-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Karaciğer yağlanması (acil yardım)
Oluşturan:
Rei, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: pamol
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
24 HAFTA BOYUNCA:
250mg sustanon 250mg rimobolan 8 HAFTA BOYUNCA:
375mg sustanon Kullandım 1.5 ay önce bıraktım tamamen.
PCT konusunda ne yapmam gerek yardım edebilir misiniz ?
-
Yazan: yanis
İkisinde de prolaktin referansın 5-6 katı fakat psikolojik olarak bir sıkıntı hissetmiyorum, libidom biraz düşük ama çok kötü değil. Düşürmeli miyim sizce yoksa olduğu gibi mi bırakayım ? Ayrıca takriben kaç hafta daha devam etmem gerekir pct ye ? @Diver @ardas @rastlantisal
Sürekli kan testi verme imkanım yok...
1.PCT DÖNEMİ 5. HAFTA KAN DEĞERLERİM:
2.PCT DÖNEMİ 3. HAFTA KAN DEĞERLERİM:
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: badicigitarist
Değerli hocalarım, herkese selam öncelikle.
Aranıza yeni katıldım, ama platformu uzun bir süredir inceliyorum. Artık kendimin de bir desteğe, uzman görüşüne ihtiyacım olduğuna kanaat getirerek yardımınıza başvurmak istiyorum. 26 yaşındayım ve 6 senedir "old school" tarzda idman yapan birisiyim. Doğal olarak elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Güncel formumu da ekliyorum.
140 kg bench 65 kg Z bar curl 200 kg Row Artık gelişimimin çok yavaşladığını düşünüyorum ve daha çok kütle koymak istiyorum. Bu konuda bir bulk kürü düşünüyorum, ama öncelikli sorum olarak: doğuştan hipotiroidi hastasıyım, günlük 200 mg euthyrox kullanıyorum. Herhangi bir kür yapmam bu konuda beni zora sokar mı? Sokmayacak ise nasıl başlamam gerekiyor?
İyi forumlar, saygılar.
-
Yazan: devtycon1211
İlk kürüm 176 77kg 13.2 yağ oranım var , resimleri ekte sunacağım.
Temiz büyümek istiyorum estetiği bozmadan .
Bu nedenle ilk kürümde şunları düşündüm:
1-12hafta Test E 500mg 1-10 hafta Boldenon 400mg 6-10 hafta Masteron E 200-300mg Kür içi proviron-zinc-b12 ve multivitamin kullanacağım. Kür sonu PCT yapacağım .
Yaşım 18 daha önce güreşte tartı problemlerinden dolayı iştah kessin diye anavar kullandık .
Değerlerim :
FSH:11,.. LH:12,.. Total Testesteron:8,... E2,östrojen: 4 prolaktin:8 yardımlarınızı bekliyorum
-