Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Scropi10

Testo e. - boldenon - dianabol koruyucular & testler

Önerilen İletiler

Scropi10    0

Herkese Merhaba değerli forum üyeleri, bir kaç gün sonra ilk kez küre gireceğim. Aklımda hala bazı sorular var. Konuda bilgi sahibi olan kişiler cevaplarsa sevinirim.

Testo Enantathe, Boldenon ve Dianabol kullanacağım. Koruyucu olarakta Liv 52, Csytone ve Nac 600 kullanacağım. Bu kür için bu koruyucular yeterli midir?

İkinci bilgi edinmek istediğim konu ise hormon testleri. Bunun için fiyatlar çok pahalı özel hastanelerde sağlık ocağında yaptırdığım testte de aşağıdakiler eksik bunlar olmasa çok sorun olur mu? Ve bu testleri ne sıklıkla yaptırmam gerekir? @rastlantisal @Semih Erarslan

Testte olmayanlar:

T4
T3
Lh
Total Testesteron
Estrodiol
Progesteron
Total kolestrol
Total Ige
İnr
D3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

byreal22    59

LH FSH E2 TESTO Değerleri önemli PCT sürecinde natural testlerine bakmamız gerekecek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Scropi10    0
byreal22, 30 dakika önce yazdı:

LH FSH E2 TESTO Değerleri önemli PCT sürecinde natural testlerine bakmamız gerekecek.

Naturelken mi testi yaptırmam gerek sadece bir test yeterli olur mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
byreal22    59

İlaca girmeden önce yaptır ve kürün 4-5. haftasında bir daha yaptırabilirsin. Son evre zaten pct ilacı bıraktıktan 15-20 gün sonra son kez yaptırıp PCT yapacaksın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Scropi10    0
byreal22, 30 dakika önce yazdı:

İlaca girmeden önce yaptır ve kürün 4-5. haftasında bir daha yaptırabilirsin. Son evre zaten pct ilacı bıraktıktan 15-20 gün sonra son kez yaptırıp PCT yapacaksın.

2 ay yapacağım kürü 4-5. Hafta çok gec olmaz mı? Aşağıdaki baktıracağım değerlere LH, E2, Total testesteron eklesem yeterli olur mu?

Alt, Ast, Creatin, Üre, Tsh, Fsh, prolaktin, Hdl, Ldl, Demir, Demir bağlama, Psa

Birde koruyucular hakkında ne düşünüyorsunuz yeterli olur mu sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pbmatrix    4

İlaçları temin ettin mi ayrıca 8 haftada bir etki göremezsin boldenon geç etki gösteren ilaç test sonuclarına gore 20 haftaya kadar uzatabılırsın dostum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kapukaya    83
Scropi10, 14 saat önce yazdı:

Herkese Merhaba değerli forum üyeleri, bir kaç gün sonra ilk kez küre gireceğim. Aklımda hala bazı sorular var. Konuda bilgi sahibi olan kişiler cevaplarsa sevinirim.

Testo Enantathe, Boldenon ve Dianabol kullanacağım. Koruyucu olarakta Liv 52, Csytone ve Nac 600 kullanacağım. Bu kür için bu koruyucular yeterli midir?

İkinci bilgi edinmek istediğim konu ise hormon testleri. Bunun için fiyatlar çok pahalı özel hastanelerde sağlık ocağında yaptırdığım testte de aşağıdakiler eksik bunlar olmasa çok sorun olur mu? Ve bu testleri ne sıklıkla yaptırmam gerekir? @rastlantisal @Semih Erarslan

Testte olmayanlar:

T4
T3
Lh
Total Testesteron
Estrodiol
Progesteron
Total kolestrol
Total Ige
İnr
D3

Görselde attiklarima ek hemogram ve vitamin minarelede baktirabilirsin ayriyetten boldenon geç açılıyor 16-20 haftaya kadar uzat bence ayriyetten şehir hastaneleri daha detaylı bakıyor hocam rica et orda yaptırm ayriyeten ilacın orjinalligi ve referans almak için kür öncesi natural test yaptır durum kontrolü ve koruyucular yeterlimi diye 2. Ayın ortaları yaptır son olarak pct başı ve pct sonu yaptirman gerekiyor

Screenshot_2023-09-22-10-44-31-196_com.google.android.apps.photos.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Sinan06
      Merhabalar Peptid Türkiye ailesi
      Pazartesi itibari ile 1 yıl aradan sonra yeniden küre başlama kararı verdim. Kür öncesi bugün kan verdim , öncelille her hangi bir sorun varmı küre engel olacak .
      Baries BP markasıyla küre başlamaya karar verdim.
      Kür sürem 24 hafta sürecek ve kontrollü gidecegim.
      Pazartesi ve perşembe enjekte yapacagım.
      Pazartesi
      300 mg Testesteron Enanteth
      250 mg Boldenon.
      Perşembe
      300 mg Testesteron Enanteth
      250 mg Boldenon.
      Kullanacagım vitaminler
      Nac 600
      C vitamini
      Omega 3
      C vitamini
      D 3
      Magnezyum
      B komplex
      Çinko
      Selenyum.
      Boy . 173
      Kilo:87
      Yağ oranım %16 civarı
      Hedefim yağ oranını düşürüp 95 kilolara çıkıp kütle koymak.
      Spora 8 ay gitmedim. 1 aydır tekrardan düzenli gidiyorum. Naturel ilerlemekle uğraşamayacagım 1 , 2 ay daha . Şu anki formumu ve spora ara  vermedigim dönemdeki kür yaptıgım dönemdeki formumuda ekliyorum.
      Sizce nelere dikkat etmeliyim ve bana önerdiginiz birşeyler varmı , burdan aylık olarak form paylaşımı yapacagım.

• Yazan: sadialps
      Merhabalar,

İlk kürüm olarak 250 Testo 250 Bolde kürü yapıyorum 12 haftalık ve şu an 4. haftasındayım. 3. haftanın son enjeksiyonuna kadar kalçamın sağ tarafından enjeksiyon yaptırıyordum ve son enjeksiyondan sonra enjeksiyon yerinde sert bir kitle oluştu. Başta yanlış hareket edip biraz kaşıdım ve bölgeyi iyice hassas hale getirdim. 4. haftanın ilk enjeksiyonunu kalçamın solundan yaptırdım ve şimdi orada da küçük bir kitle var. 

Bu normal mi ne yapmam gerekiyor
    • Yazan: LegendFingerst
      merhaba definasyona giricem ardından tekrar bulk için envanterimi topluyorum enjekte olarak sadece testo kullanıcam onun dışında;
      define için - mlo fat burner, mk2866 ostarine sarms, clenbuterol
      bulk için - danabol veya anapolon, mk677, rad140 
      extra olarak elimde arimidex, milk thistle ve proviron var bu envanteri neyleri neyle kombine etmeliyim, extra bir sıvı steroid düşünmüyorum 

• Yazan: Human
      Merhaba arkadaşlar,
      Küründeyim arimidex kullanmıyorum hafta sonu total testosteron, e2 ve prolaktin testi verdim testosteron henüz çıkmadı yarın çıkacak muhtemelen. Sonuçlarıma baktığımda E2 seviyesi yüksek gibi geldi bana.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 400mg Boldenon 300mg Tren 200mg SORULARIM:
      Kullandığım boldenon çalışmıyor mu? Yoksa trenden kaynaklı yanıltıcı bir sonuç mu var? MARKALAR:
      Nessie - Boldenon Nessie - Trenbolone KAN TESTİM:

• Yazan: warmesty
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      29.03.2026 tarihinden beri aşağıdaki kürü. Kullandığım ilaçlar ORJ ZPHC uzun süredir onları kullanıyorum ve orijinalliği konusunda bir sıkıntı yok.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Ent. 500mg Boldenon 400mg Bundan öncesinde 1 ay kadar 250 Testosteron ile cruise yaptım. Bu cruise döneminde verdiğim kan değerlerinde bir problem yok. Testosteron >1500 üstü E2 37.25 olarak çıkmış AI kullandım tabi ki.
      SORULARIM:
      Testoyu yükseltmişken nasıl kan testinde bu değer 1500 üstü çıkmıyor? Daha başlayalı 8-9 gün olmuşken boldenin e2yi katletmesi normal mi ? Ne yapmamı önerirsiniz ? KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp