Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ahmet1212

Testis atrofi, libido, ereksiyon

Önerilen İletiler

Ahmet1212    21

Merhabalar forumda çok uzun zamandır bulunuyorum ve bir çok konuyu tekrar tekrar okudum ama hiç bir konu başlıgında bazı şeylerin hiç cevaplanamamış çözüme ulaşamadıgını gördüm eğer bilgili abilerimiz veya kardeşlerimiz varsa desteklerini bekliyorum bu sorunu yaşayan tüm kardeşlerim için 

2015 senesinde deca,testo,dianabol kullandım ve kür çıkışı iyi bir pct yapamadım bilinçsizlikten dolayı buna bağlı olarak testis atrofi yaşadım yaş 18di bu oldugu zaman ve ara ara pregnyl denemelerim oldu ovitrelle oldu kan değerleri değişti ama testis eski boyutuna gelmedi yani yüzde 1 değişim bile olmadı arkasından bu sene içersinde kan testi verdim tekrar çünkü libidom ereksiyonum streoid öncesine göre yüzde 50 pozisyonunda verdigim kan testinde fsh lh total free hepsi iyi refdi daha sonra yine klomen prengyl pct prosedürü denedim bir ihtimaldir denemek istedim tekrar 15 gün klomen ve toplam 3000 iu 2 ye bölüp ovitrelle aldım bunlar sonrasında tedavi bitttikten 1 hafta sonra hafızamda düşüş karın ve bel bölgesinde yağlanma ve yorgunluk başladı daha sonra 1 ay geçti kan testi verdim total testom tedaviden önce 7.40 ken tedaviden sonra 2.30 a inmişti şuan tekrar kan testi vermedim sizlere sormak istedigim iki soru var 

1.tedaviden sonra nasıl böyle bir şey olabilir

2.aradan seneler geçmiş atrofisi düzelen birileri var mı düzelmesi için verilebilecek yardımcı bir bilgi var mı veya atrofi kalıcı artık dönüş yokmudur? @metinav

şimdiden tesekkür ederim hepinize

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

metinav    4.844
Ahmet1212, 04.08.2023 - 21:55 yazdı:

Merhabalar forumda çok uzun zamandır bulunuyorum ve bir çok konuyu tekrar tekrar okudum ama hiç bir konu başlıgında bazı şeylerin hiç cevaplanamamış çözüme ulaşamadıgını gördüm eğer bilgili abilerimiz veya kardeşlerimiz varsa desteklerini bekliyorum bu sorunu yaşayan tüm kardeşlerim için 

2015 senesinde deca,testo,dianabol kullandım ve kür çıkışı iyi bir pct yapamadım bilinçsizlikten dolayı buna bağlı olarak testis atrofi yaşadım yaş 18di bu oldugu zaman ve ara ara pregnyl denemelerim oldu ovitrelle oldu kan değerleri değişti ama testis eski boyutuna gelmedi yani yüzde 1 değişim bile olmadı arkasından bu sene içersinde kan testi verdim tekrar çünkü libidom ereksiyonum streoid öncesine göre yüzde 50 pozisyonunda verdigim kan testinde fsh lh total free hepsi iyi refdi daha sonra yine klomen prengyl pct prosedürü denedim bir ihtimaldir denemek istedim tekrar 15 gün klomen ve toplam 3000 iu 2 ye bölüp ovitrelle aldım bunlar sonrasında tedavi bitttikten 1 hafta sonra hafızamda düşüş karın ve bel bölgesinde yağlanma ve yorgunluk başladı daha sonra 1 ay geçti kan testi verdim total testom tedaviden önce 7.40 ken tedaviden sonra 2.30 a inmişti şuan tekrar kan testi vermedim sizlere sormak istedigim iki soru var 

1.tedaviden sonra nasıl böyle bir şey olabilir

2.aradan seneler geçmiş atrofisi düzelen birileri var mı düzelmesi için verilebilecek yardımcı bir bilgi var mı veya atrofi kalıcı artık dönüş yokmudur? @metinav

şimdiden tesekkür ederim hepinize

7.40 testosteron değeriyle libido ereksiyon sorunu yaşıyorsan bunun artık farklı şeylerle ilgisi olabileceğini düşünmelisin.Hcg de sonuçta bir steroid hormon sentetiği...Benzer tepki verebilir.Ama merak etme tekrar eski seviyesine çıkar.Yağlanma ve yorgunluk hali klomenin arttırdığı östrojen kaynaklı olması muhtemel, onun için yanında tamoksifen kullanılmalı diyoruz östrojeni bloke etmesi için...

