Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Dexter

Üye
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

2 Takipçiler

Dexter Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

275 profil görüntüleme
  1. Rimobolan temini izmir

    İzmirde misiniz?
  2. Rimobolan temini izmir

    ne güzel bu ülkede şu mesajlardan bile çoğu şeyin niye bu halde olduğu açık ve net ortada. Maalesef tanıdığım yok olmadığı içinde bulamayacağım sanırım İzmir içi. Bu zihniyetler devam ettiği sürece bu ülkeden sporcu çıkmaz çıksada Ahlaklı çıkmaz. İnsanları böyle zora teşvik ediyorlar halbuki hayatlar kolaylaştırmak yerine kendi ellerimizle zorlaştırıyoruz bunu temin eden sporcuda fazla fazla aldıysa karaborsadan oda kar edip satma peşine düşer belli bir süre sonra sanki çok matah birşeymiş gibi. Arz talep meselesi işte ne kadar saklarsan o kadar değer ve kıymetlenir ama şunu unutuyoruz toplum olarak maddeler ve eşyalar kıymetleniyor ama zihniyetler ve karakterler yozlaşıyor ve ahlaksızlaşıyor. Neyse.. Şu işlere girdiğimden beri midem bulandı Allah herkesin çarşısına pazar versin devam bakalım böyle.
  3. Rimobolan temini izmir

    Türkiye genelimi böyle şu an hangi ilden kolay temin edebiliriz acaba niye böyle bu durum anlamadım. İzmirde ilçe bilsem gidip alacağım nasıl bulacağım hakkında hiçbir fikrim yok. İzmirde alabilen varsa ben buluyorum dese yine kafi bir umudum olacak eczaneden ama...
  4. Rimobolan temini izmir

    Arkadaşlar rimobolan İzmir içerisinde üçyol civarında bir çok eczaneye sordum ama bulamadım kolay temin edebiliyor musunuz? İzmirde eczaneden satın alabilen var mı bu ilacı stok var mı yani izmirde.
  5. Zphc boldenon orjinal mi?

    uzun ester enanthate hocam ben memnun kalmadım haftada 1ml Giriyordum, arkadaşım merak etti bende ki etkilerini takip ettik o farklı bir marka daha düşük seviyede giriyordu ve çok iyi sonuçlar alıyordu benimde canım sıkıldı bu duruma ver bakayım zaten kürdeyim birde ben deneyeyim zphc neymiş diye bende 2 kutu boşta vardı satın aldı benden herif direk haftada 3ML çekmesine rağmen kanka bu boş treni bilgin olsun dedi ki bu çocuk profesyonel yapıyor bu işi ve yıllarını vermiş 3ML tren çekilip 600 ile neler olacağını bilirsiniz tavsiye etmiyorum bu yüzden orjinal ürün olmasına rağmen memnun kalmadık. Denemesi bedava ML'leri arttırın bakın tren en. zphc bodytech'in yanından bile geçemeyeceğini göreceksiniz keşke bodytech alsaydım dedim. Ha boldesi güzel treni kötü olduğu için bundan sonra gireceğim bir kürde bolde bile olsa zphc alacağımı sanmıyorum şanslıydım bolde konusunda ama bir daha dolu çıkacak manasına gelmiyor. Orjinal olup olmadığına bakmayın bu sebepten zphclerde problem var ciddi manada.
  6. Zphc orijinal olanları dahi dolu değil sahteleri siz düşünün!

    ZPHC'ler hakkında eğer tren kullanmasaydım kullandığım boldenon ile bu başlıktaki görüşlere katılmadığımı söylerdim kesinlikle zehir bana denk gelen bakın denk gelen diyorum ama. Şans sanırım trenden sonra bu başlığına %100 imzamı atarım ZPHC'ler Türkiye lokasyonunda sorgulanmalı kullanmadan önce doluluk oranları treni ben hiç beğenmedim kesinlikle çok düşük parasını haketmiyor. TRENde bunu yapan diğer ürünlerde de yapar denk gelmedi bana boldede ama denk gelmeyecek diye bir kaide yok. Bulk dönemim Allahtan iran testo ve zphc bolde ile güzel geçti doluydu boldesi son 8 hafta tren yapıştırayım dedim bodytech alacaktım normalde hadi dedim boldesi dolu çıktı trenide aynı marka devam edelim bildiğimiz yol dedim ki tren doluluğu konusunda ZPHC ciddi şüphelerim var tavsiye etmiyorum asla. Bir daha alır mıyım kesinlikle hayır. Boldeden ne kadar memnunda kalsam bu trenden sonra o riske girmem.
  7. Zphc boldenon orjinal mi?

    Ürünlerin hepsinden memnun kaldım doluluk oranları güzel. Boldenon zehir fena iştah açtı ve kütle koydu kilo artışı süper geçti. ABURAIHAN TESTOSTERON ENANTHATE söz etmiyorum zaten en başından beri delirtiyor 4. gün açıldı bende. Bu ürünlerin yanına Tren ekledim son 8 haftaya bende ZPHC tren memnun kalmadım bodytech ile arasında gidip geldim treni bodytech alacaktım hadi dedim boldesi dolu çıktı trenide aynı marka devam edelim bildiğimiz yol dedim ki tren doluluğu konusunda ZPHC ciddi şüphelerim var tavsiye etmiyorum asla.
  8. Iran testo orjinal mi

    çok fazla ilaçlara hakim değilim. Ama kendim İran Test. En. kullanıyorum ilacın açılması bende çok sürmedi kendi deneyimimden size bilgi vereceğim 13 nisanda ilk enjeksiyonu yaptım perşembe 17 nisan pazartesi 2. enjeksiyonuma kalmadan libido güç artışı mükemmel hissediliyordu. Yaş faktörü boy ilaç geçmişi kullandığınız ml. farkları olabilir. Yağ oranı pek bilmiyorum ürünler neye göre kime göre etki edeceği tuhaf hormon olduğu için.
  9. Proviron

    Kendimde gözlemlerim şu yönde kullanmadan önce çok araştırdım iyiki de kullanıyorum diyorum. Biraz bünye meselesi sanırım: %100 güç artışı agrasiflik(pozitif yönde ağırlıkların içinden geçiyorum) yorgunluk hissi alıyor enerji tavan. libido tavan… vs Max. Testo en. Kullananlar muhakkak kullanmalılar bence. Gerisini bilmem bende etkileri bu. Testoyu vücutta güzel dağıtıyor bu olmasa olmaz gibi birşey hissiyatı o yönde tamamen. Orijinal ilaç kullanıyorsanız ilacın etkileri gözle görülürse sizi neye çevirdiğini provironun da net görüyorsunuz birleşince ilaçla.
  10. Zphc boldenon orjinal mi?

    Ürünleri kullanmaya başladım henüz 3. İğne de iştah çok yüksek arttı çöp tenekesine döndüm güzel deneyimlerim oluyor İran testo en. Da açıldı çok kısa süre de libido çok yüksek mükemmel şuana kadar. 1 hafta da bu kadar erken etki alacağımı düşünmüyordum forumda hep 5. Haftalardan bahsediyorlar…
  11. Kür öncesi tahlil sonuçları ve hangilerine baktırmam gerekli

    Bunlara üroloji bölümü mü bakıyor? Ben geçen gittim ekstra bunları baktırmak için bu üroloji bölümüne dahiliye dedim hocam dahiliye gittim zaten oda size yönlendirdi siz ben bunlara bakamam diyorsunuz alt dalı endokrinoloji var ona sevk edecek seni oraya baktırırsın dedin. Siz bu testleri devlette yaptırırken meramınızı nasıl anlatıyorsunuz tam olarak ben beceremedim bakmıyor adamlar şaka gibiler.
  12. Zphc boldenon orjinal mi?

    Ücret verip almadım. Bayern'in Provironları, direk hediye edildi 5 kutu ama orjinalliği konusunda bir fikrim yoktu nasıl anlaşılıyor diye sormak istedim.
  13. Zphc boldenon orjinal mi?

    Teşekkürler. Diğer ürünler orjinalliği hakkında neler düşünüyorsunuz ABURAIHAN TESTOSTERON ENANTHATE ve Bayern'in Proviron
  14. Zphc boldenon orjinal mi?

    bu değil mi sitesi bu firmanın orjinal https://zphc.com burada 2 barkod okutma seçeneği var ben tam anlayamadım. Soldaki @ işareti olan seri numaralı kısım değil de benim seri numara sağdaki rakamların arasında Kısa çizgi (-) olan seri numara çıktı kazıdığımda kutuyu onu yazdığım zaman şöyle ibareyle karşılaştım :
  15. Kür öncesi tahlil sonuçları ve hangilerine baktırmam gerekli

    Bildiğim bir rahatsızlığım yok. Şeker normaldi bundan 2-3 ay öncede baktırmıştım ama sanırım bu ay böyle yüksek çıktı sebebi ne olabilir? ben çok dikkat ediyorum yememe içmeme tatlı kesinlikle tüketmiyorum. Bulk kürüne gireceğim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×