Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Druckenn

Enjektöre kan geldi ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Rma    29
brodwaytoferrari, 11 saat önce yazdı:

Piston kontrolü yaparken şırıngaya kan geldi ilacı enjekte etmedim ve iğneyi çıkardım bir problem yok fakat şırınganın içindeki bir damla kanlı ilacı tekrar kullanabilir miyim merak ediyorum 😅

Kullanmasan daha iyi hangi damardan geldiği belli değil kanın, kirli kansa O2 seviyesi düşükse zor emilir apse vs. Yapabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Unrest    199

Yağ oranı %10 civarı olup 26g insulin iğnesiyle hiç kan gelen var mı ? Ya da 29 g iğnelerle ? Vg ve omuzda başıma daha bikere gelmedi 1buçuk senedir. Acaba iğne kalınlığıyla mı alakalı diye düşünüyorum ama saçma geliyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    55
Unrest, 8 dakika önce yazdı:

Yağ oranı %10 civarı olup 26g insulin iğnesiyle hiç kan gelen var mı ? Ya da 29 g iğnelerle ? Vg ve omuzda başıma daha bikere gelmedi 1buçuk senedir. Acaba iğne kalınlığıyla mı alakalı diye düşünüyorum ama saçma geliyor 

bende insulin veya aynı kalınlık biraz daha uzun iğnelerle enjeksiyon yapıyorum daha hiç kan gelmedi.artık aspirasyon bile yapmıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
sven, 30 dakika önce yazdı:

bende insulin veya aynı kalınlık biraz daha uzun iğnelerle enjeksiyon yapıyorum daha hiç kan gelmedi.artık aspirasyon bile yapmıyorum

Benimde dikkatimi çeken yurtdışında bazı hemşireler bunu artık uygulamadığını söyledi. Özellikle vg kasında hic gerek yok vs. Tabi yapılan ilaca bağlı değişiyor. Bazıları aspirasyonun kas da deformasyona sebep olduğunu söylüyor hatta. Ama ben yinede yapmaya devam ediyorum tam olarak net bilgi edinemediğimden.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    55
Unrest, 29 dakika önce yazdı:

Benimde dikkatimi çeken yurtdışında bazı hemşireler bunu artık uygulamadığını söyledi. Özellikle vg kasında hic gerek yok vs. Tabi yapılan ilaca bağlı değişiyor. Bazıları aspirasyonun kas da deformasyona sebep olduğunu söylüyor hatta. Ama ben yinede yapmaya devam ediyorum tam olarak net bilgi edinemediğimden.

damarların olduğu yerler beli zaten doğru lokasyona vuruyorsan damara girmiyor. haftada 4 kez kendimi deliyorum bi zahmet doğru yeride bileyim. yeni başlayanlar için mantıklı ama bencede gereksiz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    83
Unrest, 2 saat önce yazdı:

26g ile bacaktan ya da omuzdan her vurduğumde kan kontrolü yapıyorum 1000 kez vursam da yaparım saniyelik bir olay zaten bir zorluğu yok ama daha hiç kan geldiği olmadı sadece 21g ile kalçadan çektiğimde nadiren Kan oluyor belki 1000de 1 geliyor ama yine de kontrol etmekte fayda olduğu için üşenmiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: parfait16
      Herkese merhaba,
      Şu anda testosterone enanthate boldenon küründeyim 4. Haftamda olduğum için kan tahlili verip değerlerimi görmek istedim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 600mg Boldenon 400mg Şu anda düşük E2 kaynaklı eklem sorunlarım mevcut ama libido ereksiyon sorunum yok. Doz güncellemesi düşünüyorum E2 yükselmesi için 750 mg testo e yükseltmeyi planlıyorum bolde dozu aynı kalacak 400 mg olarak. Ve eklem sağlığı içinde 200 mg npp eklemeyi planlıyorum. Kan tahlillerimi ve güncel formumu bırakacağım yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum. 
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: diorr
      Öncelikle tüm okuyuculara selamlar.
      2-3 ay gibi bir süredir üzerimde yüksek derecede bir halsizlik ve uyku problemi vardı. Son dönemlerde ise üzerine cinsel isteksizlik ve libido problemleri eklendi. Bundan ötürü yakın bir zamanda kan testi verdim ve çıkan sonuçları forumdaki değerli abilerim ve kardeşlerimle paylaşmak istedim.
      Öncelikle şunu belirtmek isterim: Kişisel hayatımda geçmişi çok kafaya takan birisiyim ve hayatımı biraz yüksek stresle yaşıyorum. Sosyal olarak teşhisli olmasa da anksiyete gibi problemlerim var ve bu işi daha da sıkıntıya sürüklüyor.
      Bu son 1 aydır da hayatım biraz daha trajik bir hâl aldığı için bir depresyon dönemi yaşadım ama atlatmayı başardım (en azından öyle düşünüyorum). Bunları belirtiyorum çünkü hormonel dengesizliklerimin psikolojimle de alakalı olabileceğine inanıyorum. Ya da tam tersi, psikolojik problemlerim de hormonlarımdan kaynaklanıyor olabilir.
      Bana yol gösterebilecek ve katkıda bulunabilecek herkesin yorumlarını merak ediyorum.
      Şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Halo0619
      Selam arkadaşlar. Teste P ve Masteron kürüne girdim 2 güne bir enjeksiyon yaptırıyorum bir sağlık kuruluşuna. Bugün erken kapatmışlar. Enjektör aldım eczaneden kalçadan daha önceki vurdukları yerden vurdum. Ama iğneyi çıkardıktan sonra kan geldi bu normal mi yeniden enjeksiyon yaptırmama gerek varmı ?
    • Yazan: Aykut
      Herkese merhabalar, nasılsınız?
      Kür dönemi istediğim oluşumu alamadım ve spermde kan gelme gibi durumlar oldu.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Erekte olduğumda spermde kan görmeye başladım. Doktorlar net olarak bundan dolayı oldu diyemiyor ve 2 haftadır tüm kullanımı kestim ve antibiyotik iğne tedavisi ile spremdeki kanı temizledi ama testosteron seviyesi çok düşük 190 larda ve ne yapmam gerektiği konusunda kafam çok karışık ve korkularım yüksek. @metinav @Feladel @Askabar @Yusufdemir1995 @GHOST
      SORULARIM:
      Ne yapmam gerekiyor, tavsiyeleriniz neler olur? Spermde görünen kan neyin habercisi olabilir? GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: xonmnegietsz
      İlk kürüme girerken armatörlük yapıp kan testi vermedim ve hayat şartlarım planlarımın baya baya tersi gittiği için 8. Haftada bırakmak zorunda kaldım ve herhangi bir tedavi vs uygulamadım.( evsiz kalma, ailevi ve maddi durumlar) şuan şükür işime girdim düzene oturdum idmanlarım beslenmem yerinde yağ oranımı düşürüyorum.
      Güzel uzun soluklu bir cycle düşünüyorum ( test- bolde) ama heryerde farklı şeyler gözüküyor malum bilgi kirliliği fazla. Vermem gereken değerler nedir sevgili tecrübeli hocalarım, dostlarım, abilerim, kardeşlerim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.