-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: whasancan
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaklaşık 100 gündür düzgün bir şekilde diyet + ağırlık antrenmanı yaptım. aşağıdaki gibi sonuç aldım 120 kilodan 105 kiloya düştüm. Hala devam ediyorum ama 1 ay boyunca rad 140 ve clenbuterol kullanmak istiyorum. mantıksız olur mu.
SORULARIM:
TAVSİYELERİNİZ nedir? PCT yaptırmam gerekir mi 1 aylık kullanımda? Bodytech rad140 marka tercihim.
-
Yazan: onurs4d
merhaba arkadaşlar yakon zamanda tırcı arkadaşlarla beraber yurtdışından steroid getirteceğim titizliğim gereğince sadece eczane ürünlerine güveniyorum irandan aburaihan matkası testo enanthate getirtcem kesin olarak deca 25 mg bulabildim 100 mg/ml bulursam onu getirticem ama bunların dışında hiçbirşey yok iranda.
Avrupa ülkeleri dahil çoğu ülkeye ulaşımım var ama eczanede satılan steroidler konusu birazcık kısıtlı araştırma kapasitesine sahip başka ülkelerde satılan ilaçlar markaları ve ülkelerini bilen arkadaşlar yazabilir mi? @galicik @rastlantisal
(dipnot:yok 2 tane getirtceksin onla küre girilmez tarzı yorumlar yazmayın tek bir tırla getirmiyicem tabikide yakalanmanın risklerini de saymanıza gerek yok)
-
Yazan: mamoseker
Arkadaşlar merhaba,
Bodytech mk-677 alacağım. Biraz araştırma yaptım bodytech'in Türkiye de yetkili satıcısı yok en yakın iran ve ırak var. Bu ürünleri veya markayı tercih eden var mı daha önce tavsiye eder misiniz?
-
Yazan: Hasan20242024
Arkadaşlar İran Aburaihan markasının Bolde-sini kullanan oldumu aranızda?
Etkileri nasıl?
-
Yazan: Uğur arkin
Merhaba değerli forum üyeleri, nasılsınız?
Bodythec marka testo e. kullanıyorum hiç verim alamadım ilacı hissetmiyorum haftada 500mg alıyorum.
Sebebi ne olabilir?
-