Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Loving

Trenbolone gerçekleri ve rehberi (kullanmak isteyenler mutlaka okusun)

Önerilen İletiler

Chitizenfour    111
hectordoyle, 1 dakika önce yazdı:

Tren acetate özellikle antrenmandan 2 saat önce enjeksiyon yaptığında etkisini hissedebileceğin türden :D Hem preworkout olsun hem de belli bir düzenim olsun diye antrenmandan önceki öğünümden hemen sonra enjeksiyon yapıyordum. Haftalık 500 tren enanthate ( pazartesi-perşembe 250 mg ) haftalık 350 tren acetate ( her gün 50 mg ) eşit. Tren acetate enjeksiyonları günlük yapılmalı.

Haftada 3 zor delerim kendimi uzun esterciyim . Kaldıki her gün delicem çok zor benim için 😂 Allah sana kolaylık versin 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hectordoyle    819
Chitizenfour, 4 dakika önce yazdı:

Haftada 3 zor delerim kendimi uzun esterciyim . Kaldıki her gün delicem çok zor benim için 😂 Allah sana kolaylık versin 🙏

Her gün enjeksiyona geçince insan alışıyor, ben de şuan haftada 2 enjeksiyon yapıyorum haftada 3 çok geliyor şuanda :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    405
Chitizenfour, 9 dakika önce yazdı:

Haklısın farkındayım zaten sadece şöyle bi tabir diyorlar 300 acetad = 600 enantad diye onu merak ettim . 600 acetad kullansam yan etki almam mı acaba diye 😅

Acetat enanthattan daha fazla peak yaptığı için daha fazla yan etki hissediliyor yan etki = etki gibi düşünen insanlar da bu teoriyi ortaya atıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    819
berkay16, 8 dakika önce yazdı:

Acetat enanthattan daha fazla peak yaptığı için daha fazla yan etki hissediliyor yan etki = etki gibi düşünen insanlar da bu teoriyi ortaya atıyor

tren enanthate ın 3.haftadan sonra verdiği etki osmanlı tokadı misali onu atlamamak lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    405

tren enanthate ın 3.haftadan sonra verdiği etki osmanlı tokadı misali onu atlamamak lazım

Doğru uzun esterler stacklenince peakleri kısa esterden daha yüksek oluyor npp ile deca arasında %80 peak farkı var ED kullanımda tabi acetatı 3 e bölersek acetatın yaptığı peak belki daha fazladır onu steroidplotter.com dan bakmak lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    26
Chitizenfour, 17.05.2026 - 00:23 yazdı:

Tren e 600 e kadar çıktım hiçbir yan etki almadım. 4 ay kadarda kullandım sıfr yan etki. Şu acetadı harbi denicem bi sonraki kürde merak ettim. Bu kadar mı fark olur.

Tren e bendede bişey yapmıyor o yüzden rahatım ama acetate başlayınca öfkesi gece kabusu terlemesi hepsi başlıyor

berkay16, 12 saat önce yazdı:

Tren e vuruyorum şuan haftada 2 vurduğumda daha çok yan etki alıyorum özellikle öfke ve kuruntu olarak haftada 3 vuruyorum şuan çoğu yan etki gitti bende 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    184
gönderildi (düzenlendi)
hectordoyle, 17.05.2026 - 22:54 yazdı:

Ben eod 50mg testo, 120mg tren enhatat şeklinde alıyorum şu an haftada 175test 420tren gibi birsey yapıyor. 

Trenin bendeki hissiyatı çok garip bir gün çok iyiyken bir sonraki gün sanki adelem boş gibi hissediyorum. Haftada en az 1 yada 2 kere açık alan koşusu yapıyorum bu nefes sorunumu baya bir çözdü. 

Karbonhidrat yükleme gününde hayattan bezdirdi bir doldurdu bir doldurdu anlımın ortadından damar çıkıyordu kocaman o yüzden tren kullanırken karb ı en minimal tutuyorum artık😁 yani ben böyle birsey görmedim hayatımda kafamdan damarlar fışkırdı 

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    32
Rma, 43 dakika önce yazdı:

Ben eod 50mg testo, 120mg tren enhatat şeklinde alıyorum şu an haftada 175test 420tren gibi birsey yapıyor. 

Trenin bendeki hissiyatı çok garip bir gün çok iyiyken bir sonraki gün sanki adelem boş gibi hissediyorum. Haftada en az 1 yada 2 kere açık alan koşusu yapıyorum bu nefes sorunumu baya bir çözdü. 

Karbonhidrat yükleme gününde hayattan bezdirdi bir doldurdu bir doldurdu anlımın ortadından damar çıkıyordu kocaman o yüzden tren kullanırken karb ı en minimal tutuyorum artık😁 yani ben böyle birsey görmedim hayatımda kafamdan damarlar fışkırdı 

Testoyu daha yüksek tutmaktaki amaç nedir burada hocam ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    184
Seffa, 3 dakika önce yazdı:

Testoyu daha yüksek tutmaktaki amaç nedir burada hocam ?

Yan etkileri daha az almak icin hocam. Bu konunun ilk sayfasına gidin orda burak hocanın yazdiğı yazı var onu okursanız birazdaha net anlarsınız. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    819
Rma, 4 saat önce yazdı:

Dün işyerinde yemek yerken yüzümü bırak gömleğim sırılsıklam oldu,  millet iyi misin diye sorup durdu hayır hanımefendi trenbolon kullanıyorum diyemedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    339

Dün işyerinde yemek yerken yüzümü bırak gömleğim sırılsıklam oldu,  millet iyi misin diye sorup durdu hayır hanımefendi trenbolon kullanıyorum diyemedim

Trenbolon glikojen depolarını sömürdüğü için ben pek tavsiye etmiyorum yeterli miktarda karbonhidrat alınmadıgı zaman kaslar sönük gibi duruyor tamam gergin sert ama hacim icin ben pek önermiyorum 

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    819
Yusufdemir1995, 15 dakika önce yazdı:

Trenbolon glikojen depolarını sömürdüğü için ben pek tavsiye etmiyorum yeterli miktarda karbonhidrat alınmadıgı zaman kaslar sönük gibi duruyor tamam gergin sert ama hacim icin ben pek önermiyorum 

Çıkardım abi treni zaten geçen perşembe son enjeksiyonumdu, bolde testo devam edicem bu yaz, duruma göre de yanına da deca veya npp eklerim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    339
hectordoyle, 41 dakika önce yazdı:

Çıkardım abi treni zaten geçen perşembe son enjeksiyonumdu, bolde testo devam edicem bu yaz, duruma göre de yanına da deca veya npp eklerim

Kaç hafta kullandın toplam? Gercekten büyüttümü hacim alabildinmi yoksa ufaldınmı ☺️

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    819
gönderildi (düzenlendi)
Yusufdemir1995, 8 dakika önce yazdı:

Kaç hafta kullandın toplam? Gercekten büyüttümü hacim alabildinmi yoksa ufaldınmı ☺️

Abi aralıklı olarak son 3 ayda toplam 10 hafta kullanabildim, pek bir şey anlayamadım beslenme ve  antrenman olmadığı için ama öncesinde 250 testo 200 tren yaptığım zamanlarda 1 haftalık bir diyette bile flat oluyordum

tarihinde hectordoyle tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    184
Yusufdemir1995, 23 dakika önce yazdı:

Valla abi benimde adele git gide azalıyor 😁 çok ciddi kuçuk görünüyorum trene girdiğimden beri. 
Karb yüklemesi yapınca 2 3 hafta diyetten sonra geri eski doluluğa gelirim diye tahmin ediyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    129
Rma, Bir saat önce yazdı:

Valla abi benimde adele git gide azalıyor 😁 çok ciddi kuçuk görünüyorum trene girdiğimden beri. 
Karb yüklemesi yapınca 2 3 hafta diyetten sonra geri eski doluluğa gelirim diye tahmin ediyorum 

bende de tam tersi gerçi ben düşük karb almıyorum 140 test 70mg tren e kullanıyorum test boldenone kullandığım dönemden daha doluyum ve daha estetik görünüyorum. tabi yüksek karb alınca antremanda öyle bi pump oluyorum ki gerçekden canım yanıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    184
sven, Şimdi yazdı:

bende de tam tersi gerçi ben düşük karb almıyorum 140 test 70mg tren e kullanıyorum test boldenone kullandığım dönemden daha doluyum ve daha estetik görünüyorum. tabi yüksek karb alınca antremanda öyle bi pump oluyorum ki gerçekden canım yanıyor.

Düşük karbla alakalı hocam tamamen ztn. Dedim ya yükleme yaptıgım gün anlîmın ortasından damar çıktı 😁 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    129
Rma, 3 dakika önce yazdı:

Düşük karbla alakalı hocam tamamen ztn. Dedim ya yükleme yaptıgım gün anlîmın ortasından damar çıktı 😁 

düşük testosteronla tren harbiden en verimli kullanım tarzı oluyor sanırım. 500den 250ye sonrada 140mg a kadar düştüm testosteronda hissiyat olarak muaazam hissediyorum ve baya verimli büyüyorum. treni ilk kez ve uzun süreçde  kullanacaklara tavsiyem 35-120 mg arasında kullansınlar. uyku bozukluğu gece terlemesi minimal ve aynı şekilde ilacın veriminin büyük kısmını aldığımı düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    819
sven, 3 saat önce yazdı:

düşük testosteronla tren harbiden en verimli kullanım tarzı oluyor sanırım. 500den 250ye sonrada 140mg a kadar düştüm testosteronda hissiyat olarak muaazam hissediyorum ve baya verimli büyüyorum. treni ilk kez ve uzun süreçde  kullanacaklara tavsiyem 35-120 mg arasında kullansınlar. uyku bozukluğu gece terlemesi minimal ve aynı şekilde ilacın veriminin büyük kısmını aldığımı düşünüyorum.

Bu tarz durumları dengelemek için dalgalı karbonhidrat ya da diğer adıyla carb cycling yapmak daha mantıklı. Tren gibi bir ilacın yapısına da uyuyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    184
hectordoyle, 14 dakika önce yazdı:

Bu tarz durumları dengelemek için dalgalı karbonhidrat ya da diğer adıyla carb cycling yapmak daha mantıklı. Tren gibi bir ilacın yapısına da uyuyor. 

Yok yok abartmamak lazm karbı 😂 böğürtüyor

hector hocam bi düşük testo mentle treni kombinlesenize bişi olmazsa bende denerim .)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    819
Rma, 5 dakika önce yazdı:

Yok yok abartmamak lazm karbı 😂 böğürtüyor

hector hocam bi düşük testo mentle treni kombinlesenize bişi olmazsa bende denerim .)

Aklımda düşük testo yüksek deca+tren yapmak gibi çılgın bir plan var, bunu da jinekomasti ameliyatı yapmadan önceki kürümde yaparım meme ucu daha da büyüsün uğraşmıyım diye sonrasında :D 

Ment ilerde denerim ona daha var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    2

tren denemek ıstyıorum yan etkileri minimal almak için düşük doz kullanmak mantıklımı yoksa 1 damla vucuda gırse bıle o yan etkılerı dolu dolu yaşarmıyız veya yan etkıyı yasadık hemen ılacı kessek hemen toparlarmıyız 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.086
r2maru1, 1 saat önce yazdı:

tren denemek ıstyıorum yan etkileri minimal almak için düşük doz kullanmak mantıklımı yoksa 1 damla vucuda gırse bıle o yan etkılerı dolu dolu yaşarmıyız veya yan etkıyı yasadık hemen ılacı kessek hemen toparlarmıyız 

6 nisan tarihli gönderinde hiç ilaç kullanmadığını yazmışsın, ve 3 haneli kilolarda olduğunu görüyorum. 

tren kullandığında bir anda yağ oranını takır takır düşüreceği fikrini kim verdi sana? Veya trenbolone'nin yağ yaktığı fikrini? Aktif olarak kürün 400 test prop ve reta, bunun dışında sana etki verecek başka ilaç yok.

Yarışmacılar, prep dönemini ortalama 16 hafta yapar. Trenbolone'yi son 5 hafta kala ekler, peki sana soruyorum. Madem trenbolone yağ yakıyor, neden bu adamlar son 5 hafta yağ oranının iyice düştüğü dönemde bu ilacı kullanır? Demek ki trenbolone sana istediğini vermiyor.

İlacını ben vermiyorum veya şunu yap bunu yap diyemem, deneyip öğrenebilirsin dostum. Bir müsibet bin nasihattan iyidir. Bu yağ oranında emin ol o yan etkileri 10x 20x daha fazla yaşarsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    2
Fuhrer, 6 saat önce yazdı:

6 nisan tarihli gönderinde hiç ilaç kullanmadığını yazmışsın, ve 3 haneli kilolarda olduğunu görüyorum. 

tren kullandığında bir anda yağ oranını takır takır düşüreceği fikrini kim verdi sana? Veya trenbolone'nin yağ yaktığı fikrini? Aktif olarak kürün 400 test prop ve reta, bunun dışında sana etki verecek başka ilaç yok.

Yarışmacılar, prep dönemini ortalama 16 hafta yapar. Trenbolone'yi son 5 hafta kala ekler, peki sana soruyorum. Madem trenbolone yağ yakıyor, neden bu adamlar son 5 hafta yağ oranının iyice düştüğü dönemde bu ilacı kullanır? Demek ki trenbolone sana istediğini vermiyor.

İlacını ben vermiyorum veya şunu yap bunu yap diyemem, deneyip öğrenebilirsin dostum. Bir müsibet bin nasihattan iyidir. Bu yağ oranında emin ol o yan etkileri 10x 20x daha fazla yaşarsın.

sagolasın tamamen merak 40 gün oldu küre gireli yaklasık 11 kilo verdim belim güzel inceldi hep sagda solda treni öyle bir anlatıyolarki insan merak edıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    184
r2maru1, 18 saat önce yazdı:

sagolasın tamamen merak 40 gün oldu küre gireli yaklasık 11 kilo verdim belim güzel inceldi hep sagda solda treni öyle bir anlatıyolarki insan merak edıyor 

Tren ilk başlarda çok belli etmiyorduda sonradan delirtti beni. Düşük testo yüksek trenden daha fazla zihinsel zarar gördüm bu hafta 375 testo 240 tren gittim daha bir rahat hissettim trende 1 enjeksiyon atladım kanda seviye düşssün diye beni zorlamazsa bu oranı koruyup definasyonu sonlandırıcam yaza kadar 1 ay fln. Bi daha da trene girmem. (İnşallah😁)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: barannkhrman7
      Abilerim kardeşlerim merhaba,
      Aranıza yemi katıldım ve ilk kürümün 2. Ayındayım güncel formum biraz normal.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 500mg Masteron 2ml Boldenon 2ml Retatrıtide Trenbolone Acetat SORULARIM:
      Trenbolone çalıştığını nasıl anlayabilirim? Ekstra önerileriniz ne olur? GÜNCEL FORM:

• Yazan: MainEK
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Cyp. 400mg Masteron Propionate 500mg SORULARIM:
      Kürüme Tren acetat ekleyeceğim gün aşırı enjeksiyon yapacağı haftalık dozajı  ne kadar olmalı? Başlangıç için 100 başlayıp 4.haftada 200 e çekip 6 hafta daha devam mı etsem ? Bu süreçte ekstra e2 veya prolaktini çok uçurur mu trenbolone ?  Tüm tavsiye, öneri ve konuya katılım gösterenler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m.kaya
      Arkadaşlar herkese selam Bayer'in steroid urettigini ilk defa gördüm Bu ürünleri bilen duyan var mı ? Birde Türkçe yazılmış ben daha önce hiç duymadım gormedim.

• Yazan: arnold ciwardanegezer
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Revengew
      Temiz büyümek istiyorum tren kullanırken igf seviyeleri yükseliyor buda büyümeyi kolaylaştırıyor diye biliyorum. Genelde tren acetat definasyon döneminde kullanılıyor. Bulk yaparken kullanmak mantıklı olur mu? 
      Bilmediğim için bilgilerinize sığınıyorum beni aydınlatır mısınız?  

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp