Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

yusufcanbalci150

Hacim kazanıp iştah arttıracak bir sarms planlaması hk. (mk677)

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar öncelikle hem iştah sorunlarımdan ötürü hem de büyüme sorunlarımdan ötürü SARMS kullanmak istiyorum. Ürünü almadan hemen önce forumda biraz gezinti yaptım size sormadan birşey yapmak istemiyorum bu süreçte yapmam veya yapmamam gerekenler nedir şimdiden teşekkürler.

Ek olarak: İştah problemim ciddi seviyelere ulaştı, normal bir tabak yemeği yemem bile saatlerimi alabiliyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

metinav    4.967

Sarms da olur, peptidde veya başka desteklerde...

Mümkün olduğunca doğal ve sağlıklı olan yöntemleri tercih et, herşeyin bir yan etkisi var, kullanıma göre...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selamlar,

Uzun süredir kronik olarak süregelen enflamasyondan dolayı (FMF ve RA) hastasıyım. Vücut ciddi hacim kaybetti ve iştahım da buna endeksli düştü. Doktorumla uzun yol katettik ve IL-1 Beta ve Alfa reseptörlerini baskılayarak kronik enflamasyonu komple durdurmayı başardık. Ancak bu zaferin hacim ve iştah artırılması şart. Neden mi? Çünkü vücuduma ciddi anlamda vitamin ve besin girmesi gerek. Bütün bu analizleri yaptım ve bütün yollar beni MK677'ye çıkardı. Kullanmak şuan benim için sağlıklı bir seçenek, kullanmamak ise sağlıksız. Kulağa biraz ilginç geliyor ancak gerçek bu. Gerçek ve orijinal bir sarm ile vücut parametrelerimi toparlayacağım, hacimimi 60 kilodan 80 kiloya sabitleyeceğim ve tabii iştahı da aynı oranda artıracağım.

Önden soracaklar için: diyabet riskim çok çok düşük. @metinav

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.175

2023 de yazmışsın 2026 oldu yine aynı şeyleri yazmışsın 😂 3 senede bi sana gelip gidiyorlar galiba 😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ziert44    1

Bence mk677 harici diğer sarmslara girme hocam git eczaneden bi tane günlük multivitamin bide omega3 al ikisindende günlük 1 servis kullan mk677 bence gerek yok ama illa kullanmak istiyorsan 25mg'dan başlayabilirsin çok uzun süreli kullanmanı önermem ayrıca türkiyede orjinal sarms bulabileceğini düşünmüyorum ama gideon pharmanın sarmsları çalışıyor diyorlar eğer denersen ayrı bir başlık açıp mk677 günlüğü tutabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    66

ve aleyküm selam,

• Boy, Kilo ve Yaş bilgilerini verir misin?
  • Son zaman da yapılmış bir kan testin var mı?
  • Aktif olarak spor yapıyo musun?

Rabbim sabır Şifa versin, İnşallah bir daha sağlık problemi yaşamazsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726

doktorunla konuştun mu bu durumu? Metenolon (primobolan depot) reçete etmesini isteyebilirsin, eğer uygun görürse zaten sana yardımcı olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE, 11 saat önce yazdı:

2023 de yazmışsın 2026 oldu yine aynı şeyleri yazmışsın 😂 3 senede bi sana gelip gidiyorlar galiba 😂

Doğrudur ancak o zamanlar gençtim ve asıl amacım varolan kas kütlemi iyice artırmaktı. Şimdi ise hayatta beklenmeyen olaylar olunca çok hacim kaybettik ve doğal yollarla toparlamak artık çok zor, imkansız. Vücuda bir fire-starter vermek lazım. Yani hayır 3 senede bir gelip gitmiyorlar o zamanki motivasyonum şımarıklıktı şimdi ise ulvi bir ihtiyaç.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
yusufcanbalci150, Bir saat önce yazdı:

Doğrudur ancak o zamanlar gençtim ve asıl amacım varolan kas kütlemi iyice artırmaktı. Şimdi ise hayatta beklenmeyen olaylar olunca çok hacim kaybettik ve doğal yollarla toparlamak artık çok zor, imkansız. Vücuda bir fire-starter vermek lazım. Yani hayır 3 senede bir gelip gitmiyorlar o zamanki motivasyonum şımarıklıktı şimdi ise ulvi bir ihtiyaç.

Doktor git. Burada hastalığı olan ve ilaç kullanan, tedavi gören birine tavsiye verecek biri çıkmaz. Zaten çıkmamalı da. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller, 9 saat önce yazdı:

Doktor git. Burada hastalığı olan ve ilaç kullanan, tedavi gören birine tavsiye verecek biri çıkmaz. Zaten çıkmamalı da. 

Doktorlar obezlere zayıflamaları için yardım ediyorlar sadece 'Zayıfım iştahım yok' dediğinde vitamin değerlerine bakıp evine yolluyorlar. Bırak da bilen varsa yardımcı olsun.

Fuhrer, 18 saat önce yazdı:

doktorunla konuştun mu bu durumu? Metenolon (primobolan depot) reçete etmesini isteyebilirsin, eğer uygun görürse zaten sana yardımcı olur. 

Bunu not aldım. Bugün doktorumla konuşacağım.

Komutan, 18 saat önce yazdı:

ve aleyküm selam,

• Boy, Kilo ve Yaş bilgilerini verir misin?
  • Son zaman da yapılmış bir kan testin var mı?
  • Aktif olarak spor yapıyo musun?

Rabbim sabır Şifa versin, İnşallah bir daha sağlık problemi yaşamazsın.

Selamlar
-22M, 1.80cm, 60kgs
-Evet genel tahlilim mevcut 1 hafta öncesine ait
-Aktif olarak spor yapmıyorum ancak yapıyordum.

Ziert44, 21 saat önce yazdı:

Bence mk677 harici diğer sarmslara girme hocam git eczaneden bi tane günlük multivitamin bide omega3 al ikisindende günlük 1 servis kullan mk677 bence gerek yok ama illa kullanmak istiyorsan 25mg'dan başlayabilirsin çok uzun süreli kullanmanı önermem ayrıca türkiyede orjinal sarms bulabileceğini düşünmüyorum ama gideon pharmanın sarmsları çalışıyor diyorlar eğer denersen ayrı bir başlık açıp mk677 günlüğü tutabilirsin

Selamlar

Bütün vitaminler ve supplementler mevcut.
Supplement alacağım yer okuduğum kurallara göre yasak dolayısıyla şunu yazacağım kuralları ihlal ettiğini düşündüğüm için: Yurt dışından (USA) don, kilot, alet vs şeyler getiren bir websitesinden alacağım. Yani herhalde sorun yaşamam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Altay1995
      Arkadaşlar merhaba,
      Kür olarak bu kombinasyonu kullanmayı düşünüyorum , sizin de fikir ve görüşlerinize değer veriyorum yardımcı olur musunuz , kullanan var mı sizce etkili olur mu?
      PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ:
      GW-501516 LGD-4033 MK-677 RAD-140  Bana ne kazandırır +sı -si  ne olur merak ediyorum teşekkürler.
    • Yazan: ed4wert4
      Selamlar öncelikle, Spora başlayalı 4 ay oldu bu süreçte 78 kilodan 73-74lü kilolara düşmeyi başardım bu düşüşleri sağlarken kaldırdığım ağırlıklar da arttı (spora yeni başladığım için vücudun kaslanmaya olan açlığını kullanıp yağ yakarken az da olsa kas yaptım) daha az faydayı göze alarak daha az yan etki için Sarms kürüne başlamayı düşünüyorum. Amacım almam gereken kalori kadar veya biraz daha azını alarak Yağ yakmaya devam edip tertemiz kas kütlesi eklemek.
      Biraz araştırma yaptım YK-11 bunun için en iyisi diyorlar YK-11i bu yazdığım hedefler doğrultusunda ne ile kombine edebilirim ve internetteki 600-700tllik komik fiyatlardaki ürünlerin gerçek olma ihtimali nedir, gerçeğini nereden veya kimden bulabilirim ?
      şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler...
    • Yazan: anomalousexperience
      Merhaba herkese,
      İlk Sarms kürüme girmek istiyorum. 82 Dövüş sporları ve vücut geliştirme tecrübem var. 1,5 Yıl önce omurgamda oluşan kırık sebebiyle spor yapmayı bırakmak zorunda kaldım. Tekrar antrenmanlara başladım. 8 Haftalık bir Sarms kürüne başlamak istiyorum
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy 1.84 Kilo: 82 KÜR İÇERİĞİM:
      MK-667 MK-2866 RAD140 SORULARIM:
      MG ayarlamalarını nasıl yapmalıyım? Kür sürecinde böbrek ve karaciğeri korumak için hangi supplementleri kullanmalıyım? Kür bittikten sonra pct için ne kullanmalıyım? Kür sürecinde hangi testleri yapmalı ve hangi değerleri takip etmeliyim? Forumda bu konularla ilgili bir çok başlık okudum fakat kafam karıştı yine de sormak istedim. Sarms olarak grimmlab (tartışmalı ama kullanıp verim alanlar da var) kullanmayı düşünüyorum. diğer markalarda stock bulmak zor gibi. Öneriniz olur mu?
    • Yazan: oldbutgold
      Merhabalar öncelikle herkese,
      Aktif olarak 1.5 yıl spor yapmıştım ve maalesef bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kalmıştım şuan aşırı kilo aldım 110kg ve %30 yağ oranlarındayım elimde bulunan rad140 ve oxandrolone’ u beraber kullanmayı düşünüyorum hem bu kombinasyonu önerip önermediğinizi sormak hem de kullanırken ve ayrıyeten pct sürecinde neler kullanabilirim onu danışmak istedim. Salonumdakiler bunları kullanırken arimidex ve nac600 yeterli olacak dedi sizin de görüşlerinizi ve düşüncelerinizi rica ediyorum.
    • Yazan: ceyhuninc
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha öncede bu kombini yaparak etkili bir sonuç almıştım. Şimdide mk-677 ve yk-11 kullanacağım.
      GEÇMİŞ SARM KÜRÜM:
      MK-677 RAD-140 SORULARIM:
      YK-11 Beni endişelendiriyor kaygılanmalı mıyım kullanım hususunda? Yan etkileri nelerdir? Bu kürde dikkat etmemi gerektirecek ince noktalar var mı? Tüm cevap, öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.