Dokuları geliştirmek yenilemek için bir çok tedavi var, ki vucut zaten elden geldiğince bu yenilemesi sürekli yapıyor.Forumu okuyorsan ovitrellenin zayıf bir etkisi olduğunu söyledik anlattık deneyip gördük.Tek doz kullanmalısın.Bulabiliyorsan hcg daha etkili ve onu bir sefer tek 5000 iü kullan, devamında haftada bir 2000-2500 ünite olarak devam et.Testisler gelişirse üreteceği sperm ve testosteron da daha fazla olacaktır.Senin testosteronun zaten iyiymiş...Belki de testislerinde doku kaybı yok boşuna o konuya takıldın.İşin dopamin tarafına dht tarafına bak bir de...

Eskiden basit bir şeye bakıp yükselirken, sonrasında o seviyeye gelmek için çok daha fazla çaba gerekiyor, artık kürlerden sonra...Çünkü eşik geçildi ve vucudumuz psikolojimiz o yüksek testosteronun tadını aldı bir defa...Bu konuda konuşacak çok şey var da ne forumdaki arkadaşların ne de yaşamayan hissetmeyenlerin anlaması kabullenmesi kolay olur...Onun için 25 yaş altına, evlilik, düzgün bir yaşam ve çoluk çocuk sahibi olmayı düşünenlere önermiyorum kişisel olarak...

Dht artışı ve dengesini sağlayacak çeşitli uygulamalar yapabilirsin.Psikoloji düzelten ve erkeği erkek yapan farklılaştıran şey dht hormonu temelde...Bunun baskınlığı olmalı, diğer hormonlara.

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.543

21 hatta bazen 22-23 yaşlarına kadar hormonal sistem, üreme sistemi ve büyüme plakları gelişimini tamamlanmıyor. Öncesinde küre girmek tam da senin yaşadığın sorunlara neden oluyor. Bu yüzden 23-24 yaşından önce kimseye küre girmesini tavsiye etmiyoruz.

@metinav hocama kulak ver,  hatta bulabilirsen bir şekilde pregnyl temin etmeye çalış. Durumunu düzeltemezsen bu işte gerçekten uzman bir üroloji veya endokrinoloji hekiminden yardım al.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkül    40
metinav, 10 saat önce yazdı:

7.40 testosteron değeriyle libido ereksiyon sorunu yaşıyorsan bunun artık farklı şeylerle ilgisi olabileceğini düşünmelisin.Hcg de sonuçta bir steroid hormon sentetiği...Benzer tepki verebilir.Ama merak etme tekrar eski seviyesine çıkar.Yağlanma ve yorgunluk hali klomenin arttırdığı östrojen kaynaklı olması muhtemel, onun için yanında tamoksifen kullanılmalı diyoruz östrojeni bloke etmesi için...

Dokuları geliştirmek yenilemek için bir çok tedavi var, ki vucut zaten elden geldiğince bu yenilemesi sürekli yapıyor.Forumu okuyorsan ovitrellenin zayıf bir etkisi olduğunu söyledik anlattık deneyip gördük.Tek doz kullanmalısın.Bulabiliyorsan hcg daha etkili ve onu bir sefer tek 5000 iü kullan, devamında haftada bir 2000-2500 ünite olarak devam et.Testisler gelişirse üreteceği sperm ve testosteron da daha fazla olacaktır.Senin testosteronun zaten iyiymiş...Belki de testislerinde doku kaybı yok boşuna o konuya takıldın.İşin dopamin tarafına dht tarafına bak bir de...

Eskiden basit bir şeye bakıp yükselirken, sonrasında o seviyeye gelmek için çok daha fazla çaba gerekiyor, artık kürlerden sonra...Çünkü eşik geçildi ve vucudumuz psikolojimiz o yüksek testosteronun tadını aldı bir defa...Bu konuda konuşacak çok şey var da ne forumdaki arkadaşların ne de yaşamayan hissetmeyenlerin anlaması kabullenmesi kolay olur...Onun için 25 yaş altına, evlilik, düzgün bir yaşam ve çoluk çocuk sahibi olmayı düşünenlere önermiyorum kişisel olarak...

Dht artışı ve dengesini sağlayacak çeşitli uygulamalar yapabilirsin.Psikoloji düzelten ve erkeği erkek yapan farklılaştıran şey dht hormonu temelde...Bunun baskınlığı olmalı, diğer hormonlara.

Hocam önerdiğiniz hcg dozu fazla değilmi ? 
Genelde 5000 iu 2 ye bölüp vurmayı tavsiye ediyorlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmet1212    21
metinav, 16 saat önce yazdı:

Adamsın hocam teşekkür ederim bu kadar ilgili ve bilgili olman ayrı bir insanı mutlu ediyor. Çok sağolun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.844
Herkül, 8 saat önce yazdı:

Hocam önerdiğiniz hcg dozu fazla değilmi ? 
Genelde 5000 iu 2 ye bölüp vurmayı tavsiye ediyorlar 

Duruma göre değil...Ama arkadaşın testis atrofisi olmayabilir, değerleri çok iyi...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmet1212    21
metinav, 17.08.2023 - 19:34 yazdı:

Duruma göre değil...Ama arkadaşın testis atrofisi olmayabilir, değerleri çok iyi...

Hocam bu son tahlilerim sizce e2 bu değerde düşük libido ve ed sorununa sebeb olur mu müdahale gerekir mi kürde hiç bir şeyde değilim 8 yıldır kürle alakam yok 

IMG_3204.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
Ahmet1212, 4 saat önce yazdı:

Hocam bu son tahlilerim sizce e2 bu değerde düşük libido ve ed sorununa sebeb olur mu müdahale gerekir mi kürde hiç bir şeyde değilim 8 yıldır kürle alakam yok 

Bence doğalın neyse o şekilde kalmalı çünkü bu değerin sporuna beslenmene vitaminlerine gerekli önemi verdiğinde referans aralığına girecektir ve e2'nin normalden az daha yüksek olması sana emin ol hiç bir sorun yaşatmayacaktır aksine kalbine vs faydası var.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.844
Ahmet1212, 4 saat önce yazdı:

Yapmaz gayet normal

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmet1212    21
otopsicikedi, 3 saat önce yazdı:

Bence doğalın neyse o şekilde kalmalı çünkü bu değerin sporuna beslenmene vitaminlerine gerekli önemi verdiğinde referans aralığına girecektir ve e2'nin normalden az daha yüksek olması sana emin ol hiç bir sorun yaşatmayacaktır aksine kalbine vs faydası var.

Tesekkür ederim

metinav, 1 saat önce yazdı:

Yapmaz gayet normal

Tesekkür ederim hocam

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    235
metinav, 17.08.2023 - 00:32 yazdı:

Bize yıllarca 5000iu pregnyl leydig hücrelerini öldüreceği söylendi günlük 500 iu 1 hafta ideal dediler biz de söyledik yaptık bu konuyu biraz açabilir miyiz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.642
Ahmet1212, 54 dakika önce yazdı:

@metinav hocam dht tahlilim geldi aradan 8 sene sonra her şey normal neden libidom yok diyordum galiba sebebi buymuş öneriniz nedir hocam iyileştirici tedavi olarak 

1 hafta boyunca günlük 1 provironu 2ye bölerek 12 saat aralıklarla kullan. 1 hafta sonraki libido durumuna bakalım. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmet1212    21
rastlantisal, 5 saat önce yazdı:

1 hafta boyunca günlük 1 provironu 2ye bölerek 12 saat aralıklarla kullan. 1 hafta sonraki libido durumuna bakalım. 

Tesekkürler tavsiyeniz için , @metinavhocam sizin fikriniz nedir

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmet1212    21
Enes Sungur, 3.10.2023 - 03:40 yazdı:

Son durum nedir halledebildin mi?

Kullanmadım proviron çünkü sadece kullanıldıgı müddetce iyileşme hissedersin bırakınca yine eskiye döner 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    432
Ahmet1212, 1 saat önce yazdı:

Kullanmadım proviron çünkü sadece kullanıldıgı müddetce iyileşme hissedersin bırakınca yine eskiye döner 

O zaman bu ilaçlar niye var tıp tedavisinde 😅

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmet1212    21
Ironmann, 23 saat önce yazdı:

Cevap basit aslında ilaçın prospektüsünde diyor ki hipo nedeniyle kullanım varsa tedavi sürekli devam etmedilir veya diyor androjen eksikliği ile tedavi varsa iyileşme hissedilene kadar günde 3 tablet iyileştikten sonra doz düşürülmelidir. 

Ironmann, 23 saat önce yazdı:

Veya diyor sperm düşükse bir kaç ay kullan belki takviye edici bir tedavi olur sperm sayın hareketlenir çocuk yapma sürecini düşünüyorsan diyor tıp tedavisinde bu yüzden varlar inşalah soruna cevap olabilmişimdir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    184
Ahmet1212, 3 saat önce yazdı:

Cevap basit aslında ilaçın prospektüsünde diyor ki hipo nedeniyle kullanım varsa tedavi sürekli devam etmedilir veya diyor androjen eksikliği ile tedavi varsa iyileşme hissedilene kadar günde 3 tablet iyileştikten sonra doz düşürülmelidir. 

Veya diyor sperm düşükse bir kaç ay kullan belki takviye edici bir tedavi olur sperm sayın hareketlenir çocuk yapma sürecini düşünüyorsan diyor tıp tedavisinde bu yüzden varlar inşalah soruna cevap olabilmişimdir

kanka çok biliyon adam yazmış işte denesene hem derdine derman ariyorsun hem önerilere kulak asmıyorsun :D allah kurtarsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    432
Ahmet1212, 12 saat önce yazdı:

Ve diyorki iyileşme sürecine kadar 3 tablet sonra dozu düşür ve ilacı bırak yani ömür boyu kullanamazsın. 
Neyse tekrardan geçmiş olsun umarım düzelir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.