Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Trenbolone gerçekleri ve rehberi (kullanmak isteyenler mutlaka okusun)

Önerilen İletiler

r2maru1    2
Rma, 4 saat önce yazdı:

Tren ilk başlarda çok belli etmiyorduda sonradan delirtti beni. Düşük testo yüksek trenden daha fazla zihinsel zarar gördüm bu hafta 375 testo 240 tren gittim daha bir rahat hissettim trende 1 enjeksiyon atladım kanda seviye düşssün diye beni zorlamazsa bu oranı koruyup definasyonu sonlandırıcam yaza kadar 1 ay fln. Bi daha da trene girmem. (İnşallah😁)

Hissettiginiz yan etkiler tam nelerdir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rma    185
r2maru1, Bir saat önce yazdı:

Yorgunluk, halsizlik başka birşey yok ama bu benim için en büyük sorun ztn kendimi eğerli ayağa kaldırabilirsem mesala hiç sorun yok ama tüm gün yatma isteği oluyordu doz azalttıkça o durum ortadan kalktı bence bana fazla geldi ondan diye tahmin ediyorum. 

Nefes problemimi çözdüm rahatım şu an ztn sürekli halısaha yapıyoruz vücut alışıyor, diyafram pumplama diye bir yöntem var diyaframı maçtan önce zorluyorum dinleniyorum zorluyorum dinleniyorum trenbolon o kas gurubunada etki ediyor ve bu yöntemle nefes darlığı değil tren tam tersi işime yarıyor daha fazla nefes tutabiliyorum

Bide kasları çok küçültüyor glikojeni eritiyor sürekli sönük duruyoruz ve güçde vermedi bana yüksek testoda daha fazla ağarlık kaldırırdım, her ilaç herkeste aynı etkiyi yapmıyor en iyisi bu ilacı 10haftada 10 15kilo kesmek isteyen insanın minimal dozda kullanması olduğunu düşünüyorum artık ama o da şöyle mesala adam 95 kilo 15 yağ oranında flndır kendini fullemek maximum halini görmek fln ister o zamamana uygun ilaç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
atoski    2

haftada 100 mg bende cok iyi ise yaradi. 6 hafta dan sonra biraktim. Kalori acigi olmasina ragmen kas kutlesi kazandim. 7 hafta da ufak yan etkiler baslayinda durdum. Kullanicak aradaslara cok ufak dozlarda kullanmalarini oneririm

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    47
r2maru1, 29.05.2026 - 16:29 yazdı:

bende uzun ester tren kullandım yaklaşık 10 hafta hiç önermiyorum yorgunluk bitkinlik spora gitmeme isteği ileri haftalarda kafa da kurma isteksizlik hayattan soğuma kendini sosyal ortamdan soyutlama tansiyon el titremesi anksiyete sinir vs vs yarışmacıların neden son haftalarda eklediğini daha iyi anlıyorsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    185
gönderildi (düzenlendi)
hascey27, 11 saat önce yazdı:

bende uzun ester tren kullandım yaklaşık 10 hafta hiç önermiyorum yorgunluk bitkinlik spora gitmeme isteği ileri haftalarda kafa da kurma isteksizlik hayattan soğuma kendini sosyal ortamdan soyutlama tansiyon el titremesi anksiyete sinir vs vs yarışmacıların neden son haftalarda eklediğini daha iyi anlıyorsun.

Aslında burak hocamın sistemi bu yan etkileri tamamen siliyor cidden, ama biz kaslı görünmek istiyoruz genel olarak büyükde durmak istiyoruz, yüksek tren bunu imkansız kılıyor küçültüyor bizi, yüksek testoda iste tren hayvansal yan etki yapıyor, En temiz tren kullanımı bence, Hafif orta derece testo yüksek masteron yada yüksek primobolon , 100-200 tren olucak şekilde ki bu da gereksiz tren bizden uzak olsun 😂 

