Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

baransoprano

Kür dönemi öncesi hangi kan testlerini yaptırmalısın?

Önerilen İletiler

Selamlar,

1) Kan ve hormon testini devlette yaptırmak için ne yapmamız gerekiyor sağlık ocağına kan verip söylesem detaylı bir şekilde öğrenebilir miyim tüm değerleri mi ?

2) Kaç gün önceden antrenman yapmayı bırakmalıyım?

Teşekkürler,

Baran S.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    6.441
baransoprano, 7 saat önce yazdı:

Selamlar,

1) Kan ve hormon testini devlette yaptırmak için ne yapmamız gerekiyor sağlık ocağına kan verip söylesem detaylı bir şekilde öğrenebilir miyim tüm değerleri mi ?

2) Kaç gün önceden antrenman yapmayı bırakmalıyım?

Teşekkürler,

Baran S.

1) sağlık ocağında sadece kan testi yaptırabilirsin. Hormon testini sana ürologlar yada dahiliyeciler yaparlar. Ürolog daha garanti. Eğitim araştırmaları yada büyük devlet hastanelerini tercih et. Yarışmaya hazırlanmak için antrenörünün istediğini söyle.

2) antrenman yapmayı bırakma. 4-5 gün öncesinden cinsel perhiz yapmaya başlarsın. Uykunu almış olarak, sabah aç karnına gider testini verirsin.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 22.02.2023 - 07:06 yazdı:

1) sağlık ocağında sadece kan testi yaptırabilirsin. Hormon testini sana ürologlar yada dahiliyeciler yaparlar. Ürolog daha garanti. Eğitim araştırmaları yada büyük devlet hastanelerini tercih et. Yarışmaya hazırlanmak için antrenörünün istediğini söyle.

2) antrenman yapmayı bırakma. 4-5 gün öncesinden cinsel perhiz yapmaya başlarsın. Uykunu almış olarak, sabah aç karnına gider testini verirsin.

Sağ ol hocam kralsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 22.02.2023 - 07:06 yazdı:

Hocam ALT-AST , testosteron ve birkaç  değer spora ara vermeyince sanırım olması gerektiğinden farklı çıkabiliyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hafifzargana    215
FERİŞTAH SEYİS, Bir saat önce yazdı:

Hocam ALT-AST , testosteron ve birkaç  değer spora ara vermeyince sanırım olması gerektiğinden farklı çıkabiliyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

ben teste gitmeden 5 gün 1 hafta önce günlük tavuk tüketimimi 200 grama düşürüyorum cinsellikten uzak duruyorum ve antrenman yapmıyorum daha sağlıklı bir sonuç almamı sağlıyor

kreatin kinaz alt ast gibi değerler ve fazla protein yiyince böbrek değerleri yüksek çıkıyor bu yanıltıcı oluyor antrenman ve protein tüketiminden mi yoksa sorun mu var ?

yukarıda yaptığımı yapıp değerler hala yüksek çıkıyorsa bu işte bir sorun var demek oluyor 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    50

Merhaba arkadaşlar,

Uzun yıllar sporla ilgilendim ancak son 3–4 yıldır spordan uzak kaldım ve bu süreçte beslenme alışkanlıklarım da bozuldu. Nisan ayının ortasında beslenmemi yeniden düzene sokarak spora geri döndüm. Başlangıçta 125 kiloydum; boyum 192 cm. Şu anda 100 kiloyum ve fiziksel olarak memnun olduğum bir noktaya ulaştım.

Süreci daha anlaşılır olması için tarih sırasıyla paylaşmak istiyorum.

İlk kür dönemi — 31 Mayıs

Nisan ortasından 31 Mayıs’a kadar düzenli beslenme ve antrenmanla devam ettikten sonra testosteron enantat, Masteron ve Boldenon içeren bir küre başladım. Başlangıçta haftalık toplam dozlarım yaklaşık olarak şöyleydi:

• 500 mg testosteron enantat
  • 500 mg Boldenon
  • 400 mg Masteron

Uygulama günlerim ise şu şekildeydi:

• Pazartesi: Testosteron enantat + Masteron
  • Salı: Masteron + Boldenon
  • Çarşamba: Ara
  • Perşembe: Testosteron enantat + Masteron
  • Cuma: Masteron + Boldenon
  • Cumartesi ve pazar: Ara

Ameliyat nedeniyle verdiğim ara

8 Haziran civarında kulağımla ilgili beklenmedik bir sağlık sorunu ortaya çıktığı için ilaç kullanımını bıraktım. 11 Haziran’da ameliyat öncesinde verdiğim kan tahlillerinde ALT ve AST değerlerim yüksek çıktı. Bu nedenle 12 Haziran’da testlerin tekrarı istendi. Tekrarlanan testlerde değerler referans aralığına indi ve 13 Haziran’da ameliyat oldum.

Küre dönüş — 13 Temmuz

13 Temmuz civarında aynı kür programına yeniden başladım. Yaklaşık 10 Ağustos’ta ise daha önce ara verdiğim çarşamba gününe 200 mg testosteron ekledim.

Program değişikliği — 31 Ağustos

31 Ağustos’ta programımı değiştirerek şu dozlara geçtim:

• Haftalık 600 mg testosteron
  • Haftalık 600 mg Masteron
  • Haftalık 300 mg Rimobolan
  • Günlük 30 mg oksandrolon

Hâlen bu şekilde devam ediyorum. Ayrıca ağustos ayının başından beri haftalık retatrutid (Reta) kullanımım da var.

Enjeksiyonları başlangıçta pazartesi, çarşamba ve cuma günleri, her bir üründen 1 ml olacak şekilde yapıyordum. Ancak enjeksiyon sonrasında sorun yaşadığım için uygulama düzenimi değiştirdim. Şu anda her bir üründen haftanın 6 günü 0,5 ml olacak şekilde enjeksiyon yapıyorum.

Kullandığım markalar, ameliyattan önceki ilk birkaç haftalık dönemde Baries, ameliyat sonrasındaki dönemde ise Epsilon oldu.

Kan tahlili yaptırma nedenim

Maalesef küre başlamadan önce kan tahlili yaptırmadım. Bugün sabah saat 10.00 civarında enjeksiyon yaptım; yarın sabah özel bir laboratuvarda kan vereceğim.

Şu ana kadar belirgin bir ereksiyon sorunum olmadı. Ancak son 1–2 gündür bu konuda hafif bir değişiklik hissediyorum; sanki bir sorun başlamış gibi geliyor. Bunun yaşadığım stresle bağlantılı olabileceğini de düşünüyorum.

Tahlil yaptırmaktaki amacım mevcut sağlık durumumu ve hormon değerlerimi görmek. Ayrıca kullandığım ürünlerin beklenen etkiyi gösterip göstermediği konusunda fikir edinmek ve küre devam edip etmeme konusunu değerlendirmek istiyorum.

Paylaşacağım görsellerdeki test listesine ek olarak progesteron, SHBG ve kortizol testlerini de eklettirdim.

Sizce bu listeye eklemem gereken başka bir test var mı? Son enjeksiyon ile kan verme arasındaki sürenin sonuçların yorumlanması açısından önemini de merak ediyorum.

Test sonuçlarını da bir iki gün içerisinde paylaşacağım. Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

IMG_7777.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    240

Devlette yaptırıyorsan hocam alayına bakın de geç. Özelde yaptırcaksan, karaciğer, böbrek, hormon vermen yeterli fazlası keseye zarar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    50
Rma, 8 saat önce yazdı:

Devlette yaptırıyorsan hocam alayına bakın de geç. Özelde yaptırcaksan, karaciğer, böbrek, hormon vermen yeterli fazlası keseye zarar

Valla hocam özelde yaptırdım paket halde görselde atmıştım detaylarını , devlette artık eskisi kadar kolay olmuyor bazı testler eskiden dahiliyede hallediyorduk şimdi ürolojiye sevkediyor vs bu seferlik özelde hallettirdim , bu sabah verdim kan testini bakalım sonuçları görücez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ironform    3
dukegg, 1 saat önce yazdı:

Valla hocam özelde yaptırdım paket halde görselde atmıştım detaylarını , devlette artık eskisi kadar kolay olmuyor bazı testler eskiden dahiliyede hallediyorduk şimdi ürolojiye sevkediyor vs bu seferlik özelde hallettirdim , bu sabah verdim kan testini bakalım sonuçları görücez

Aslında bir laboratuvar ile görüşsek 2 ayda 1 tahlil yaptırıcam diye yıllık bir pazarlık yapsak ben her teste 2-3 bin tl ödemeye razıyım böyle yapan oldumu hiç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    50
ironform, 8 dakika önce yazdı:

Aslında bir laboratuvar ile görüşsek 2 ayda 1 tahlil yaptırıcam diye yıllık bir pazarlık yapsak ben her teste 2-3 bin tl ödemeye razıyım böyle yapan oldumu hiç

Valla burunlarından kıl aldıracaklarını sanmıyorum 52 parametre ile hemogram testi dahil 8.5 verdiğim düşünülürse😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    851
dukegg, 7 saat önce yazdı:

Bence tamamen şans işi, normalde doktorlar bu tahlilleri isteyebiliyor ancak kıl olanı denk geliyor. Bir de bazı testleri 3 veya 6 ayda 1 isteyebiliyorsun bunlardan biri de D vitamini olmuş yeni öğrendim. D vitamini eksikliği bu kadar yaygınken bu sıklıkta kan tahlili yapmak mantıklı mı bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    50
hectordoyle, 1 saat önce yazdı:

Bence tamamen şans işi, normalde doktorlar bu tahlilleri isteyebiliyor ancak kıl olanı denk geliyor. Bir de bazı testleri 3 veya 6 ayda 1 isteyebiliyorsun bunlardan biri de D vitamini olmuş yeni öğrendim. D vitamini eksikliği bu kadar yaygınken bu sıklıkta kan tahlili yapmak mantıklı mı bilmiyorum

Valla hocam burdaki asıl amacım yukarıdada bahsettiğim gibi ilaçlarım çalışıp çalışmadığını anlamak , o sırada diğerlerinede baktırayım dedim.O kadar çok çalışmayan ilaç konusu dönüyorki nereden ne kullanacağımı şaşırdım , ilaçları aldığım kişi başından beri aynı en azından yoluma nasıl devam edeceğime karar veririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    851
dukegg, 3 dakika önce yazdı:

Valla hocam burdaki asıl amacım yukarıdada bahsettiğim gibi ilaçlarım çalışıp çalışmadığını anlamak , o sırada diğerlerinede baktırayım dedim.O kadar çok çalışmayan ilaç konusu dönüyorki nereden ne kullanacağımı şaşırdım , ilaçları aldığım kişi başından beri aynı en azından yoluma nasıl devam edeceğime karar veririm.

Resimde attığın değerlere ek birkaç değer daha eklenebilir, onun dışında bir ilacın çalışıp çalışmayacağını rahatlıkla anlarsın bu değerlerden. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    50

Bunlara ek Shbg , kortizol ve progesteron eklettirdim , sizinde önerileriniz varmıdır ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    851
dukegg, 10 dakika önce yazdı:

Bunlara ek Shbg , kortizol ve progesteron eklettirdim , sizinde önerileriniz varmıdır ?

Sistatin-C, Apolipoprotein-B, CRP, ekleyebiliyorsan DHT

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    50

Valla hocam CRP benim listede var , diğer 3 test için ekstra 3000 tl istediler şiştim ödeme yapmaktan olmazsa olmaz değilse bekleteyim bunları devlette yaptırırım olmadı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    50
dukegg, 26.09.2026 - 16:27 yazdı:

Merhaba arkadaşlar,

Uzun yıllar sporla ilgilendim ancak son 3–4 yıldır spordan uzak kaldım ve bu süreçte beslenme alışkanlıklarım da bozuldu. Nisan ayının ortasında beslenmemi yeniden düzene sokarak spora geri döndüm. Başlangıçta 125 kiloydum; boyum 192 cm. Şu anda 100 kiloyum ve fiziksel olarak memnun olduğum bir noktaya ulaştım.

Süreci daha anlaşılır olması için tarih sırasıyla paylaşmak istiyorum.

İlk kür dönemi — 31 Mayıs

Nisan ortasından 31 Mayıs’a kadar düzenli beslenme ve antrenmanla devam ettikten sonra testosteron enantat, Masteron ve Boldenon içeren bir küre başladım. Başlangıçta haftalık toplam dozlarım yaklaşık olarak şöyleydi:

• 500 mg testosteron enantat
  • 500 mg Boldenon
  • 400 mg Masteron

Uygulama günlerim ise şu şekildeydi:

• Pazartesi: Testosteron enantat + Masteron
  • Salı: Masteron + Boldenon
  • Çarşamba: Ara
  • Perşembe: Testosteron enantat + Masteron
  • Cuma: Masteron + Boldenon
  • Cumartesi ve pazar: Ara

Ameliyat nedeniyle verdiğim ara

8 Haziran civarında kulağımla ilgili beklenmedik bir sağlık sorunu ortaya çıktığı için ilaç kullanımını bıraktım. 11 Haziran’da ameliyat öncesinde verdiğim kan tahlillerinde ALT ve AST değerlerim yüksek çıktı. Bu nedenle 12 Haziran’da testlerin tekrarı istendi. Tekrarlanan testlerde değerler referans aralığına indi ve 13 Haziran’da ameliyat oldum.

Küre dönüş — 13 Temmuz

13 Temmuz civarında aynı kür programına yeniden başladım. Yaklaşık 10 Ağustos’ta ise daha önce ara verdiğim çarşamba gününe 200 mg testosteron ekledim.

Program değişikliği — 31 Ağustos

31 Ağustos’ta programımı değiştirerek şu dozlara geçtim:

• Haftalık 600 mg testosteron
  • Haftalık 600 mg Masteron
  • Haftalık 300 mg Rimobolan
  • Günlük 30 mg oksandrolon

Hâlen bu şekilde devam ediyorum. Ayrıca ağustos ayının başından beri haftalık retatrutid (Reta) kullanımım da var.

Enjeksiyonları başlangıçta pazartesi, çarşamba ve cuma günleri, her bir üründen 1 ml olacak şekilde yapıyordum. Ancak enjeksiyon sonrasında sorun yaşadığım için uygulama düzenimi değiştirdim. Şu anda her bir üründen haftanın 6 günü 0,5 ml olacak şekilde enjeksiyon yapıyorum.

Kullandığım markalar, ameliyattan önceki ilk birkaç haftalık dönemde Baries, ameliyat sonrasındaki dönemde ise Epsilon oldu.

Kan tahlili yaptırma nedenim

Maalesef küre başlamadan önce kan tahlili yaptırmadım. Bugün sabah saat 10.00 civarında enjeksiyon yaptım; yarın sabah özel bir laboratuvarda kan vereceğim.

Şu ana kadar belirgin bir ereksiyon sorunum olmadı. Ancak son 1–2 gündür bu konuda hafif bir değişiklik hissediyorum; sanki bir sorun başlamış gibi geliyor. Bunun yaşadığım stresle bağlantılı olabileceğini de düşünüyorum.

Tahlil yaptırmaktaki amacım mevcut sağlık durumumu ve hormon değerlerimi görmek. Ayrıca kullandığım ürünlerin beklenen etkiyi gösterip göstermediği konusunda fikir edinmek ve küre devam edip etmeme konusunu değerlendirmek istiyorum.

Paylaşacağım görsellerdeki test listesine ek olarak progesteron, SHBG ve kortizol testlerini de eklettirdim.

Sizce bu listeye eklemem gereken başka bir test var mı? Son enjeksiyon ile kan verme arasındaki sürenin sonuçların yorumlanması açısından önemini de merak ediyorum.

Test sonuçlarını da bir iki gün içerisinde paylaşacağım. Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

IMG_7777.jpeg

Hemogram hariç testler sonuçlanmış , yorumlayabilecek üstatlardan fikirlerini rica edeceğim , ilaçlar çalışıyor diye düşünüyorum mesajımda ağustos sonrası testesteron cyp olacak belirtmeyi unutmuşum.

IMG_7807.jpeg

IMG_7806.jpeg

IMG_7805.jpeg

IMG_7804.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zxien    12
dukegg, Bir saat önce yazdı:

Hemogram hariç testler sonuçlanmış , yorumlayabilecek üstatlardan fikirlerini rica edeceğim , ilaçlar çalışıyor diye düşünüyorum mesajımda ağustos sonrası testesteron cyp olacak belirtmeyi unutmuşum.

IMG_7807.jpeg

IMG_7806.jpeg

IMG_7805.jpeg

IMG_7804.jpeg

Epsilonun mu hocam test cyp

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    50
Zxien, Bir saat önce yazdı:

Epsilonun mu hocam test cyp

Evet ilk enanthat idi sonra cyp ye geçtik , görünen o ki iyi çalışıyor maceraya gerek yok :) masteron ve primo çalışıyormu onu nasıl anlıyoruz orası bende önemli😂

dukegg, Bir saat önce yazdı:

Evet ilk enanthat idi sonra cyp ye geçtik , görünen o ki iyi çalışıyor maceraya gerek yok :) masteron ve primo çalışıyormu onu nasıl anlıyoruz orası bende önemli😂

Onlarda çalışıyor bence sonuçlara bakarak ama tabi daha iyi bilen arkadaşlarımız vardır , Bu arasa merak edicek arkadaşlara bir tekrar bilgi geçeyim ilaçlar epsilon

dukegg, 2 saat önce yazdı:

IMG_7807.jpeg

IMG_7806.jpeg

IMG_7805.jpeg

IMG_7804.jpeg

Buda tam kan testi sonucumdur

IMG_7811.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zxien    12
dukegg, 1 saat önce yazdı:

Onlarda çalışıyor bence sonuçlara bakarak ama tabi daha iyi bilen arkadaşlarımız vardır , Bu arasa merak edicek arkadaşlara bir tekrar bilgi geçeyim ilaçlar epsilon

Buda tam kan testi sonucumdur

IMG_7811.jpeg

E2 iyi gibi duruyo primo veya masteron çalışıyor olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    50
Zxien, 12 saat önce yazdı:

E2 iyi gibi duruyo primo veya masteron çalışıyor olabilir

Evet çalışıyor gibi duruyor ama işin kötü tarafı satıcının elinde epsilon yok , piyasada çok sahtesi dönmeye başladığı için suanda satmıyor benimde elimde birer flakon kaldı , zhpc alacaktım fakat en son tahlile yolladığımızda rimo nun içinden npp çıktı o yüzden onuda satmıyormus artık bakalı bu kadar sahtenin döndüğü ortamda napıcaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    21
dukegg, 19 saat önce yazdı:

Evet çalışıyor gibi duruyor ama işin kötü tarafı satıcının elinde epsilon yok , piyasada çok sahtesi dönmeye başladığı için suanda satmıyor benimde elimde birer flakon kaldı , zhpc alacaktım fakat en son tahlile yolladığımızda rimo nun içinden npp çıktı o yüzden onuda satmıyormus artık bakalı bu kadar sahtenin döndüğü ortamda napıcaz

ZPHC de mi rimonun içinden npp cikti? Ben hic oyle bir test görmedim varsa paylaşabilir misiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    50
levenna, 1 saat önce yazdı:

ZPHC de mi rimonun içinden npp cikti? Ben hic oyle bir test görmedim varsa paylaşabilir misiniz?

Maalesef benim elimde bir sonuç yok , satın aldığım kişinin elinde epsilon kalmamasından ötürü , alternatif arayışındaydım ve zphc sattığını bildiğimden dolayı ondan almak istedim , kendiside zphc ile ilgili bazı sıkıntılar olduğunu ve satmayı bıraktığında ilaç boşmu çıkmaya başladı diye sorduğumda problemin bunla alakalı olduğunu söyledi ve başka marka değerlendirmesine geçtik.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    22
dukegg, 45 dakika önce yazdı:

Maalesef benim elimde bir sonuç yok , satın aldığım kişinin elinde epsilon kalmamasından ötürü , alternatif arayışındaydım ve zphc sattığını bildiğimden dolayı ondan almak istedim , kendiside zphc ile ilgili bazı sıkıntılar olduğunu ve satmayı bıraktığında ilaç boşmu çıkmaya başladı diye sorduğumda problemin bunla alakalı olduğunu söyledi ve başka marka değerlendirmesine geçtik.

O humax zphc değil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    50
alpxieg, 2 saat önce yazdı:

O humax zphc değil

Valla hocam benim duyduğum bu sekilde yarışmacı koçluğu yapıp bunu satan adamında bunu yanlış telafuz edip humax yerine zhpc diyeceğini sanmıyorum.İkisi birbirine benzer kelimeler değil dili sürçmüş olsun.Ben zhpc ye yönelmek istedim oda ben satışını durdurdum bu ara sorun var dediğimde bana gelen bilgi bu…Şimdi gidip kimseye zhpc değilmişte humax mış diyip meczup muamelesi çekemem

Ayrıca adamın humax satışı yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp