-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Zphc orijinal olanları dahi dolu değil sahteleri siz düşünün!
Oluşturan:
Bay-T, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Vezuchiy
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR PLANLAMAM:
150 mg - NPP 300 mg - T. PROPIONATE 30 mg - OXANDROLONE Toplam 40 gün kullanacağım. Sizce kısa ester decanın dick problemi olur mu?
Pct süreçlerinde 3-4 gün içinde ereksiyon ve libidom iyi oluyor uzun kürlerden çıkınca 3. kürüm olacak vücudumda yüksek e2 iyi etkiler yapmıyor mod enerji ve su tutumu açısından ve tren acetat gibi ürünlerde de 150mg gibi dozlarda gittiğimde prolaktinim artış seyredebiliyor bana tavsiye eder misiniz bu kürü?
Cevap verenler için teşekkürler.
-
Yazan: CanMorgan
Merhabalar forum üyeleri.
Fotoğraftaki tren acetat orijinal midir. Sizin bilgilerinize sığınarak orjinal mi değil mi öğrenmek istiyorum
-
Yazan: Emreblt45
Arkadaşlar kutusu için soruyorum bu kutular orjinal kutu mu veya nerden öğrenebilirim satıcı güvenilir görünüyor ama kimse babamızın oğlu değil
-
Yazan: sarmkolik
Öncelikle hepinize iyi forumlar.
Instagram üzerinde bir sayfada gördüm fiyatı 550₺ (yan tarafları sansürledim satıcı ismi var diye)
-
Yazan: Bay-T
Şimdi bu konuda sahte zphc konusuna değinmek istiyorum ülkeye ilk girdiği zaman popüler olan ama sonra sahtesi dünya piyasasına çıkmasıyla tüm güveni kaybeden ve eski popülerliği kaybolan ciddi güven zedelenmesi yaşayan marka zphc. Balkan pharma gibi balkan pharma da 2018-19 yıllarına kadar dünyada en çok sahtesi üretilen markaların başında geliyordu çünkü markanın kod sistemi sıkıntılıydı ve bundan yararlanıp fake üreticiler çok ekmek yedi. Ama balkan 2019-20 gibi yeni bir hamle yaptı check kodları ve hologram ile o yıllardan bu günlere kadar asla taklit edilemedi.
Şimdi aynı sorunla zphc savaşıyor o yüzden tüm sporcular çok dikkatli olsun.
Platformda görüyorum fake zphc almış adam diyor ki OLSUN ÇALIŞIYOR veya SATICIM BU TAKLİT AMA ÇALIŞTIĞINI SÖYLEDİ.
Gibi diyaloglar kol geziyor forumun her yerinde yazık. Sevgili dostlar bu ilaçlara hem gırla para veriyorsunuz hem de ne yaptığınızı bilmiyorsunuz bu çok yanlış. Şimdi buraya rehber konu niteliğinde bir arşiv bırakıyorum ona göre dikkatlice okuyun, gözlemleyin sonra yok bilmiyorum kandım demeyin.
ŞUAN PİYASADA TÜRKİYE VE DÜNYA PİYASASINDA ANORMAL DERECEDE FAZLA ZPHC ÇAKMASI VAR!
ANA FİRMA BİLE BU DURUMDAN ÇOK MUTSUZ ÇÜNKÜ KİMSE KORKUSUNDAN ÜRÜNLERİNİ TERCİH ETMİYOR ARTIK
Tüm detayları ile görseller ile anlatmaya çalıştım tercih etmeden mutlaka bu detaylara dikkat edin.
Mümkünse hiç bulaşmayın malum hava kararınca at izi it izine karışır.
SAHTE ALINAN ZHPC ÜRÜNLERİNE DAİR KONULAR
ZPHC İÇERİK KONUSU İLAÇLARI %80 DOLU TAM İÇERİK YOK NE YAZIK Kİ
( ORİJİNAL ZPHCDEN BAHSEDİYORUM )
-