-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Enjektör doz ayarlaması yardım
Oluşturan:
Sezai Taştekin, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: gerokx
Merhabalar, testo ve masteron kullaniyorum 250 mg testo 100 mg maste vuruyorum haftada 2 kere 1 gunde sadece solo 100 maste vuruyorum siyah uclu ile cekip ucuna sadece insulin ucu takip omuzdan atiyorum baslarda sorun yoktu ama son zamanlarda omuzum cikardiktan sonra kanamaya basladi cok aciyor birde canim bazen hep ayni omuzdan vuruyorum tavisyeleriniz var mi? Gecen bi enjeksiyon aleti gordum 600-700 TL bir sey direk otomaitk batiriyor igneyi falan buna benzer cozum onerileriniz var mi ? Veya siz neler yapiyorsunuz?
-
Yazan: gokalaf
Arkadaşlar merhaba,
Haftalık 750mg test e alıyorum. Pzt çrş cuma vuruyorum. Ama işimden dolayı günler aksayabiliyor, ilaçları sağ ve sol omuz rotasyon yapıyorum. Sorum şu ki ; Pazartesi Sol omuzdan 2ML perşembe günü sağdan 1ml vursam bir dezavantajı olur mu?
-
Yazan: Markus Rühl
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
3.enjeksiyonumu yaptıktan sonra ilacın bi kısmı dışarı aktı bunun sebebi nedir?Birde Her enjeksiyon sonrasında acaba yağ kısmına mı vurdum diye düşünce oluyor kalçadan yeşil uç ile tamamını sokup iğnenin yağ kısmında kalma kasa girmeme ihtimali var mı arkadaşlar.
-
Yazan: neON
Merhabalar, öncelikle değerli vaktinizi ayırıp konuma girdiğiniz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum.
20 yaşındayım, yaklaşık 3 yıldır vücut geliştirme ile uğraşıyorum ve yaklaşık son bir senedir ilaçlar ile tanışma faslım oldu.
Daha öncesinde 500mg testosteron enan ve 350 rimobolon ile 12 haftalık bir büyüme kürü yapmıştım. Herhangi bir yan etki almadığımdan ve kan testimin kötü gelmemesinden kaynaklı bunun ardından rimobolonu çıkartıp 400 masteron enantate ile beraber definasyon yaptım. Bu kür geçmişinin ardından cruise yaptım ve tekrardan büyüme dönemine girmek için hazırım.
Şimdi ki bulk kürümde;
500 testosteron enanate
200 deca durabolin
200 masteron enantate girmeyi düşünüyorum.
deca ve testonun aromatize olabileceğinden araya masteron eklemenin iyi olabileceğini düşündüm.
Bu kür hakkında yorumunuzu alabilir miyim? Düşünceleriniz nelerdir, teşekkür ederim.
-
Yazan: the_escobar
Herkese selamlar, yeni geçtiğim markanın nppsinde 3. haftaya girdim. 2 hafta 200 aldım şimdi 300e çıkardım. Bir süre de böyle gitmeyi düşünüyorum. Adeleyi doldurmaya başladı. Su tutmadı ama sertlik fena oldu (masteron etkisi de olabilir). Onun dışında yine 2 3 hafta sonra prolaktin, progesteron vs. baktıracağım fakat teste gidene kadar tekrar sipariş vermem gerektiği için önce doluluktan emin olmak istiyorum. Npp sağlamlığını ne zaman, nasıl hissettirir? Tecrübeleri olanların yorumunu beklerim.
-