞIM MCT ÜRÜNLERİ:
      proviron liv52 çinko saw palmetto Yeterli olur mu? Takviye konusunda 4/4 lük olsun istiyorum. Diğer vitaminleri saymıyorum aktif olarak alıyorum zaten elzem olanları. 
      GÜNCEL FORMUM:
        
    • Yazan: Margot
      Selamlar,
      1 Temmuz 2024 itibari ile kilo verme sürecine Burak Hocamın eşliğinde başladım,
      Kullandığım ürünler;
      SR9009        1-8 hafta GW-501516  1-8 hafta Yohimbine.    1-8 hafta Ürün markası : Noxy Lab Sarms / yohimbine
      Süreç ilk başlarda beni zorlasa da 1.haftadan itibaren açlık duygum tamamen ortadan kalkmış ve sürecin geri kalanında enerjim çok yüksek devam ettim. Burak Hocamın planlamış olduğu diyete olabildiğince sadık kalıp günlük kardiyolarımı hiç aksatmadım. Kardiyoya ek olarak günlük ekstra 10bin adım daha attım ve günden güne vücudumun erimesine tanık olmak beni bu anlamda çok motive etti. 0 karb tüketmeme rağmen GW-501516 ve SR9009 sayesinde koşu bandından resmen inemiyordum. Kendimi bu süreçte hiç halsiz hissetmedim ve sürekli enerjim yerinde hatta çok yüksekti, akşamları bile kalkıp yürüyüş yapasım geliyordu. Burak Hocamı insanoğluna özgü her şeyi bir anda isteme dürtüsüyle sürekli " Hocam bi anabolik kür ekleyelim, şunu kullanayım bunu kullanayım " diye diretmeme rağmen Hocam asla benim hedefimden şaşmama izin vermedi ve bu noktada daha fazla ürün tedarik edip daha çok kazanma imkanı olmasına rağmen bu isteklerimi sürekli reddetti, bu sebeple kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
      1.Gün Ölçüm;
      Kilo 93 Bel 109   
      4. Hafta Ölçüm:
      Kilo 81.5 Bel 102   
      8.Hafta Ölçüm:
      Kilo 71 Bel 87
      TOPLAM VERİLEN KG : 22
    • Yazan: cemokombo26
      Arkadaşlar Selamün aleyküm,
      Kullanacağım, definasyon dönemine gireceğim parçalı vücut istiyorum. İlk kürüm olacak salondaki hocadan temin ettim testo anavar vardı iki tane oxygen labs 1 ay boyunca only anavar yaptım biraz gelişme oldu salondaki hocada tek başına anavar kullanmamın bir işe yaramayacağını söyledi anavarin yanında bide cleanbuterol kullanıyordum sopharma balkan marka sabit 40mcg alıyordum (2hap) fakat salondaki hocaya söyleyince bana hayatında hiç hayatında cleanbuterol kullanmadığını ve benimde kullanmamam gerektiğini söyledi bende hemen bıraktım cleani toplam 1 ay kullandım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Anavar Konuya gelelim hocayla konuştum bana yanında testo vuralım dedi haftalık 1ml uzun ester olur dedi sizce mantıklı mı amacım organlara çok hasar vermemek ve pct surecin kolay olması pct içinde hoca diye pct mix onerdi dedi tesro sonrası 1 ay bunu kullan hiç birşeyin olmaz dedi arkadaşlar hemen kendimden bahsedeyim. (eğer testo girersem amacım kilo vermek değil saf kütle kazanmak olacak o arada yağ yakımındı yüksek olacak)
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 18 Spor geçmişi: 2 yıl Boy: 176cm Kilo: 64.5 SORULARIM:
      sizce testo girmeye değer mi?  mct için önerileniz nelerdir reçetesiz alabileceğim yada internetten?  GÜNCEL FORMUM:
       
    • Yazan: Loving
      Merhaba arkadaşlar;
      Uzun zamandır anlatmayı planladığım ama yeni zaman bulabildiğim konuyu sizlere anlatacağım esasen doğru bildiğimiz bir çok yanlıştan veya klişe olmuş söylemlerin dışında ki konuları konuşacağız biraz.
      KÜRE GİRDİM TOTAL TESTOSTERON SEVİYEM DÜŞÜK ÇIKTI İLAÇLARIM SAHTE Mİ?
      Klasik ülkemizin ilgili yani mensubu olduğumuz spor dalın da internette sıkça gördüğünüz konu şudur '' beyler küre girdim sonuçlarım bunlar total testosteron çıkmamış ilaç sahte mi?'' hemen bilir kişiler gelir hazırda bekliyordur onlar zaten  '' Ooo kardeşim zeytin yağı vurmuşsun '' veya '' çakma, merdiven altı kardeşim ürün geçmiş olsun '' veya '' kimden aldıysan git kafasına at '' gibi yüzlerce yorum okursunuz ama bu yorumları yapanların eğitim seviyesi ne olursa olsun spor geçmişleri ya sıfıra yakın veya geçirdikleri bunca yılı klişe söylemler üzerine kurup kendilerinin dışında başkalarını da zehirlemişlerdir.
      Sonuçlar geldi ve totaliniz düşük satıcıyı suçlayabilmeniz için küre girmeden önceki doğal sonuçlarınızı mutlaka almalısınız yoksa satıcının günahına girmekten başka hiç bir işe yaramaz bu durum. Her zaman izah ettiğim gibi tekrar izah edeyim 8 milyarlık dünya nüfusunda kaç farklı, ayrıştırıcı genetik ve bunları garipleştiren faktörler var değil mi? Haliyle yaradılışımız dan gelen bazı şeyleri değiştiremiyoruz free ve total testosteron değerlerimiz gibi. Free testo. değerleriniz doğal olarak iyi ise bu sporun ilgili branşı için yaratılmışsınız diyebiliriz ama free düşükse bence ata binebilir, golf oynayabilir veya masa tenisine yönelebilirsiniz çünkü bu ve benzeri branşlar maalesef ki size göre değil demektir. 
      Total testosteron düzeyiniz misal 3 ila 8 arasında bir yerlerdeyse örnek verelim 3,4 seviyelerin de olsun ilaç bu oranı uzun kullanım da 3 seviyelerinden 4,5,8 seviyelerine kadar taşır ama asla totali genetiği gereği sorunlu sporcuyu ilaç >1500 veya >3500 yapmaz. o yüzden ilaca başlamadan mutlaka tüm değerlerinizi ölçtürmelisiniz. Ha genetiğiniz gereği 3,8 arası demiştik ya 6,7,8 oranlarını ise ilaç muhtemelen en tavan seviyeye getirecektir.
      Örnekleri ile verelim; bakın burada malum şahsı hepiniz tanıyorsunuz zaten totali yaradılışından bugüne alt sınırın da altında.
       
      Günümüzde eczaneden aldığı sustanonları 12 hafta kullanıyor ve sonuca beraber bakalım  


      Ne oldu dediğim doğru değil mi?  12 değil 122 hafta da kullansa değişen hiç bir şey olmayacaktı. Yani bu adamın piyasa da bu bozuk genetiği ile b*k atmayacağı hiç bir marka ve ilaç/kişi yok.  
      TOTAL TESTOSTERON SEVİYEM BOZUK İLAÇ KULLANSAM GELİŞEMEZ MİYİM?
      Elbette ki bal gibi gelişirsiniz.  Ama total test. bozuk kişilerde ki sendromlar hayatınızın sonuna kadar sizi takip eder. Nedir o sendromlar? 
      Suç ve cezaya meyillidirler Günün, haftanın hatta yılın tüm zamanı depresiftirler Genelde bunları hiç mutlu göremezsiniz Ani iniş çıkışları vardır bir anda çok iyiyken bir anda çok negatif olabilirler Kendilerinden iyi veya kötü herkesi, herşeyi eleştirirler Her konuda kötü düşünürler  Kendilerini devamlı yorgun hissederler Canları hiçbir şey yapmak istemeyebilir Paranoyak bir yaşamları vardır Genel mana da agresiftirler  Özgüven eksiklikleri vardır buda beraberin de devamlı kendini ispat etme güdüsünü onlara katar KÜRE GİRDİM TOTAL TESTOSTERONUM ÜST SINIRDAYDI AMA İLAÇLA BERABER YÜKSELMEDİ VEYA BIRAKIN YÜKSELMEYİ DÜŞTÜ İLAÇLAR SORUNLU MU?
      Cevap hayır. Sorun bambaşka yerlerde. Şimdi bu başlık altında size kitaplar 'da yazmayan para ile satın alamayacağınız bir tecrübe edinmenizi sağlayacağım.  Ben bu durumu 11 yılda 2,3 kez yaşadım onlardan birisini aktaracağım diğerleri de bundan pay çıkarabilirler kendilerine. Öncelikle kısaca özet geçeyim kür de total testosteron seviyenizi ölçtürmeden önce cinsel ilişki, uyarıcı maddeler, yüksek oranda alkol veya uyuşturucu veya kulağa çok  garip gelecek ama kullandığınız vitamin, protein tozlarına kadar varan ek ürünler testlerde size doğru sonucu görmenizin önüne geçebilirler.
      Misal ilaçlara başladınız 3,4,5 hafta teste girdiğiniz de dikkat etmeniz gereken hususlar şunlar;
      Teste sabah saatlerin de ve aç karna gitmek Yakın dönem de alkol, uyarıcı veya uyuşturucu maddeler almamak Test öncesi 1 hafta cinsel veya ereksiyon perhizin de bulunmak (hiç birini yapmamak) Kullandığımız ek gıda veya benzeri maddeleri vücuda yakın tarihte almamak BUNLARIN ÇOĞU TOTAL TESTOSTERON SEVİYENİZ DEKİ ANORMALLİKLERİN FİTİLİNİ ATEŞLEYECEK ÇARPIKLIKLAR.
      Sabah ve aç karna gitmenin mantığı sabah saatlerin de bir çok değerimiz en sağlıklı seviyelerdedir bu yüzden sabah saatlerini öneririz. Aç karna girmenin sebebi de yediğimiz x ürünler de ağır metaller söz konusu ise bunlar değerleri maniple eder haliyle bunu da istemeyiz.
      Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı maddeler total testosteron seviyeniz de lh ve fsh seviyeleriniz de (ileriki dönemler de ) farklılıklar oluşturacaktır o yüzden bu maddeleri kullananların seks hayatları sandığınız dan çok daha kötüdür bunu da istemeyiz.
       Test öncesi ereksiyon hali veya cinsel birliktelik olmamasını rica ederiz çünkü değerler de prolaktin den total testosteron seviyenize kadar değişkenlik gösterecektir vücudunuz test sonuçların da.
      Şimdi kürdeyken total çıkmak yerine nasıl düşer şunun örneğini göstereceğim; x kişi kürde testosteronu ikiye bölüyor 125 mg pazartesi 125 mg cuma günü şeklinde ama yanına testosteron dan  çok daha fazla olan nor19 gurubu mensubu DECA ekliyor ( deca testosteron ve prolaktin katilidir arkadaşlar ) yetmezmiş gibi bir de dianabol ekliyor 30 mg oranın'da ... Sonuç mu? Hep beraber göz atalım;

      Bahsettiğim şekilde kullanım sonrası ; hafta da 125 mg pazartesi 125 mg cuma bunlara ek 400 mg deca ve 30 mg dianabol kullanımı.
      4.36 olan seviye 1.06 'lara kadar düşüyor.

      Uyarılarım sonrasın da (decayı ve dianabolü acilen kesmesi direktifini veriyorum)

      Bakın fsh sıfır seviyelerine geliyor ve total bir anda 1 seviyelerin den 3 seviye başlangıcına kadar toparlıyor.  Şimdi anladınız mı total nasıl düşer konusunu?
      ASIL SİZE BAHSETTİĞİM PARA İLE SATIN ALAMAYACAĞINIZ TOTAL TESTOSTERON TECRÜBESİ!!!!
      Sporcu küre başlıyor sonra partneri ile ilişkiye girecek ve ilaçlı kendisi  (kanın da fazlaca testosteron var) ama cinsel konuda bazı problemleri olan birisi '' erken boşalma '' gibi bir çoğumuzun sıkıntısı esasen düzensiz ilişki ve heyecan faktörlerine bağlı bu durum ama konumuz o değil neyse sporcumuz geciktirici sprey alıyor kullanıyor ve akabinde teste giriyor  Şaka gibi ama ne tür ağır metaller varsa hemen öncesin de yaptığı testte 5,6 seviyelerin de olan testosteronu sıfır seviyesine geliyor!  Eminim hepiniz '' HADİ CANIMMMM '' dediğinizi duyar gibiyim.  Ama şaka değil gerçekten de öyle bunun da açıklaması yukarıda yaptığım yediğimiz içtiğimiz hayatımız da kısa veya uzun süreli olan bir takım şeyler veya çoğunda '' AĞIR METALLER '' var arkadaşlar bunlar da tüm bünyemizi al aşağı edip hastanede ki test sonuçların da önce sporcuyu şaşırtıyor işi bilmiyorsa satıcı şoka giriyor işi bilenler de iki saat bunları anlatacağım derken daralıp, sıkılıyor  
          
      TOTAL TESTO YÜKSEK AMA LH VE FSH SIFIR DEĞİL İLAÇLAR SAHTE Mİ VEYA SORUNLU MU?
      Onun açıklamasını da görsel anlatımlarla beraber geçmişte yapmıştım tekrar kısaca yapayım arkadaşlar. Bakınız total testosteron seviyesi >3500 üzeri gösteriyor ama lh,fsh normal seviyeler de. Size insan genetiğin den bahsetmiştim konu başında işte onun en güzel örneği bunun gibi yüzlerce sporcu var lh,fsh kapanacak diye bir kaide yok arkadaşlar bu nadir görülebilen bir husus ama bu hususun hiç olmadığı varsayımın da bulunanlar aşağıda ki görsele dikkatlice bakabilirler. 


      Şimdilik bu kadar ilerleyen zamanlar da paha biçilemez tecrübeleri edinmeniz adına bir çok konu gelecek.
      KEYİFLİ FORUMLAR.
    • Yazan: papahet
      Herkese merhabalar.
      İlk kürüme girmeye karar verdim. Sadece testosteron kullanacağım. marka öneriniz var mı? Açık siklet body'ci ifbb pro bir eleman bana zphc kullanmamı önerdi. 50 dolar da fiyat çekti. Fakat sitede bu marka ile alakalı kötü şeyler okudum. Bundan dolayı kafam karıştı.
      SORULARIM:
      Türkiye'de olanların çoğu orijinal değil vs. gibi yorumlar sitede çok var kullanıp iyi bir etki gören var mı? Bu markayı kullanmalı mıyım veya sizin bir marka öneriniz olur mu?  Ortalama ürün fiyatları nasıldır iyi markalar için? Ne yapmam lazım? Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Yardıma ihtiyacım var. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×