Ztn Fuhrer hocam hep uyarıyor nerde tren konusu açılsa bizlik ilaç değil diye uyarıyor adamı dinlemedik heyecan aradık pişman olduk, en azından tecrübe oldu bize. Bundan sonra kullanmam. İnşallah .D

tarihinde Rma tarafından düzenlendi
  • Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
r2maru1, 28.05.2026 - 18:50 yazdı:

sagolasın tamamen merak 40 gün oldu küre gireli yaklasık 11 kilo verdim belim güzel inceldi hep sagda solda treni öyle bir anlatıyolarki insan merak edıyor 

trenbolone yağ yakmak için definisyon(!) için en aptalca seçim. trenbolone sadece kısa donemlerde görüntü ve kompozisyon için mantıklı. çoğumuz profesyonel sporcu prep sahne yapan insanlar değiliz ondan dolayı genel olarak çoğumuz için gereksiz bir ilaç. profesyonel arena dışı kullanılacaksa 4-8 hafta arası 35-150 mg arası (kişiden kişiye göre değişir kimisi 100mgda uyku uyuyamaz bu kişilerden biri benim kimisi 150mgda çokta merkezi sinir sistemi yükü almaz) kullanılabilir ama genel olarak tavsiye ettiğim bir ilaç değil yakın zamanda micro dozaj 70mg trenbolone denedim ve çokta bi espirisi olmadı gereksiz yere sinir sistemi yükü aldım. en iyi alternatifi dhb tavsiyem trenbolonenun doluluk sertlik granit gibi görüntüsü istiyorsan dhb kullanman. yağ yakmak istiyorsan tonla daha iyi alternatif var hem daha efektif hem daha sürdürülebilir.trenbolonedaki en onemli şeylerden biri kesinlikle enjeksiyon sıklığı. enathateda eod acetateda ed şeklinde olmalı ki bana göre acetateta günde 2 enjeksiyon bile olabilir stabilite için ki bunu bazı prolar öneriyor. yağ yakmak istiyorsanız test reta gh dışında çokta bişeye ihtiyacınız yok en iyi kür sürdürebilir olandır ve trenbolone hiç sürdülebilir bi ürün değil.

• Beğen 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    47
gönderildi (düzenlendi)
Rma, 11 saat önce yazdı:

Aslında burak hocamın sistemi bu yan etkileri tamamen siliyor cidden, ama biz kaslı görünmek istiyoruz genel olarak büyükde durmak istiyoruz, yüksek tren bunu imkansız kılıyor küçültüyor bizi, yüksek testoda iste tren hayvansal yan etki yapıyor, En temiz tren kullanımı bence, Hafif orta derece testo yüksek masteron yada yüksek primobolon , 100-200 tren olucak şekilde ki bu da gereksiz tren bizden uzak olsun 😂 

Ztn Fuhrer hocam hep uyarıyor nerde tren konusu açılsa bizlik ilaç değil diye uyarıyor adamı dinlemedik heyecan aradık pişman olduk, en azından tecrübe oldu bize. Bundan sonra kullanmam. İnşallah .D

bende burak hocanın tavsiyesini uyguladım 250 testo 400 tren kullandım ama buna rağmen yüksek yan etki aldım o yüzden tren kullanmak istemiyorum artık.

gerçekten şakası olmayan bir ilaç , sinir vs arttı hayattan soğutuyor insanı hayata karşı çok tahammülsüz ve umutsuz yapıyor insanı kafada kurma vs saymıyorum bile.

tarihinde hascey27 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Halife    2
gönderildi (düzenlendi)

Merhabalar arkadaşlar 

Bir çok kür geçmişim var Trenbolon enantat dahil  ancak ilk defa Trenbolone acetat kürüne başladım uzun zaman sonra ilk haftadayım inanılmaz bir libido düşüklüğü ve akıl alır gibi olmayan bir sakinlik söz konusu istesemde sinirlenemiyorum sanki antidepresan almış gibi kızarak yaptığım işler zerre gözümde büyümüyor sıkılmıyorum öyle böyle sakin değilim hani çıldırtırdı bu meret tam tersi yan etki yapması gerekmezmiydi. İlaçmı boş dicem ama hiç böyle bir etkiyle karışlaşmadım onca kürün içinde.

tarihinde Halife tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    37
gönderildi (düzenlendi)
Halife, 14 dakika önce yazdı:

Merhabalar arkadaşlar 

Bir çok kür geçmişim var Trenbolon enantat dahil  ancak ilk defa Trenbolone acetat kürüne başladım uzun zaman sonra ilk haftadayım inanılmaz bir libido düşüklüğü ve akıl alır gibi olmayan bir sakinlik söz konusu istesemde sinirlenemiyorum sanki antidepresan almış gibi kızarak yaptığım işler zerre gözümde büyümüyor sıkılmıyorum öyle böyle sakin değilim hani çıldırtırdı bu meret tam tersi yan etki yapması gerekmezmiydi. İlaçmı boş dicem ama hiç böyle bir etkiyle karışlaşmadım onca kürün içinde.

Progestin ilaçları böyle etkiler yaratabiliyor. Tren kimisinde çok yüksek libido aşırı agresiflik yapabiliyorken bazılarında progesteron kaynaklı(sinir sistemi sakinleştirici bir hormon olması sebebiyle) libido düşüklüğü, sakinlik, depresyon gibi etkiler yaratabiliyor. Progesterona bünyenin verdiği tepkiyle alakalı. Tren dick, deca dick mevzularının temel sebebi de bu hormonla alakalı gibi duruyor. Sana tavsiyem öncelikle mutlaka prolactin ve progesteron içerecek şekilde genel bir hormon tahlili yaptırman ve treni kesip testo+düşük doz winstrol kullanman olacaktır. Şu an progesteronu kür içindeyken doğrudan düşüren bir ilaç yok piyasada. Ancak testo ile hormonal aksın kapalıyken yavaş yavaş düşecektir kendiliğinden. Bazı araştırmalarda winstrolun progesteronun vücuttaki etkilerini zayıflattığı görülmüş. Tabi eklemekte fayda var ilacın sağlamlığından da emin olmak lazım. Geçmişte benzer bir problemi yaşayan arkadaşıma aynı tavsiyeyi verdim kısa süre içerisinde etkisini hissetti. Umarım sana da faydası dokunur.

tarihinde KAVINSKI tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Halife    2

Teşekkür ederim.

Bu kadar sakinlik beni endişelendirmedi değil normalde sevmesemde bu huyumu kolay parlayan bir yapım var. Ama şuan sıralar küfür etseler gülerim saçma bi şekilde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    185
gönderildi (düzenlendi)

Trenbolon, jokerin ilaç içine hapsedilmiş hali ne yapacağı belli olmaz, bu sakinlim iyi birşey bu arada gayet benimde ilk zamanlarımda manda gibiydim sonra öyle bir agrasyon geldiki sana anlatamam. Kür içinde de anlık değişiklikler görüceksin bir gün huzurlu sapsakin olursun bir sonraki gün sinirden duvar yumruklarsın. Umarım hep sakin kalırsın 

tarihinde Rma tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    2

Merhaba suan aktif testo masteron küründeyim 400 testo

200 masteron 

Tren e eklemek istiyorum yan etkiyi en aza indirmek icin nekadar doz baslamam gerekir veya yan etkiler asiri zorlarsa yarida kessem etkiler nekadar kalir @Fuhrer hocam sizin yorumunuz onemli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
r2maru1, 53 dakika önce yazdı:

200 masteron 

Tren e eklemek istiyorum yan etkiyi en aza indirmek icin nekadar doz baslamam gerekir veya yan etkiler asiri zorlarsa yarida kessem etkiler nekadar kalir @Fuhrer hocam sizin yorumunuz onemli

günlük 5 ile 15 mg arası uygundur. yan etkinin en azı bile fazla yan etki yarışmıyorsan bi anlamı yok eklemenin. benzer etkileri istersen dhb ekleyebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.093
r2maru1, 1 saat önce yazdı:

200 masteron 

etki = yan etki, etki yoksa yan etkide yoktur veya yan etki yoksa etki de yoktur. İlacın eşik değeri vardır, sen 300 tren etkisini 50 tren ile göremezsin. Enanthate amacına en saçma ester, acetate kullan ve günlük enjeksiyon yap, etki ve yan etki profilini daha net öğrenirsin. e.

Günlük 0.2 ml acetat enjeksiyonuyla başla ve duruma göre arttır veya azalt, enanthate için ise bir protokol önermek saçma olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    1
Fuhrer, 6 dakika önce yazdı:

etki = yan etki, etki yoksa yan etkide yoktur veya yan etki yoksa etki de yoktur. İlacın eşik değeri vardır, sen 300 tren etkisini 50 tren ile göremezsin. Enanthate amacına en saçma ester, acetate kullan ve günlük enjeksiyon yap, etki ve yan etki profilini daha net öğrenirsin. e.

Günlük 0.2 ml acetat enjeksiyonuyla başla ve duruma göre arttır veya azalt, enanthate için ise bir protokol önermek saçma olur.

Hocam peki gece terlemesi yaşamamayı ve kardiyo performansı düşmemesini neye bağlayabiliriz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.093
yhy789, 8 dakika önce yazdı:

Hocam peki gece terlemesi yaşamamayı ve kardiyo performansı düşmemesini neye bağlayabiliriz

gece terlememesi olayı bence karbonhidrat tüketimine bağlı, onu bir nebze engellersin. Kardiyo performansı konusunda genel kullanım aşırı düşürdüğü yönünde, daha benim kardiyo performansım düşmedi diyene rast gelmedim. Bu ikiside varsa boş trene veya düşük doz kullanıma bağlayabiliriz. 

Gerçek bir trenbolon uykunun ortasında sizi uyandırır, çarşafınız ve sırtınızı ter içinde bırakır, uykulu uykulu üşenmeden yorganı çarşafı ve t shirti değiştirirsiniz. Enjeksiyon yapmaktan çekinirsiniz, enjeksiyon yaparken sanki ilk enjeksiyonmuş gibi heycanlanırsınız. Enjeksiyon sonrası nefes alış verişinize dikkat edersiniz, karbonhidrat yediğinizde vücudunuz yeniden şekillenir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    2
Fuhrer, 9 dakika önce yazdı:

gece terlememesi olayı bence karbonhidrat tüketimine bağlı, onu bir nebze engellersin. Kardiyo performansı konusunda genel kullanım aşırı düşürdüğü yönünde, daha benim kardiyo performansım düşmedi diyene rast gelmedim. Bu ikiside varsa boş trene veya düşük doz kullanıma bağlayabiliriz. 

Gerçek bir trenbolon uykunun ortasında sizi uyandırır, çarşafınız ve sırtınızı ter içinde bırakır, uykulu uykulu üşenmeden yorganı çarşafı ve t shirti değiştirirsiniz. Enjeksiyon yapmaktan çekinirsiniz, enjeksiyon yaparken sanki ilk enjeksiyonmuş gibi heycanlanırsınız. Enjeksiyon sonrası nefes alış verişinize dikkat edersiniz, karbonhidrat yediğinizde vücudunuz yeniden şekillenir.

Hocam peki  gece terleme.olayi gunduzde oluyormu birde nefes problemi mesela nasil bende demir ve ferritin cok dusukken sproda 2. Hareketde sanki 6 saatdir spor yapiyor gibi nefes nefese kaliyorum o halemi getiriyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    32
Fuhrer, 10 dakika önce yazdı:

Ben kardiyo ve sporda bile düzgün terleyen bir insan değilim. Bakalım nasıl etki edecek. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    821
Fuhrer, 34 dakika önce yazdı:

Valla kardiyovasküler anlamda beni hiçbir zaman etkilemedi ancak dediğin diğer etkilerin hepsini yaşadım. 

Tren öksürüğünü de arasıra yaşarım o da öksürük değil, daha çok göğsümün ortasına biri oturmuş gibi bir his geliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    185
hectordoyle, 27.06.2026 - 20:02 yazdı:

Valla kardiyovasküler anlamda beni hiçbir zaman etkilemedi ancak dediğin diğer etkilerin hepsini yaşadım. 

Tren öksürüğünü de arasıra yaşarım o da öksürük değil, daha çok göğsümün ortasına biri oturmuş gibi bir his geliyor

Vücudun artık nasıl alıştıysa trene 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    821
Rma, 15 saat önce yazdı:

Vücudun artık nasıl alıştıysa trene 😂

İlacı ilk kullandığım zaman, bundan 4 yıl önce, idmana gitmeme isteği ve genel bir isteksizlik mevcuttu, o da 3. haftadan sonra gitti. 

Trende sorun şu, belli bir süre birden fazla tren kürü yaparsın ciddi bir yan etkiyle karşılaşmazsın ama bir yerden sonra haftalık 100 mg treni bile kaldıramaz hale gelirsin. Bu durumu yaşamak istemem açıkçası

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    2
hectordoyle, 30.06.2026 - 18:21 yazdı:

İlacı ilk kullandığım zaman, bundan 4 yıl önce, idmana gitmeme isteği ve genel bir isteksizlik mevcuttu, o da 3. haftadan sonra gitti. 

Trende sorun şu, belli bir süre birden fazla tren kürü yaparsın ciddi bir yan etkiyle karşılaşmazsın ama bir yerden sonra haftalık 100 mg treni bile kaldıramaz hale gelirsin. Bu durumu yaşamak istemem açıkçası

hocam gece terleme olayını geçtımde o olay gunduzde oluyormu mesela yan etkılerınden bıraz bahsedermısın sızın yasadıgnız 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    821
r2maru1, 2 saat önce yazdı:

hocam gece terleme olayını geçtımde o olay gunduzde oluyormu mesela yan etkılerınden bıraz bahsedermısın sızın yasadıgnız 

Gündüz terleme olayı sadece tren acetate kullanırken oluyor. Yemek yerken sırılsıklam olma ve ısı artışı ester farketmeksizin yaşadığım bir durum.

Bunların dışında psikolojik veya davranışsal olarak olumsuz bir durum yaşamadım sadece cinsel istek konusunda artış yaşıyorum onu da zaptedebiliyorum artık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    2
hectordoyle, 50 dakika önce yazdı:

Gündüz terleme olayı sadece tren acetate kullanırken oluyor. Yemek yerken sırılsıklam olma ve ısı artışı ester farketmeksizin yaşadığım bir durum.

Bunların dışında psikolojik veya davranışsal olarak olumsuz bir durum yaşamadım sadece cinsel istek konusunda artış yaşıyorum onu da zaptedebiliyorum artık

işte bu terleme olayı hepsınden beter dıye dusunuyorum ya iş hayatımı olumsuz cok etkıler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: barannkhrman7
      Abilerim kardeşlerim merhaba,
      Aranıza yemi katıldım ve ilk kürümün 2. Ayındayım güncel formum biraz normal.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 500mg Masteron 2ml Boldenon 2ml Retatrıtide Trenbolone Acetat SORULARIM:
      Trenbolone çalıştığını nasıl anlayabilirim? Ekstra önerileriniz ne olur? GÜNCEL FORM:

• Yazan: MainEK
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Cyp. 400mg Masteron Propionate 500mg SORULARIM:
      Kürüme Tren acetat ekleyeceğim gün aşırı enjeksiyon yapacağı haftalık dozajı  ne kadar olmalı? Başlangıç için 100 başlayıp 4.haftada 200 e çekip 6 hafta daha devam mı etsem ? Bu süreçte ekstra e2 veya prolaktini çok uçurur mu trenbolone ?  Tüm tavsiye, öneri ve konuya katılım gösterenler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m.kaya
      Arkadaşlar herkese selam Bayer'in steroid urettigini ilk defa gördüm Bu ürünleri bilen duyan var mı ? Birde Türkçe yazılmış ben daha önce hiç duymadım gormedim.

• Yazan: arnold ciwardanegezer
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Revengew
      Temiz büyümek istiyorum tren kullanırken igf seviyeleri yükseliyor buda büyümeyi kolaylaştırıyor diye biliyorum. Genelde tren acetat definasyon döneminde kullanılıyor. Bulk yaparken kullanmak mantıklı olur mu? 
      Bilmediğim için bilgilerinize sığınıyorum beni aydınlatır mısınız?  

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp