Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

hectordoyle    762
nattybuilder, 09.12.2025 - 15:58 yazdı:

Hocam buyurun hata verdi atamadım başta.Normalde barkodlu kısım arapça yazan tarafta aldığım önceki 2 kutuda da.biraz soru işareti kaldı kafamda adamla sesli konuştum adam gerçekten türk değil

Konuyu tekrar açan arkadaşın kutusu da @Adrian hocamın kutularıyla birebir aynı :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Adrian    109
hectordoyle, 7 dakika önce yazdı:

Konuyu tekrar açan arkadaşın kutusu da @Adrian hocamın kutularıyla birebir aynı :D 

evet şimdi baktım benim testolar ile aynı. 3-4 sene sonra ilkez sahte ilaca denk geldim, oda hiç beklemediğim markadan ve ilaçtan geldi, aburahan testo enanthate :) tren falan olsa gam yemicem :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41

ilk kurum aburaihanla yaptim inanilmaz bi degisim yakalamistim.Artik onunden gecilmeyecek anlasildi.Herkes diyordu sahtesi yapilamaz maliyetlidir falan derken turk milleti durur mu 

tarihinde nattybuilder tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SİYAHKUN    11
Adrian, 16.12.2025 - 09:32 yazdı:

Elimde ki ilaçlar 2013 LOT Numaralı seri ve hepsinin uid numarası aynı.. Kutuları elime ilk aldığımda iranlılar sonunda kutuları kağıt gibi değil de daha kaliteli yapmışlar demiştim aynı şekilde bu zamana kadar kullandıgım tüm iranların ampüllerinde ki son kullanma tarihleri her zaman kolayca silinebilir formdaydı bu sefer lazer ile kazımışlar asla silinmiyor, artık kaliteli diyordum ama anlaşılan bizimkiler doldurmuş bunları :D Bunları da yapabilecek bir grup var zaten yapsa yapsa medicene tayfa yapar.

Bende de aynı yıl ve aynı uıd kutu var hocam 😄 2013 uıd 187 ile biten

• Üzgün 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaiser64    0

Bir arkadaşım vasıtasıyla getirdiğim İran testolar sahte olabilir mi? Forumda birkaç konuda gördüm ikisininde UID ve GTIN kodları aynı ve price yazıyor. Daha önce kullandığım kutularda bu tarz şeyler yoktu. Orijinal olup olmadığını test vermeden nasıl anlayabilirim. Yarın küre başlayacağım ve vurup vurmamakta kararsızım….

IMG_0655.jpeg IMG_0654.jpeg

IMG_0653.jpeg IMG_0652.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaiser64    0
Unrest, 20 dakika önce yazdı:

Uid aynıysa sahte gtin ürün kodu aynı olmalı

Aldığım kişi kendimde bundan kullanıyorum. Testoyu vur git 7 gün sonra test ver kendinde göreceksin dedi. Haftalık 420 mg vurduğunda 1500 ten fazla çıkıyor 350 vurduğunda da 1200 civarı testo çıkıyor dedi. Kafam karıştı iyice denemeden anlamanın yolu yok sanırım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734
Kaiser64, 5 dakika önce yazdı:

Aldığım kişi kendimde bundan kullanıyorum. Testoyu vur git 7 gün sonra test ver kendinde göreceksin dedi. Haftalık 420 mg vurduğunda 1500 ten fazla çıkıyor 350 vurduğunda da 1200 civarı testo çıkıyor dedi. Kafam karıştı iyice denemeden anlamanın yolu yok sanırım 

:D 300 de ortalama 2200 civarı çıkması gerekir... İçeriğinin 25 prop 30 enanthate olduğuna her şeyimi basasrım.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
Kaiser64, 8 dakika önce yazdı:

7 gün sonra? İlacın yarılanma ömrü zaten 4.5-5 gün. Neyse geçmiş olsun, kutusuna kaç tl verdin bunların

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
Fuhrer, 14 dakika önce yazdı:

:D 300 de ortalama 2200 civarı çıkması gerekir... İçeriğinin 25 prop 30 enanthate olduğuna her şeyimi basasrım.

Benim haftada 110-140 mg arasında 1200 - 1600 çıkıyor. Bu ilaçları sanırım biri teste göndermiş, bunlarda anladığım kadarıyla irandan geliyor. 82mg / ml çıkmış ilaçların içinde, gerçek dozajın 3 de1 i kadar. Mesoda böyle bir yorum görmüştüm tabi aynı sahte ilaçlar olup olmadığından emin değilim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734
Unrest, 4 dakika önce yazdı:

Benim haftada 110-140 mg arasında 1200 - 1600 çıkıyor. Bu ilaçları sanırım biri teste göndermiş, bunlarda anladığım kadarıyla irandan geliyor. 82mg / ml çıkmış ilaçların içinde, gerçek dozajın 3 de1 i kadar. Mesoda böyle bir yorum görmüştüm tabi aynı sahte ilaçlar olup olmadığından emin değilim. 

gayet normal, overdose tayfanın imalatı diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
Unrest, 1 saat önce yazdı:

Bahsettiğin test sonucu bu zannedersem.

O zaman elindeki iran testoları replasman tedavisi yapacağın zaman haftada 2 ml kullanırsın boşa gitmez :D 

Ekran görüntüsü 2025-12-21 220410.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaiser64    0
Fuhrer, 10 saat önce yazdı:

Muhtemelen sahte iade edeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
hectordoyle, 10 saat önce yazdı:

Bahsettiğin test sonucu bu zannedersem.

O zaman elindeki iran testoları replasman tedavisi yapacağın zaman haftada 2 ml kullanırsın boşa gitmez :D 

tam da düşündüğüm gibi neyse sağlık olsun artık cruise da su gibi akar 😁

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
Fuhrer, 11 saat önce yazdı:

gayet normal, overdose tayfanın imalatı diye düşünüyorum.

onlarda satıyor. bizzat iranlıdam aldıklarımda aynı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk, Bir saat önce yazdı:

onlarda satıyor. bizzat iranlıdam aldıklarımda aynı.

Sizin süreç nasıl gidiyor hocam, zphc humax felan kullanıyorsunuz birde İran testo before after ne durumda 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
GomuGomuFuseN, 7 saat önce yazdı:

Sizin süreç nasıl gidiyor hocam, zphc humax felan kullanıyorsunuz birde İran testo before after ne durumda 

kür biteli 1 ay oldu, 500 testo devam ediyorum dick olmamak için önlem hocam. bu hafta 250ye düşüreceğim. 97 kilo olarak kürü bitirdim, belden yağlardan düşüp omuzda 5 cm göğüste 4 cm kolda 2 cm gibi ölçü kazandım. bel 97den 92ye indi. kür boyu herhangi bir problem yaşamadım, son 2 hafta saç dökülmesi yaptı şuan durdu gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
Judas, 14.12.2025 - 12:31 yazdı:

Bende de aynısı var 1200e aldım İranlı satıcıdan kan testi vericem özelde hafta içi buraya atarım değerleri ama sahte gibi geliyor üzücü gerçekten

Kan testi verebildinmi hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61

yok mu hiç kan testi veren? haftada 250mg vuruyorum cruise dönemindeyim. zaten ilk geldiğinde anladım bir gariplik olduğunu, orjinal iran daha yoğundu bu su gibi çekiliyor enjektöre.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk, 32 dakika önce yazdı:

yok mu hiç kan testi veren? haftada 250mg vuruyorum cruise dönemindeyim. zaten ilk geldiğinde anladım bir gariplik olduğunu, orjinal iran daha yoğundu bu su gibi çekiliyor enjektöre.

İranlı birinden mi tedarik etmiştiniz yoksa satıcınınız Türk müydü hatırladığım kadarıyla uygun fiyatlara alıyordunuz? 

Mevcut bir listesi var mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
GomuGomuFuseN, 28 dakika önce yazdı:

İranlı birinden mi tedarik etmiştiniz yoksa satıcınınız Türk müydü hatırladığım kadarıyla uygun fiyatlara alıyordunuz? 

Mevcut bir listesi var mı 

güncel liste elimde yok hocam, humax 1.elden iran perakende temsilcisinden alıyorum. zphc, nessie, humax, spectrum vs hepsini satıyor. 3 kutu ondan aldım iran testo. 1 kutuda overdose 1. elden satan kişiden aldım. seri no kutu herşey aynı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
Jöhtürk, 1 saat önce yazdı:

250 mg cruise değil. 250 mg test her hafta = cycle. Vücudunu dinlendirmiyorsun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
Jöhtürk, 1 saat önce yazdı:

Ben vermiştim ama yalnış ölçmüş hastane knk testo dolu ama ne kadar dolu bilemiyorum 500 kullanırken 400 masteron + haftada 1 arimidexle östrojen 37 gelmişti öyle hesap et ürünler sahte bende zphc testo ya geçiş yaptım satıcım sağolsun tüm parayı iade etti kargo dahil o da bilmiyormuş hep alıp sattığı bir iranlıdan göndermiş o iranlı herkeze satmış ztn ürünler sahte haberin olsun ama biraz dolu ne kadar dolu bilemiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk, 2 saat önce yazdı:

güncel liste elimde yok hocam, humax 1.elden iran perakende temsilcisinden alıyorum. zphc, nessie, humax, spectrum vs hepsini satıyor. 3 kutu ondan aldım iran testo. 1 kutuda overdose 1. elden satan kişiden aldım. seri no kutu herşey aynı.

Yani zphc npp nasıl 33 dolara aldınız hala aklım orda :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: knuckles
      Abilerim, ablalarım, kardeşlerim herkese selamlar Burak abim @Loving ve hocamızın da desteğiyle girişmiş olduğum 24 haftalık kür dün itibari ile bitti, hakkında bilgi ve kür öncesi-sonrası fotoğrafı paylaşacağım. Kür içeriği olarak SPLabs Boldenone, SPLabs Trenbolone ve Aburaihan Testosterone kullandım. Dozaj olarak haftada 2 kere pazartesi ve cumaları olacak şekilde 0.5ml tren, 0.6ml bolde ve 1 flakon testo kullandım.
      Beslenme olarak karbonhidrata abandım baldo pirinç, tavuk, brokoli, somon ve nicesi tuz kullanımımı kısıtladım şeker zaten kullanmıyordum Burak hoca sağ olsun her konuda yardımcı oldu kilo alamıyorum diye farklı bir shake tarifi de verdi. Bu kür içerisinde diş etim rahatsızlandı ve kürün neredeyse son 1.5-2 ayında antrenmana gidemedim.
      Kür başında 83 kiloydum bel 85, göğüs 111, kol 40, bacak 61, omuz 131 idi. Kür içerisinde 48cm kol gördüm ve 93 kiloya çıkmıştım spor yapamadığım son sıra 80'e geriledim o yüzden güncel halim şu an 85 kilo bel 81, göğüs 118, kol 46, bacak 70, omuz 138. Aynı zamanda kür başında %15 olan yağ oranım şu an %11 civarında.
      Bu süreçte her konuda yardımını alabildiğim, her an ulaşabildiğim ve beni motive edip gazlayan Burak hocama @Loving  çok minnettarım.  
      aha ne yazabilirim bilemiyorum o yüzden yorumlarınızı, merak ettiklerinizi bekliyorum, teşekkürler.

• Yazan: m4a1
      Piyasadaki en iyi testo olarak bana eczane ürünü olduğu için iran testo mantıklı geliyor. Nessie'den buna geçeceğim iran testo tavsiye edermisiniz kullananlar yorum yapabilir mi?
    • Yazan: oisobb123
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İranli bir ilaç satıcının dan testosteron aldım ürün soldaki sağdaki ise çalıştığından emin olduğum İran yazı fontu ve ampul şekli farklı daha önce soldaki gibi bir iran testoya denk gelen oldu mu ?

• Yazan: Powerk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Sadece 3 tanesinde son kullanma tarihi var orijinal midir? Sosyal medyada bilindik birinden temin.
      ÜRÜN FOTOĞRAFI:

• Yazan: SERKO
      Arkadaşlar merhaba, selamlar.
      Az önce sağlam bir kaynaktan bir duyum aldım İran testo artık üretilmiyormuş ve piyasada çok sahtesi dönüyormuş firma farklı bir isimle giriş yapacakmış var mıdır bilgisi olan ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.