Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

dark_night

Üye
  • İçerik sayısı

    77
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

dark_night kullanıcısının son zaferi 3 Mart 2018

dark_night en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

6 Nötr

dark_night Hakkında

  • Yaş 37
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 20-07-1986

Platform İstatistikleri

  • Yaş 37
  • Bizi nasıl buldun?:
    https://www.facebook.com/KingOutsider
  1. Watson pharma

    Ben sana diyorum ki sen bana ispatla ) ben sana istedıgnı hedıye edım , sen bana diyosun git kendin bul . Sen ihbar et o zaman . Yakalasınlar .sora burda paylaşırsın. Ben zaten tr dışında üretildiğne emin oldugum için konuşuyorum . Yok hammadde maliyeti yok formulu yok burda bu uretılıyor burda bu . Bunlar farklı konu . Bu kadar kolay olsa bu işler zaten herkes optimum iron carbon kullanır geçer .
  2. Watson pharma

    Hangi salon soylede gidip direk imalattan alalım ..
  3. Watson pharma

    İddialarin biraz amator dedektifçilik olarak kaçiyor . Oncelikle turk malı olsa zaten kimse memnun kalmazdi . Turkiyedeki ilaçlarin durumu belli enfeksiyon kapanlar . Poposunu yardırıp ödemi almak için neşter vurduranlar . Zehirlenıp yataklarda yatanlar fln fln . Şimdi iddialarina gelınce . Adamlar 2000 den beri biz bu ilaci satıyoruz demiyor . 2000 den beri ilaç yapıyoruz diyor . Bu pıyasadayız tecrubelıyız dıyor . Ürün zaten yeni site yeni olmasida normal . Muhtemelen uzatılcaktır domain kontratı ürün tuttuğu için .İkincisi ingilizce bozuk olmasi normal . Adamlar rus . Onlarin ingilizce sevıyeleri bizden daha kotu . Who is den bakarsan zaten site rusyadan alıntı server almanya . Hani turk malı dıyebılmek ıcın baya bir kasmişsin . Ürün zaten coktan yolunu almış turkte olsa ben memnunum kullanırım dıyor insanlar . Demekki bu işte olay menşei ile alakalı değil . Kaliteyle alakalı aynı kalıteyı keşke turkıyede ilaç yapanlarda yakalasada hiç kimse sıkıntı çekmese
  4. Humatrope neden ucuz ?

    Humotropelarin 18 lik 36 lik ve 72 likleri vardir . Hepsının kalemı aynıdir . Kutu etıket degıstırıp 18 lıkleri 72 diye satıyorlar .
  5. Gamma boldenon

    Gammalar arkadaslar piyasada 2 sınıf olarak satılıyor . Bir ucuz dozu düşük olanlar 2 tam doz olanlar . Bunlari sipariş ederken o şekılde sıparıs edıyorlar firmaya bazı firmalar kabul ediyor dusuk doz yapmayı bazıları kabul etmıyor . Thaiger kabul etmıyor mesela gamma kabul edıyor . Piyasadakı butun gammalar orjınaldir check kodlari çalısır . Fakat cogunun dozajı az . Ilk gamma turkıyeye geldı . Bızım turkler duşuk dozajlısını sıparıs etmıslerki adamlar gotlerınden anlayıp ampullerı yarım doldurup yollamıslar . 0.6 0.4 ml cıkıyordu ampullerden . Sımdı tam cıkıor ama hammadde degeri dusuk . Gammalari genelde piyasada hocalar fln satmak ıcın alıyor kendınıze kullanabılcegınız bir marka degil . Cunkı tam ve eksık dozajlısını anlamanız mumkun degıl ..
  6. Hep şu tartışma ve soru geliyor total testesteron testi ne zaman yaptırmalıyım ?? Şimdi benim fikrim kür öncesi ve hemen sonrası çok gerekli bir test durumu yok ama yinede yaptırılabılınır . Yanı zaten sağlıklı bi insansanız testesteron ve siğer lh fsh e2 prolactin ostrojen normal sevıyelerde cıkıcaktır . Kür sonrasında yapılan testlerde sonuc hep aynıdır . Total testesteron yuksek lh fsh duşuk , ostrojen baskılammamıssa yuksek . Ostrojene bağlı prolactin yukselmesi . Ya da kullanılan ılacların etkısı gecmısse total testo lh fsh hepsı yerde .. bu manzarayı gormek ıstıyorum dıyosanız test yaptırabılırsınız . Ya da kardesım pct ımı ben bu teste gore yapıcam dıyosan . Bıraz komık oluyor cunkı ole ya da bole pct ıcın kullanılan ılaclar aynı duzeltılmesı gereken sorunlar aynı . Yıne lh artırma ostrojen baskılama cabaları olucak testın sonucu ne olursa olsun .. Kür esnasında anti ostorjen olarak provıron masteron kullanmak , konusuna gelınce bır cok bılmiş ya da klavye doktorları provıron bu kure yeter siye bir soylemde bulunur . Provıron ya masteron dıger steroıdlerın aromatıze olmasını engellemez evet antı ostrojen ozellıklıdır . Hatta masteron gohus kanserı tedavısınde antı ostrojen olarak kullanır . Ama aromatizasyon farklı bır durum . Örnekle acıklık getırıcem konuya bir arkadasım haftalık 300-400 mg testo prop , 200mg masteron , gunluk 50mg de provıronla bı kure başladı . Kendinisine antı ostrojen olarak aromasin kullanmasını tavsıye ettım . Yok bu kür basit gerek yok bunlar provıron masteron benı korur dedi . Yaw kardesım onlar senı korumaz dedım yok mok dedi . Neyse 2. Hafta ben testesterondan ıstedıgım verımı alamıyorum demeye basladı . Dedım ostrojenın artmıs muhtemelen . Neyse kür 2. Haftada teste gırdı . Sonuc total testo 15ten yukarı yanı saptanamamıs net rakam cok yuksek . Ostrojen erkekler için olan lımıtın ustune cıkmaya baslamıs . Prolactın sınırı gecmemıs ama sınıra dogru yukselerek gıdıo . Yanı test sonucuyla kanıtlı bırsey yok benım kurum masum ostorjen yapmaz aromatize olmaz provıron bana yeter kafadan kulak dolma hesaplar yapmayın . Aromatize olmayan ılaclarla yapılan bır kurde provıron androjen ve antı ostrojen olarak kullanılabılınır . Mesela primobolan winstrol 100-150mg dozlu bi kurde testesteron olmadıgı ıcın androjen ozellıklı ve antı ostrojen olarak provıron olur ama testesteronlu trenbolone lu bı kurde sızı provıron korumaz allah korur . İyi calısmalar
  7. BU konuda benim fikrim kendımce net ama sızlerdende yorumlar almak istedım .. şimdi bildiğiniz gibi şöyle görüşler ,sorular vardır : kürde anti ostrojen kullanmak kas gelışımıni yavaslatır mi ,antı ostrojen kullanmalımıyım ,ne zaman kullanmalıyım ,hangı durumlarda kullanmalıyım ... şimdi sadece testesterone kürlerınde değil ostorojen uretebılecek herhangı bır kurde de antı ostrojen kullanılabılır .. zaten gunumuzde hemen hemen kımse testesteronsuz kür yapmıyor ..bundan 20-30 sene once sporcuların testesterondan korktugu hatta arnoldın bıle karıyerın ılk baslarında primobolana dayandıgı soylenır .. neyse anti ostojenın soyle bır handıkapı var ..su tutumunu azaltmak ... bu bır cok sporcunun istedği bir durum aslında az su tutmak .. bır cok sporcuda hacım donemınde buna karşı ,ozellıkle cabuk hacımlenmek ısteyenler .. gelelim peki jinekomasti problemine ..tabiki anti ostrojen kullanmazsak jinekomastı ıcın acık hedefız ..fakat burda belırtmem gereken durum 12 senedir bu ilacların içinde olan bir insan olarak soyluyorum , cok farklı durumlar gordum ..kimi adam 250-500mg testesteron alır haftada ve jınekomastı belırtısı gostermez.. ama kımısı 250mg testesterone alır kürünün 3. haftasında jinekomastı olmuş olarak uyanır ..bir goruse görede anti ostrojen kullanmayın herhangı bır gogsunuzde ağri hissedersenız kullanın ..fakat ya bu sporcu bunu geç farkederse ağrı safhasında değilde o goğsunun ucundakı sertlıgı hıssetıgınde farketmiş olursa ..artık çok geç demektir .. jınekomastı hayırlı olsun .. çünkü o sertlık gıtmez ve sadece amelıyatla alınır .. benim fikrime gelince riske gırmemek ve kürde anti ostrojen kullanmak .. jınekomastı olma riskine girmektense yavaş gelişmeyi tercih edebılırım .. burda tercıh sıze kalıyor ..peki nedir piyadaki anti ostrojenler ve farkları ..okuğum araştırmalardan aklımda kalan farklarıyla soyleyecegım .. nolvadex ya da tamoxifen en çok tercih edilendir cunkı dıgerlerıne gore daha hesaplıdır .. pct lerde vazgecılmezdır cunkı lh sevıyelerınıde artırmaya yardımcı oldugu bılınır .. vucudunuzdakı ostrojen belırtırlırını bloke eder .. ostrojen mıktarını azaltmaz .. dıger anti ostrojenler ostrojen mıktarını azaltırlar .. letroks, aromasin , arimidex ...sirasıyla yazdıgım gibi ostrojenı azaltma yetileri vardır ve bu sıralamadadır .. letroksun yuzde 90 ve üzeri sevıyede ostrojen azalttıgı; aromasinin ve armıdexın yuzde 60-70 sevıyesınde azalttıgı tespıt edılmıstır .. letroks kür esnasında kullanırsanız su tutumunu en kuvvetlı kesıcek antı ostorjendır bir diğer avantajı ise progesteron reseptorlerını baskılar fakat handikapı libido kaybıdır ..bu yuzden arımıdex aromasın kur esnasında daha mantıklı gelebılır .. teşekkurler ..

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×