Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Boyka16

Dozajmı yetmiyor vücudmu alıştı

Önerilen İletiler

Boyka16    14

Yaklaşık 8 haftadır 500 Testo 200 Rimo kullanıyorum. daha önce 2 kür daha yaptım 10 hafta Testo bolde .20 hafta Testo bolde olarak 2ci kürden 3ay sonra başladım bu kürede diğer kürlerde yaşadığım motivasyon enerji yok modum düşük cinsel istekte pek yok sertleşmede problem yok ama öyle azgın boğa gibi gezmiyorum yani genel olarak herseye isteksizlik uyku hali yaptı gece12de yatar sabah 6da zımba gibi aç uyanırdım kürdeyken cardio sert idman günlük koşuşturmaca falan yormazdı.

şuan 10 12 saat uyusam uyku yetmiyor idmanlarda pek sert değil kürden önce daha sert çalışıyordum  dozajmı yetmiyor acaba İran Testo kullanıyorum şuan daha önceki kürlerde merdiven altı zart zurt pharma kullandım içeriği dolu boş belli değildi ama hissiyat daha iyiydi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Jacop    62
Boyka16, 8 dakika önce yazdı:

Yaklaşık 8 haftadır 500 Testo 200 Rimo kullanıyorum. daha önce 2 kür daha yaptım 10 hafta Testo bolde .20 hafta Testo bolde olarak 2ci kürden 3ay sonra başladım bu kürede diğer kürlerde yaşadığım motivasyon enerji yok modum düşük cinsel istekte pek yok sertleşmede problem yok ama öyle azgın boğa gibi gezmiyorum yani genel olarak herseye isteksizlik uyku hali yaptı gece12de yatar sabah 6da zımba gibi aç uyanırdım kürdeyken cardio sert idman günlük koşuşturmaca falan yormazdı.şuan 10 12 saat uyusam uyku yetmiyor idmanlarda pek sert değil kürden önce daha sert çalışıyordum  dozajmı yetmiyor acaba İran Testo kullanıyorum şuan daha önceki kürlerde merdiven altı zart zurt pharma kullandım içeriği dolu boş belli değildi ama hissiyat daha iyiydi 

Dozajla oynamadan önce kan testi yaptır e2 prolaktin seviyelerini kontrol etmemiz gerekiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Boyka16    14
Jacop, 8 dakika önce yazdı:

Dozajla oynamadan önce kan testi yaptır e2 prolaktin seviyelerini kontrol etmemiz gerekiyor

Bir süre trt gidip tekrar mı yükseltsem bilemedim aç kapa yapmak istemiyorum döngüyüde pct yapıp

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
Boyka16, 3 dakika önce yazdı:

Bir süre trt gidip tekrar mı yükseltsem bilemedim aç kapa yapmak istemiyorum döngüyüde pct yapıp

Çok gereksiz olur dostum yüksek öströjenin yan etkilerini yaşıyorsun git kan testini yaptır e2 prolaktinde sıkıntı varsa arimidex dostinex ile müdahale edelim

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Boyka16    14
Jacop, Bir saat önce yazdı:

Çok gereksiz olur dostum yüksek öströjenin yan etkilerini yaşıyorsun git kan testini yaptır e2 prolaktinde sıkıntı varsa arimidex dostinex ile müdahale edelim

Vücudumda bi sulanma meme ucu hassasiyeti felan yok sertleşmemdede sorun yok özelde ne kadar tutuyor acaba e2 prolaktin testi varmı bilginiz 

@metinav @rastlantisal

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    307
Boyka16, 2 dakika önce yazdı:

Vücudumda bi sulanma meme ucu hassasiyeti felan yok sertleşmemdede sorun yok özelde ne kadar tutuyor acaba e2 prolaktin testi varmı bilginiz 

Ozelde test sakın yapma çok para istiyorlar bir kere yaptım başıma geldi

kac ml vuruyon

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Boyka16    14
Tr3n, 15 dakika önce yazdı:

Ozelde test sakın yapma çok para istiyorlar bir kere yaptım başıma geldi

kac ml vuruyon

Spor hekimliğine gidicem rica ederim ederim yaparsa artık 1ml Testo pazartesi 1ml perşembe 1erde rimo

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
Boyka16, 2 saat önce yazdı:

Yaklaşık 8 haftadır 500 Testo 200 Rimo kullanıyorum. daha önce 2 kür daha yaptım 10 hafta Testo bolde .20 hafta Testo bolde olarak 2ci kürden 3ay sonra başladım bu kürede diğer kürlerde yaşadığım motivasyon enerji yok modum düşük cinsel istekte pek yok sertleşmede problem yok ama öyle azgın boğa gibi gezmiyorum yani genel olarak herseye isteksizlik uyku hali yaptı gece12de yatar sabah 6da zımba gibi aç uyanırdım kürdeyken cardio sert idman günlük koşuşturmaca falan yormazdı.

şuan 10 12 saat uyusam uyku yetmiyor idmanlarda pek sert değil kürden önce daha sert çalışıyordum  dozajmı yetmiyor acaba İran Testo kullanıyorum şuan daha önceki kürlerde merdiven altı zart zurt pharma kullandım içeriği dolu boş belli değildi ama hissiyat daha iyiydi 

Usta belki durum ilaçla değil de içinde bulunduğun yaşam koşulları ile de alakalı olabilir, ilaçlardan gelen yan etkiler düzeliyor eni sonunda. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
Boyka16, 35 dakika önce yazdı:

@metinav @rastlantisal

Aynı durumlar bendede yokken e2 120 cıkmıştı özele gitmene gerek yok dahiliyeye git

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PowerWave    219

İlacın orjinalse muhtemelen troit e2 prolaktin kaynaklıdır ..  Sorun prolaktin ise 2 haftada yarım tablet dostinex alabilirsin . E2 ise 3 günde 1 tablet arimidex 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
PowerWave, Şimdi yazdı:

İlacın orjinalse muhtemelen troit e2 prolaktin kaynaklıdır ..  Sorun prolaktin ise 2 haftada yarım tablet dostinex alabilirsin . E2 ise 3 günde 1 tablet arimidex 

Arkadaşa katılıyorum fakat önce kan testi yaptırmanda fayda var psikolojik bir durumsa boş yere e2 baskılamış kürü baltalamış olursun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PowerWave    219
Boyka16, 3 saat önce yazdı:

İran testo sahte ise 200 rimo senin libidonu baskılayacak döngünü rahatlıkla kapatacak . Yan etki olarak prostat büyümesi uyku basması halsizlik hissizlik yaşayacaksın.Rimo tren deca gibi hemen döngüyü kapatmaz yani libidonu hemen testosuz baskılamaz.. Rimo eczaneden aldığın için zaten orjinaldir .. iran testoyu ve satıcını gözden geçir … Biz forumda kendimizi yırtıp orjinal ilaç alın güvenilir insanlardan ve referanslı kişilerden  alın deyince hop kalkıp hop zıplayanlar oluyor . Alakası olmayan meseleleri ortaya atıp milletin aklını bulandırıyor. Anlattığım gibi 5 6 haftadan sonra bu belirtiler genelde başlıyor … Testo seviyesine de baktır ..

Yüksek ihtimal senin total düşüktür 

sağlıklı sporlar  .. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PowerWave    219
Boyka16, Bir saat önce yazdı:

Spor hekimliğine gidicem rica ederim ederim yaparsa artık 1ml Testo pazartesi 1ml perşembe 1erde rimo

Spor hekimliği için eğer İstanbul’da isen baltalimanı hastanesinde var .. Orada bir doktor vardı ismini pek hatırlamıyorum Bezmialemden oraya geçmişti hala duruyor mu bilemem .. Git tahlil ver 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Boyka16    14
PowerWave, Bir saat önce yazdı:

İran testo sahte ise 200 rimo senin libidonu baskılayacak döngünü rahatlıkla kapatacak . Yan etki olarak prostat büyümesi uyku basması halsizlik hissizlik yaşayacaksın.Rimo tren deca gibi hemen döngüyü kapatmaz yani libidonu hemen testosuz baskılamaz.. Rimo eczaneden aldığın için zaten orjinaldir .. iran testoyu ve satıcını gözden geçir … Biz forumda kendimizi yırtıp orjinal ilaç alın güvenilir insanlardan ve referanslı kişilerden  alın deyince hop kalkıp hop zıplayanlar oluyor . Alakası olmayan meseleleri ortaya atıp milletin aklını bulandırıyor. Anlattığım gibi 5 6 haftadan sonra bu belirtiler genelde başlıyor … Testo seviyesine de baktır ..

Yüksek ihtimal senin total düşüktür 

sağlıklı sporlar  .. 

Loving hocadan a ürünü sahte değil yani 

PowerWave, Bir saat önce yazdı:

Spor hekimliği için eğer İstanbul’da isen baltalimanı hastanesinde var .. Orada bir doktor vardı ismini pek hatırlamıyorum Bezmialemden oraya geçmişti hala duruyor mu bilemem .. Git tahlil ver 

İstanbul’da değilim yarın gidicem bakalım kabul ederse artık e2 prolaktin testini yaptırırım dahiliyede felan randevular dolu zaten 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    307
Boyka16, 11 saat önce yazdı:

Dojazlar az vucudun alışıp alismamasindan değil  haftalık 200 mg rimo dan zaten birşey bekleme 

Ben haftalık 800 mg rimo alıyordum  sustanon rimo küründeyken 

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Boyka16    14
Tr3n, 05.12.2022 - 01:53 yazdı:

Dojazlar az vucudun alışıp alismamasindan değil  haftalık 200 mg rimo dan zaten birşey bekleme 

zaten benim dediğim testonun verdiği etkiler mod yüksekliği enerji daha dinç olma vs

Tr3n, 05.12.2022 - 01:53 yazdı:

zaten benim dediğim testonun verdiği etkiler mod yüksekliği enerji daha dinç olma vs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    307

Testo enerji vermez dinçlik pre workout kullan

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
PowerWave    219
Boyka16, 4.12.2022 - 15:54 yazdı:

Loving hocadan a ürünü sahte değil yani 

İstanbul’da değilim yarın gidicem bakalım kabul ederse artık e2 prolaktin testini yaptırırım dahiliyede felan randevular dolu zaten 

Burak hocadan almışsan mümkün değil sahte olması .. Farklı bir sorun vardır sende .. Test yapmalısın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Boyka16    14
Jacop, 4.12.2022 - 14:26 yazdı:

Aynı durumlar bendede yokken e2 120 cıkmıştı özele gitmene gerek yok dahiliyeye git

Dahiliye dolu spor hekimliği bakmadı üroloji den alabildim yarına kürüde bırakıcam 8 hafta yapmıştım e2 prolaktin dışında yaptırılması gereken test varmı şimdilik gitmişken onuda yaptırayım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
Boyka16, 13 dakika önce yazdı:

Dahiliye dolu spor hekimliği bakmadı üroloji den alabildim yarına kürüde bırakıcam 8 hafta yapmıştım e2 prolaktin dışında yaptırılması gereken test varmı şimdilik gitmişken onuda yaptırayım 

Total testo serbest testo alt ast HDL LDL T3 T4 e2 prolaktin progesteron tam kan sayım 

Ben her gittiğimde bu testleri yaptırıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Boyka16    14

Üroloji de spor hekimliği de test yapmadı devlette başka dallara yönlendiriyorlar onlarında randevu su 15Gün sonraya 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
Boyka16, 16 dakika önce yazdı:

Üroloji de spor hekimliği de test yapmadı devlette başka dallara yönlendiriyorlar onlarında randevu su 15Gün sonraya 

Dostum mhrsye her gün 10.01de girip dahiliyeden randevu alabilirsin sistem o saatte açıldığı için yakalama şansın artıyor.

Randevu alacağın hastanenin sitesinden doktorları kontrol et kadın ve genç yaştaki doktorlar bu konuda gayet anlayışlılar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Boyka16    14
Jacop, 1 saat önce yazdı:

Dostum mhrsye her gün 10.01de girip dahiliyeden randevu alabilirsin sistem o saatte açıldığı için yakalama şansın artıyor.

Randevu alacağın hastanenin sitesinden doktorları kontrol et kadın ve genç yaştaki doktorlar bu konuda gayet anlayışlılar

Deniyeceğim teşekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
Boyka16, 53 dakika önce yazdı:

Deniyeceğim teşekkürler 

Bulunduğun şehirdeki üniversitenin hastanesinden randevu da alabilirsin, ben öyle yapıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.