Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Kerem Aygün

Köpüklü idrar

Önerilen İletiler

Bir süredir az köpüklü, köpüksüz veya çok köpüklü olucak şekilde tuvaletimi yapıyorum günde 6l den fazla su içsemde durum değişmiyor hatta su içemediğim zamanlar bile köpüksüz oluyor olayın su ile alakalı olmadığını düşünüyorum 2 saat bile su içmeden duramam ağzım kurur hemen.

Şuan 250 mg sustanon küründeyim 1 hafta oldu başlayalı ama başlamadan öncede durum böyleydi 2 haftada metformin kullanmıstım bıraktım 1 haftadır kullanmıyorum 

Hepa 4 çinko(30mg) balık yağı c vitamini nac600 magnezyum takviyelerini kullanıyorum. @metinav @rastlantisal

yardımcı olanlar için şimdiden teşekkürler...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


anabolikadam    73

Genellikle böbreğin yorulmasıyla beraberinde protein kaçağı olarak yorumlanır. Bende zamanında protein kaçağı olduğu zaman olmuştu. Normal sağlık ocağına gittiğimde idrar tahlili vermiştim ve beni bir anda devlete yönlendirdi. Sağlık ocağındaki doktorda sağ olsun "hemen sporu bırak, böbreğin çok kötü" demişti. Ancak devlete gittiğimde önüme gelen idrar tahlilindeki protein kaçağına göre raporlar öyle söylemedi. Nanogram olarak çok düşük bir seviyede protein kaçağı oluşmuştu ve olabilecek bir durumdu bu ki doktorumda doğruladı. Anlayacağın sağlık ocağındaki doktorlara güvenimi yitirdim...

Senin durumunda da böbreğin yorulduğu zaman fazla protein tüketimiyle beraberinde protein kaçağı söz konusu olabilir. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kakule    42

aynı olay bendede mevcut bu sporu yapan cogu kişide protein kacagı kopuklu idrar oldugu kanaatındeyım. benımde basımdan gecen kan tahlilinde yuksek kreatinin cıkmıstı 1.26 1.36 oyle bişeydi.dahiliye doktor hemen 24saat idrar testi istedi gittim 8L idrar verdim tum gunun analiz ettiler ve protein kacagı cıktı.

Hersey normaldı vucuttan atılan kreatının testte hersey normal cıktı sadece protein kacagı anormal gozukuyordu. elli cesit teste girdim ilaclı mr lar ultrasonlar proflardan randevular sonunda tek vardıgımız sonuc bana zayıfla sporu bırak normal insanlar gibi yaşa gibi tavsiyelerde bulundu.ama onun oncesınde buludugu tahmınler timor kist bobrek yetersızlıgı kanser olabılırsın falan dıyordu oyle soyleyeyım bunu soyleyen kocaeli uni arastırma hastanesı nefroloji bolumunde cok saglam bır hoca :))

Tam bir spor dusmanıydı kendisi dış gorunusume bıle spor yaptıgın belli olmuyor zaten nicin yapıyorsun falan demıstı. 193 120kiloydum :)) o gun anladım ki profta olsa en iyi yol kendi bildiğin yol 3 4 ay kanser timor vb cıkar mı cıktı mı sonuc ne olur dıye kendımı yıprattım.cok sukur hersey normal duzgun mukemmele yakın cıktı bobreklerım.

Sonra kendi arastırmam sonucu ogrendım ki yapı olarak iri yarı adamların kreatının degerı yuksek cıkabiliyormus.belli bir miktar protein kacagıda normalmiş gunluk 100 150gr protein ustune cıkan bireylerde bu kacak orantılı olarak bı tık fazlasıyormus. bunlar benım 1senede edındıgım tecrubeler idi.

Bide ekstra olarak vitamin kullandıgımda orn ester c,multı vıt,balık yagı,kollejen,glukazamin, e vit vb. idrar rengim sararıyor hatta daha cok kopuruyor kullanmadıgım donemde renk normal kopurmede normal derece oluyor. ama sende benım gıbı cok kafana takarsan dahiliye gidip 24saatlik idrar testi onun sonucunda senı nefroloji hekimliğine yonlendirmesini iste.

Çunku her organ kendni yenileyip onarabiliyorken bu bobrekte malesef mevcut degıl geri donusu olmuyor. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×