Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

baransoprano

Kür dönemi öncesi hangi kan testlerini yaptırmalısın?

Önerilen İletiler

klorsex    60
dukegg, 29.09.2026 - 08:30 yazdı:

Evet çalışıyor gibi duruyor ama işin kötü tarafı satıcının elinde epsilon yok , piyasada çok sahtesi dönmeye başladığı için suanda satmıyor benimde elimde birer flakon kaldı , zhpc alacaktım fakat en son tahlile yolladığımızda rimo nun içinden npp çıktı o yüzden onuda satmıyormus artık bakalı bu kadar sahtenin döndüğü ortamda napıcaz

Tamamda bu bahsettiğin marka humax. Zphc’nin öyle bir primo testi yok içinden npp çıkan. Satıcın biraz boş yapmış yani anlayacağın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

dukegg    50
klorsex, 30 dakika önce yazdı:

Tamamda bu bahsettiğin marka humax. Zphc’nin öyle bir primo testi yok içinden npp çıkan. Satıcın biraz boş yapmış yani anlayacağın

Herşey mümkün hocam , ben sadece bana iletilen doğrultusunda yazdım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    60
dukegg, Bir saat önce yazdı:

Herşey mümkün hocam , ben sadece bana iletilen doğrultusunda yazdım.

Ben olmaz demiyorum zaten hocam, Bugün zphc de koyabilir primo içerisine farklı etken madde bir başka marka da koyabilir. Benim de dediğim senin satıcının bahsettiği Primonun içinden npp çıkma olayının zphc ile alakası yok.

tarihinde klorsex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    22
dukegg, 5 saat önce yazdı:

Valla hocam benim duyduğum bu sekilde yarışmacı koçluğu yapıp bunu satan adamında bunu yanlış telafuz edip humax yerine zhpc diyeceğini sanmıyorum.İkisi birbirine benzer kelimeler değil dili sürçmüş olsun.Ben zhpc ye yönelmek istedim oda ben satışını durdurdum bu ara sorun var dediğimde bana gelen bilgi bu…Şimdi gidip kimseye zhpc değilmişte humax mış diyip meczup muamelesi çekemem

Ayrıca adamın humax satışı yok

Rimosunun icinde npp çıkan marka testi paylaşılan marka humax hocam trde ben zphc rimo diye bisey ne gordum ne duydum oyle bir ilac yok zaten direkt bence 😀

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    21
gönderildi (düzenlendi)
alpxieg, 15 saat önce yazdı:

O humax zphc değil

Ben de ZPHC hakkında ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Tabii ki babamın markası değil, her marka yapabilir ama ortada bir test sonucu olmayınca insanın inanası gelmiyor. En son Humax’la ilgili böyle bir test sonucu vardı; Primo’nun içinden NPP çıkması meselesi.

tarihinde levenna tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    50
levenna, 5 dakika önce yazdı:

Ben de ZPHC hakkında ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Tabii ki babamın markası değil, her marka yapabilir ama ortada bir test sonucu olmayınca insanın inanası gelmiyor. En son Humax’la ilgili böyle bir test sonucu vardı; Primo’nun içinden NPP çıkması meselesi.

Bende senle aynı fikirdeyim hocam , benim babamın markası değil bu işlerin gerçeği şuki piyasada adı duyulmaya başlayan markaların bir sekilde sahteleri yapılıyor.Ben kan testlerimi paylaştım detaylıca programımıda yazdım markasına kadar(epsilon) haliylede insan çalışan ilacı bozmak istemez fakat elimdeki ürün yakında biteceğinden ötürü bana satan satıcıya ki kendisi eskiden arkadaşım olur ve aynı zamanda suanda piyasada bilinen bir antrenör , epsilon siparişi geçmek istedim oda bana elinde kalmadığını piyasada sahtesinin çoğalmaya başladığını , satan adamlar olduğunu fakat güvenmediği yerden alma riskine girmeyeceğini söyledi , bende ZHPC sattığını bildiğimden zhpc ayarla o zaman dedim , oda son zamanlarda bozmaya başladığını söyleyince , ilaçmı boş sorusunu sordum. Hayır,  rimo testinde içinden npp çıktığını o sebeple girmediğini söyledi.Bunu söyleyen adama burdan duyduğum 2 cümleyle humax mış o zhpc değil diyip kendime sövdüremem , adam deseki ne sattığımı senden iyi biliyorum dese verecek cevabım zaten yok.Hiç böyle meczub muhabbetine giremem ki lakin adamın arası zhpc aldığı yerle kötü olup böyle bişey söyleyemezmi söyleyebilir bunuda bilemem.Elinde olanları sorarım işime gelirse alırım durumu söz konusu.Aslında amacım kan testimi paylaşıp anormallik varmı sorusunun cevabını alıp , kullanmak isteyenlerede ne kullandığımı belirtmek istemiştim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp