Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ankaralı

Yıllardır çözümelemen endokrin sorunlarım

Önerilen İletiler

ankaralı    1

Arkadaşlar merhaba. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Hastalığımla ilgili uygun başka bir forum bulamadım, burada birkaç konu denk geldi, gerçekten çok bilgili arkadaşların olduğunu gördüm. Belki bana da faydaları olur diye konu açıyorum.
Başlıyorum, amacım vücut geliştirmeden ziyade dediğim gibi hastalığım hakkında yardım ve varsa Ankara' da doktor tavsiyesi almak.
31 yaşındayım, lise yıllarında boyum çok çok az uzadı(1.65'te kaldım).

Maalesef ailem bunu önemsemedi, ben de açıkçası o zamanlar çok üstüne düşmedim. Taa ki 17 yaşıma gelene kadar. Nihayet bir endokrin doktoruna gittim, büyüme hormonumun çok çok az salgılandığını ki yaklaşık 0.05 ve igf-1 değerimin normal sayılabileceğini 180-190 arası gidip geliyor,  epifiz plağı kapandığı için de iğne veremeyeceğini öğrendim. Yıllar geçti, yine okuldu falandı derken çok üstüne düşmedim. Yıllar boyunca sürekli yorgunluk, halsizlik, yağlı cilt, spor yaptığım zamanlar yeteri kadar yanıt alamama ile uğraştım. 2 sene önce tekrar doktor doktor gezmeye başladım.

Her tahlilde hemen hemen aynı sonuçları aldım. Büyüme hormonu yine 0.05 civarı, igf-1 değeri 180 civarı ama artık bir sorun daha vardı. Testosteron değerlerim 200-250 arasında geliyordu ve fsh da hep sınırın biraz altında geliyordu. Sperm testinde ve eroksiyonda bir problemim yoktu.  Kemik yoğunluğunda azalma, ldl kolesterolde artma yıllardır yaşadığım şeylerdi ama hiçbir doktor hormona bağlamadı bunları. 2 sene önce nihayet bir doktor, ovitrelle rapor etti. Jinekomasti oldum, sperm testim çok değişmedi ama artık boşalma sırasında çok az meni gelmeye başladı.

Testosteron değerlerim haliyle arttı ama ne yorgunluğum azaldı ne kemik yoğunluğunda bir değişme oldu ne de ldl kolesterolde azalma oldu. Ben doktoruma, çocukluktan beri büyüme hormonu eksikliği yaşadığımı, fsh ve testosteronun gh eksikliğinden dolayı yıllar içinde zamanla azalmış olabileceğini söyledim, daha doğrusu sordum ama maalesef yeteri kadar ilgi alamadım. Bu saatten sonra sizce nasıl bir yol izlemeliyim ve Ankara' da tavsiye edebileceğiniz, muayene ücreti çok da olmayan bir endokrin doktoru var mıdır?

@metinav @otopsicikedi @rastlantisal @Arenn @janbertozen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

otopsicikedi    1.511

Öncelikle geçmiş olsun. Bende prematüre bebek olarak benden 1 yaş küçük kardeşime nazaran aşırı iyi gelişemedim, bende 165 boyunda kaldım. kardeşimde tam tersi iri kemikli 180 boyunda bişey oldu. 31 yaşına geldiğin için artık gh kullanmanda boy uzamasında etkili olmayacaktır. Bana şuan yapabileceğiniz en iyi şey trt tedavisi gibi geliyor. Ankaradan doktor bilmiyorum ama Ömür erdem akkaya'ya danışabilirsiniz.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ankaralı    1
otopsicikedi, 11 dakika önce yazdı:

Öncelikle geçmiş olsun. Bende prematüre bebek olarak benden 1 yaş küçük kardeşime nazaran aşırı iyi gelişemedim, bende 165 boyunda kaldım. kardeşimde tam tersi iri kemikli 180 boyunda bişey oldu. 31 yaşına geldiğin için artık gh kullanmanda boy uzamasında etkili olmayacaktır. Bana şuan yapabileceğiniz en iyi şey trt tedavisi gibi geliyor. Ankaradan doktor bilmiyorum ama Ömür erdem akkaya'ya danışabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam. Bu saatten sonra boydan ziyade genel sağlık ve üremeyi düşünüyorum hocam, o yüzden büyüme hormonu tedavisi mi almalıyım nasıl bir yol izlemeliyim onu sorguluyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
ankaralı, 6 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim hocam. Bu saatten sonra boydan ziyade genel sağlık ve üremeyi düşünüyorum hocam, o yüzden büyüme hormonu tedavisi mi almalıyım nasıl bir yol izlemeliyim onu sorguluyorum. 

sperm testlerinde herhangi bir sorun olmadığını yazmışşınız o zaman bunun matematiğine uygun şekilde üremeyi denerken 1 sene içerisinde eşiniz hamile kalmıyorsa tedavi yollarını aramanız daha doğru olur. Çocuk sahibi olmak istediğiniz için şu esnada vitamin mineral takviyelerine başvurabilirsiniz. Bence büyüme hormon tedavisini kafanıza göre almanızı önermem vücudunuzda herhangi bir kanser hücresi var mı yok mu bunun taraması yapılması lazım. üreme için büyüme hormonunun bir artı yaratacağını sanmıyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ankaralı    1
otopsicikedi, 23 dakika önce yazdı:

sperm testlerinde herhangi bir sorun olmadığını yazmışınız o zaman bunun matematiğine uygun şekilde üremeyi denerken 1 sene içerisinde eşiniz hamile kalmıyorsa tedavi yollarını aramanız daha doğru olur. Çocuk sahibi olmak istediğiniz için şu esnada vitamin mineral takviyelerine başvurabilirsiniz. Bence büyüme hormon tedavisini kafanıza göre almanızı önermem vücudunuzda herhangi bir kanser hücresi var mı yok mu bunun taraması yapılması lazım. üreme için büyüme hormonunun bir artı yaratacağını sanmıyorum.

hocam kafama göre kullanmam, doktor reçete etmediği sürece. ben daha çok, dediğim gibi kolesterol ve kemik yoğunluğu kaybından dolayı büyüme hormonu istemeyi düşünüyorum. 2 seneye yakın süredir ovitrelle vuruyorum ama bu konuda bir faydası olmadı. sperm testim aynı çıkıyor, normal çıkıyor ama menide azalma oldu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
ankaralı, Şimdi yazdı:

hocam kafama göre kullanmam, doktor reçete etmediği sürece. ben daha çok, dediğim gibi kolesterol ve kemik yoğunluğu kaybından dolayı büyüme hormonu istemeyi düşünüyorum. 2 seneye yakın süredir ovitrelle vuruyorum ama bu konuda bir faydası olmadı. sperm testim aynı çıkıyor, normal çıkıyor ama menide azalma oldu.

Ovitralle'nin kulllanımında kemiklerinizin vs gelişmesi çok anormal bir durum olurdu. vücudunuza testosteron salgılatıyor diye kemiklerinizin gelişimini hissedebileceğiniz bir ilaç değil bu. Kan testlerinizi sperm testlerinizi bizimle paylaşmanız şuan daha doğru olur. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309

Şimdi sen test sonuçlarını paylaşır mısın? Gh zaten karaciğer de igf dönüşür biri azsa diğeri de onunla orantılıdır.

Free ve total testosteron orantısı gibi. Sen en güncel test sonuçlarını özellikle total, free testo değerini paylaşır mısın?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ankaralı    1
otopsicikedi, 11 dakika önce yazdı:

Ovitralle'nin kulllanımında kemiklerinizin vs gelişmesi çok anormal bir durum olurdu. vücudunuza testosteron salgılatıyor diye kemiklerinizin gelişimini hissedebileceğiniz bir ilaç değil bu. Kan testlerinizi sperm testlerinizi bizimle paylaşmanız şuan daha doğru olur. 

Screenshot_2023-10-20-23-49-55-34_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg Screenshot_2023-10-20-23-50-04-67_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg Screenshot_2023-10-20-23-50-19-45_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg Screenshot_2023-10-20-23-50-26-53_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg Screenshot_2023-10-20-23-50-31-89_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg Screenshot_2023-10-20-23-51-31-92_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg Screenshot_2023-10-20-23-51-36-93_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg Screenshot_2023-10-20-23-51-42-91_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg Screenshot_2023-10-20-23-51-58-11_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg

sperm testi iğne öncesi, iğneyi vurduğumdam beri de neredeyse aynı geliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309

Yeme bozukluğun var gibi duruyor.

Hormonların tamamen çorba olmuş. Üretimin sıfır gibi haliyle kısırsın diyebiliriz geçici bir durumdur sanırım bu tam anlayamadım.

Varikoselin olabilir bunun incelenmesi lazım.

Total iyi gözüküyor ama onuda ovt falan kullandım demişsin onunda ben 200,300 lerde olduğunu sanıyorum yani sahte bir rakam gibi duruyor o düşecektir.

Ben alanında çok ciddi anlamda uzman birinin eline gitmen gerektiğini düşünüyorum 31 yaşına göre sonuçlar bana pek iç açıcı gelmedi.

Hayatında hiç garip şeyler oldu mu psikolojik, travma, stress, alkol, uyuşturucu gibi?

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
ankaralı, 24 dakika önce yazdı:

sperm testi iğne öncesi, iğneyi vurduğumdam beri de neredeyse aynı geliyor.

hocam ovitrall kullanmadan önceki bir testinide atar mısın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ankaralı    1
Bay-T, 24 dakika önce yazdı:

Yeme bozukluğun var gibi duruyor.

Hormonların tamamen çorba olmuş. Üretimin sıfır gibi haliyle kısırsın diyebiliriz geçici bir durumdur sanırım bu tam anlayamadım.

Varikoselin olabilir bunun incelenmesi lazım.

Total iyi gözüküyor ama onuda ovt falan kullandım demişsin onunda ben 200,300 lerde olduğunu sanıyorum yani sahte bir rakam gibi duruyor o düşecektir.

Ben alanında çok ciddi anlamda uzman birinin eline gitmen gerektiğini düşünüyorum 31 yaşına göre sonuçlar bana pek iç açıcı gelmedi.

Hayatında hiç garip şeyler oldu mu psikolojik, travma, stress, alkol, uyuşturucu gibi?

hocam doktorum sperm testin iyi demişti, anlamadım. hayatımda öyle büyük bir sorunum olmadı açıkçası.

evet ovitrelle öncesi değerlerimi de atayım, sperm testini ve hormonları. bu attıklarım da ovitrelle başlamadan önceki değerler.

Screenshot_2023-10-21-00-07-34-64_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg Screenshot_2023-10-21-00-07-39-99_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg Screenshot_2023-10-21-00-07-57-28_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg Screenshot_2023-10-21-00-08-18-64_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg Screenshot_2023-10-21-00-08-23-09_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg Screenshot_2023-10-21-00-08-31-67_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg

fsh lh ekleyim

1.thumb.jpg.ae6c831bf90329847cdd2d85f0439746.jpg 3.thumb.jpg.86a996941f770732d74b7a28eb313abc.jpg 5.thumb.jpg.cdf4e66b14302bcb66c290927a591667.jpg 6.thumb.jpg.ae60a470a1ac4929742b9a0c2f2e339b.jpg 7.thumb.jpg.10a5444fe62079e0c14e08252ed1349d.jpg 8.thumb.jpg.91596934c5dd6243afded717c500f2b6.jpg 2.jpg 4.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ufukbelli.06    110

Merhaba Bende Ankarada yaşıyorum. Yıldırım Beyazıt Eğ. araştırma da Osman Raif karabacak var üroloji doktoru. Ona görünmeni tavsiye ederim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ankaralı    1
ufukbelli.06, 2 dakika önce yazdı:

Merhaba Bende Ankarada yaşıyorum. Yıldırım Beyazıt Eğ. araştırma da Osman Raif karabacak var üroloji doktoru. Ona görünmeni tavsiye ederim. 

sağolasın hocam not ettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
ankaralı, 10 saat önce yazdı:

hocam doktorum sperm testin iyi demişti, anlamadım. hayatımda öyle büyük bir sorunum olmadı açıkçası.

evet ovitrelle öncesi değerlerimi de atayım, sperm testini ve hormonları. bu attıklarım da ovitrelle başlamadan önceki değerler.

Evet spermlerde sorun yok gözüktüğü halde sana ovitralle verip yalancı bir testosteron seviyesi oluşturmuş. Ve sürekli HCG yüklemesinden kaynakli yükselen e2 den dolayıda jinekomasti olmuşsunuz. İlk başta ovitralle yerine 3 4 ay klomen kullandırtsaymış aslında çok daha farklı olabilirdi diye düşünüyorum. Şuan durumunuz biraz karışık o yüzden daha tecrübeli bir doktorla bunun tedavisini yapmak kalıyor. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ankaralı    1
otopsicikedi, 3 dakika önce yazdı:

Evet spermlerde sorun yok gözüktüğü halde sana ovitralle verip yalancı bir testosteron seviyesi oluşturmuş. Ve sürekli HCG yüklemesinden kaynakli yükselen e2 den dolayıda jinekomasti olmuşsunuz. İlk başta ovitralle yerine 3 4 ay klomen kullandırtsaymış aslında çok daha farklı olabilirdi diye düşünüyorum. Şuan durumunuz biraz karışık o yüzden daha tecrübeli bir doktorla bunun tedavisini yapmak kalıyor. 

Teşekkür ederim hocam. Dediğim gibi ovitrelle başlamadan da önce sperm testi normal çıkıyordu ama testosteron ve fsh değerleri düşük geliyordu. Umarım iyi bir doktora rastlarım. Hocam peki, ben iyi bir doktora gidene kadar ovitrelle vurmak istemiyorum artık. Bu sırada klomen içmem faydalı olur mu? Sperm hacmimdeki azalma için. Fsh ve  lh da sıfıra yakın şu an.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
ankaralı, 7 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim hocam. Dediğim gibi ovitrelle başlamadan da önce sperm testi normal çıkıyordu ama testosteron ve fsh değerleri düşük geliyordu. Umarım iyi bir doktora rastlarım. Hocam peki, ben iyi bir doktora gidene kadar ovitrelle vurmak istemiyorum artık. Bu sırada klomen içmem faydalı olur mu? Sperm hacmimdeki azalma için. Fsh ve  lh da sıfıra yakın şu an.

Bana kalırsa şuan için herşeyi bırakıp sadece vitamin minerallerle süreci gecirmeniz daha doğru olur. Şimdi bizim söylemimizle klomen kullanmaya başlayıp doktora gittiğinizde doktorunuzun sizde uygulamak isteyeceği tedaviye engel oluruz. O yüzden en mantıklısı hiç birsey kullanmadan doktora gitmek şimdilik. Ovitralle rapor ile aldığınızda devlet karşılıyor mu kaç paraya geliyor ozman tanesi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ankaralı    1
otopsicikedi, 7 dakika önce yazdı:

Bana kalırsa şuan için herşeyi bırakıp sadece vitamin minerallerle süreci gecirmeniz daha doğru olur. Şimdi bizim söylemimizle klomen kullanmaya başlayıp doktora gittiğinizde doktorunuzun sizde uygulamak isteyeceği tedaviye engel oluruz. O yüzden en mantıklısı hiç birsey kullanmadan doktora gitmek şimdilik. Ovitralle rapor ile aldığınızda devlet karşılıyor mu kaç paraya geliyor ozman tanesi

devlet karşılıyor hocam, herhangi bir ücret vermiyorum.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.