-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Kaiser64
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bir arkadaşımdan hediye geldi bu ürün bana. Bugün göğüs antrenmanından sonra eve geldim ve enjektöre 1.2 çekip 0.2 sağ 0.2 sol göğse olmak üzere 0.4 vurdum. Yaklaşık 20 dk sonra ellerim titremeye başladı başım döndü ve terlemeye başladım acayip bir şekilde acıktım hemen yemeğe saldırdım iki öğünde yemem gereken tavuk pilavı yedim 1 lt kola içtim ve muz yedim yaklaşık 1 saat oldu enjeksiyonu yapalı şu an biraz etkileri geçti hafiften el titremesi ve baş ağrısı var şu an.
SORULARIM:
Bu etkiler normal mi ? Ürün orijinal midir ? Check kodu siteden okuttum orijinal gözüküyor ama yardımcı olur musunuz? MARKA:
Optimum pharma ÜRÜN GÖRSELLERİ:
-
Yazan: Unrest
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
ENJEKSİYON DENGESİ:
1.6 sabah yada öğlen 1.6 uyumadan önce toplam 3.2 iu günlük Cinnatropin sonucu. Sonuç aşırı tatmin edici değil. 7-8 ay önce günlük 6iu çin geno kullandıktan sonra igf 1 seviyem 490 larda çıkmıştı. Yine 6iu çin ghsinde de 450ler. Oran orantı olarak bakınca sonuç normal görünüyor. Doğal igf 1 seviyelerim 140-180 arasında. 1hafta içinde 10iu kas içi enjekte edip 2 saat sonra growth ölçtüreceğim.
O zaman kesin anlamış oluruz.
TEST SONUCU:
-
Yazan: Melihcdmr
Herkese merhabalar,
İgf almayı planlıyorum önümüzdeki sene için bulkta cjc ve igf test e primo ürün aldığım bi satıcı var anaboliklerine güveniyorum güzel iyi ama peptit denemedim 80 dolar yazmış 1 mg 1 vial fiyat çokmu düşük biraz forumda göz gezdirdim 120 150 dolarlardan bahsediliyor başka bişey çıkma ihtimali varmı 100 mcg güzel bi etki gösterirmi 5-6 ay boyunca bide 1 mg beni ne kadar götürür?
-
Yazan: Attila
Merhaba arkadaşlar,
Peptid kullanmayı düşünüyorum. Igf-1 Lr3 olarak.
SORULARIM:
Zphc ıgf1 kullanan veya bilgi sahibi olan var mı? Alınır mı orijinal midir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Adam
Merhaba arkadaşlar,
Igf1-lr3 aldım. Tüpte toz var sadece. Bu tozu neyle karıştıracam? Tüpün içine ne eklemem lazım?
-