Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

versen5656

ılk kur

Önerilen İletiler

versen5656    0

1 hafta 750 mg testo+500 mg deca+danabol

2 hafta 750 mg testo+500 mg deca+danabol

3 hafta 750 mg testo+500 mg deca+danabol

4hafta 750 mg testo+500 mg deca+danabol

5 hafta 750 mg testo+500 mg deca+danabol

6hafta 750 mg testo+500 mg deca+danabol

7hafta 750 mg testo+500 mg deca+danabol

8hafta 750 mg testo+500 mg deca+danabol (dabolu bu hafta kesmeyı planlıyorum yada 7 hafta olabılır)

9hafta 750 mg testo+500 mg deca

10hafta 750 mg testo+500 mg deca

11hafta 750 mg testo+500 mg deca

12hafta 750 mg testo+500 mg deca (bu haftada decayı kesmeyı planlıyorum

13hafta 750 mg testo

14hafta 750 mg testo

15hafta 750 mg testo(bu haftada pct tedavısıne baslamayı planlıyorum )

16 hafta 750 mg testo

abılerım yas 18 boy 172 sızce eksıklerım varmı yoksa yanlışlık varsa duzeltebılırsınız veya onerıde bulunabılırsınız yardımlarınızı beklıyorum

Bıde koruma olarak dodex alıcam baska varsa yazabılırsınız spor yapalı 2 seneye yakın oldu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sonnogoku    7

Daha yanlış bir küre giremezdin herhalde. Bak cidden yasin çok küçük cidden ama cidden girmene gerek yok, çünkü daha büyüyen bitmedi. Ama illaki de gireceğim diyorsan 500 mg test e. 10 hafta, fazlası ile yeterli ilk kur için.

Senin şu yapacağın şey tamamen kamikaze dalışı olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

Merhaba,

""Koruma olarak dodex alıcam"" Dodex seni neyden koruyacak? Trafik kazalarına karşımı, depreme karşımı? Dodex b12 vitaminidir sana hiçbir +'sı yok.

İlk kürün olacaksa 750 testo neden? Danabol max 6 hafta kullanılır ona bile gerek yok 4 hafta yeterli sen neden 7-8 hafta?

Deca 8 haftadan fazla kullanmak çok harap edecek testislerinide bunu göze alabilecek misin? Prolaktine karşı nasıl bir önlem almayı planlıyorsun?

Bu kürü yazacak bilgiye nereden sahip oldun? Daha önce kaç kür yaptın ya da yaptırdın sonuçlarını biliyorsun ve kür yazabiliyosun? Bunun pct'si nerede?

Şimdi sana yüklendim biraz köşeye sıkışınca nasıl cevap vereceksin bi görelim bakalım bilgini ölçelim ki seni ona göre yönlendirelim. Hayatında 1 tane bile vücuduna testo almamış 2 senedir spor yapan amatör bir sporcunun kür hazırlaması gözlerişi yaşarttı :D

Bana kızma abisi iyiliğin için yazıyorum, bu sorularıma cevap ver bende bakayım neler öğrenmişsin, bu bilgileri nereden kaptın ona göre sana bunları biri anlattıysa o adamla selamı muhabbeti kes :)

Sevgiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

Peki neden kür? 18 yaşındasın ergenliktesin büyüme hormonların çok verimli çalışıyor ne eksik gördün kendinde? Kolların 45cm falanda 47 48 yapmak içinmi sıçratmak istiyosun? Ya da yarışmacı mısın? Yarışmacı olsan deca kullanmazsın. Anlamadığım nokta biz 30lu yaşları geçtik büyüme hormonlarımız size göre yavaşladı biz kullanırsak bize müstehak ama sen neden yani. Yanlış anlama 18 19 yaşında bir bireyin steroid kullanması nedendir? Profesyonelsen şayet ona herzaman destek olurum ama sırf görüntü için gerek yok. Bide gelişime açıksın nereni geliştiremedin onları yaz bana birde resim at görelim ihtiyacın varmı küre.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    215

decayı düşünme daha sen dur emeklemeden koşayım diyorsun yüksek dozaj testolarla decayla öyle hafif değil masum değil bazı bünyelerden 18-24 ay çıkmayan bir ilaç zaten kuru kas kütlesi de değil gücünü östrojenden alıyor

bir araştır bencede bizim yazdığımız şeylere bak insanlara kafandaki şeyleri tekrar düzeltelim

dn:o pct hiç olmamış hem bilmeden kamikaze var hemde son enjeksiyondan 14 gün sonra başlaman gerekli öncesinde de kan testi :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.353
Ben sadece aklımdaki kuru yazdım yanlisliklarim varmış demekki duzeltmissiniz sağolun da 2 sene oldu yâni başlamak lazım dedim

Başlamak güzel eet ama doğru bir başlangıç çok önemli ilk kür için iddialı ilaç miktarları bunlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yas 18 ona eyvallah hadi birde deca mı ?

Allahim Sen sabır ver ustune 750 mg testo mu 18 yaşındayken kusura bakma 2-3 sene sabretmek zorundasin.18 yaşında kur mur olmaz he yarışmacı olursun hocan Serdar aktolgadir ağzımı açmam ama bu şekilde olmaz kardesm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    45

eger bu kürü size biri yazmışsa olay basit. sizi erkeklikten düşürüp steroidlere bağımlı yapmak istiyor. aman dikkat. yaşınızın vermiş olduğu( yada ergenliğe girdiğinizde kanınızda yükselecek olan fazla testo ile) fazladan protein sentezinin keyfini çıkararak muazzam bir kas kütlesi inşaa edebilirsiniz.onun için hiç ilaçla işiniz olmasın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    45
Yas 18 ona eyvallah hadi birde deca mı ?

Allahim Sen sabır ver ustune 750 mg testo mu 18 yaşındayken kusura bakma 2-3 sene sabretmek zorundasin.18 yaşında kur mur olmaz he yarışmacı olursun hocan Serdar aktolgadir ağzımı açmam ama bu şekilde olmaz kardesm

tupak senin only testo kürü bitti mi sonuç ne durumda, only testo tatmin edici oldu mu kardeşim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

sen testoyu 500 e indir kürü 12 haftaya indir, bu arada arkadaslar yası bence gayet ideal,18 yasında ne podyumlara cıkıyor insanlar ne ilaclar kullanıyor... arkadas da zaten yarısma istiyo

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dark_night    6

Cok uzun bi kur .. küre basladıktan sonra progesteron prolactın ostrojen artısı olcaktır 7-8 ıncı haftadan sonra ereksıyon problemleride baslaması muhtemel en kotu 12-13. Haftada başlar bu kurde .. bu kuru saglıklı uygulayabılcek bı durumda deılsen fayda dan cok zarar gorursun . Cok yapmak ıstıyordan cok ıyı bılen bırınden destek al . Kolay gelsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.