Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ardass

Mk677 iştahım artmıyor

Önerilen İletiler

Ardass    0

Arkadaşlar ben 3 gündür mk677 kullanıyorum ama iştahım hiç artmadı normalde ilk gün bile aldıktan 1 saat sonra miden kazınmaya başlanır ama bende tık yok aynı ilacı kullanan arkadaşım ise yemeden duramıyor yani ilaç çalışmıyor gibi bir durum yok sağlamda marka kullananlar bayağı memnun adınıda veriyorum burdan grimlabs ruthless.

Aldığım hocaya bu durumu anlattım sabahları 2 tane yut insülin direncin yüksektir dedi bende öyle yaptım ama yine hiçbir şekilde iştahım artmadı sonra yine hocaya yazdım ve bana insülin testi yaptır direncin yüksek olabilir diyabet riski oluştur dedi. Yani anlayacağınız benim moralde bozuldu böyle hayal etmiyordum napayım arkadaşlar ilacı kullanmaya devam edeyim mi iştah artışı dışında diğer etkilerinden faydalanır mıyım yoksa değmez kullanmaya ? @metinav

IMG_20221201_223751.jpg IMG_20221201_223946.jpg IMG_20221201_223651.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

gokhangrsys    38

ara ara benim de iştahım çok sert şekilde duruyor definasyon yapıyorum kısa süreli sonra dehşet bir artış oluyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt38    305

Bence ilaç çalışmıyor. Damla şeklinde olandan kullandım. Marka Benelux aldıktan yarım saat sonra baygınlık geçiyordum açlıktan. Tam doz hiç kullanamadım. Ve iştahımın düşük olduğu dönemlerde kullandım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hwidka1    43

ilaç çalışmıyor gibi geldi bana hani kutusuda çok değişik ilk defa görüyorum gamer kutusu gibi :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
Hwidka1, Şimdi yazdı:

ilaç çalışmıyor gibi geldi bana hani kutusuda çok değişik ilk defa görüyorum gamer kutusu gibi :D 

dimi onu bende fark ettim ilaç bu sonuçta gta türk açılış ekranı gibi

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardass    0
swezy, 4 saat önce yazdı:

dimi onu bende fark ettim ilaç bu sonuçta gta türk açılış ekranı gibi

İlaç çalışıyor kesinlikle aynı ürünü arkadaşım aldı çok iyi etki gördü diyorum size lütfen soruma cevap verin Burak hocanın ismi neydi nasıl etiketleyebilirim o anlar bilen birileri yorum atsın ya 

Loving

tarihinde Ardass tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardass, 9 dakika önce yazdı:

İlaç çalışıyor kesinlikle aynı ürünü arkadaşım aldı çok iyi etki gördü diyorum size lütfen soruma cevap verin Burak hocanın ismi neydi nasıl etiketleyebilirim o anlar bilen birileri yorum atsın ya 

Loving

Hocanın da dediği gibi insülin ile ilgili olabilir ama arkadaşının iştahı açıldı diye ilaç çalışıyor demek değil markayı arattığım zaman ne bir site ne yerli yabancı bir kaynakta satışını göremedim sen çok da emin olma ilacın çalıştığına dair

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kerem kurt    67
Ardass, 10 saat önce yazdı:

Arkadaşlar ben 3 gündür mk677 kullanıyorum ama iştahım hiç artmadı normalde ilk gün bile aldıktan 1 saat sonra miden kazınmaya başlanır ama bende tık yok aynı ilacı kullanan arkadaşım ise yemeden duramıyor yani ilaç çalışmıyor gibi bir durum yok sağlamda marka kullananlar bayağı memnun adınıda veriyorum burdan grimlabs ruthless.

Aldığım hocaya bu durumu anlattım sabahları 2 tane yut insülin direncin yüksektir dedi bende öyle yaptım ama yine hiçbir şekilde iştahım artmadı sonra yine hocaya yazdım ve bana insülin testi yaptır direncin yüksek olabilir diyabet riski oluştur dedi. Yani anlayacağınız benim moralde bozuldu böyle hayal etmiyordum napayım arkadaşlar ilacı kullanmaya devam edeyim mi iştah artışı dışında diğer etkilerinden faydalanır mıyım yoksa değmez kullanmaya ? @metinav

Dostum kusura bakma ama bu ilaç heryerde dönüyor çalışmıyor ilaç geçmiş olsun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
Ardass, 10 saat önce yazdı:

Hepsi buradada trendyolda satılan boş ürünler.

Bu ürün boş fakat benzer görüntüde dolu ürünler satan tanıdığım var amerikada bu tarz supp ve sarmlar meşhur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ufo361    0

Ben de kullandım fakat iştah açma vs durumu olmadı, ve şu an sperm bende eskisine göre az geliyor, kullanan birisi varsa bilgilendirebilir mi acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
ufo361, 2 saat önce yazdı:

Ben de kullandım fakat iştah açma vs durumu olmadı, ve şu an sperm bende eskisine göre az geliyor, kullanan birisi varsa bilgilendirebilir mi acaba?

psikolojik diye yorumladım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ufo361    0

Bilmiyorum, ürünü kullandığımdan beri sabah ereksiyonu yok, cinsel istekte bir azalma yok fakat dediğim gibi meni azaldı, ürün sahte değil, depresyon, stresten mi yoksa ürün kaynaklımı çözemedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    24
ufo361, 1 dakika önce yazdı:

Bilmiyorum, ürünü kullandığımdan beri sabah ereksiyonu yok, cinsel istekte bir azalma yok fakat dediğim gibi meni azaldı, ürün sahte değil, depresyon, stresten mi yoksa ürün kaynaklımı çözemedim

Ürünün sahte olmadığını nereden biliyorsun dostum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    24
ufo361, Bir saat önce yazdı:

Burak hocadan temin ettim.

Bende kısa zamanda kullanıcam ürünü uyku kalitende artış oldu mu acaba kullandıktan sonra yazarım üstümdeki etkileri 

Ardass, 03.12.2022 - 12:35 yazdı:

Aldığım hocaya bu durumu anlattım sabahları 2 tane yut insülin direncin yüksektir dedi bende öyle yaptım ama yine hiçbir şekilde iştahım artmadı sonra yine hocaya yazdım ve bana insülin testi yaptır direncin yüksek olabilir diyabet riski oluştur dedi. Yani anlayacağınız benim moralde bozuldu böyle hayal etmiyordum napayım arkadaşlar ilacı kullanmaya devam edeyim mi iştah artışı dışında diğer etkilerinden faydalanır mıyım yoksa değmez kullanmaya ?

Başka etki oldu mu olumlu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ufo361    0
oisobb123, Bir saat önce yazdı:

Bende kısa zamanda kullanıcam ürünü uyku kalitende artış oldu mu acaba kullandıktan sonra yazarım üstümdeki etkileri 

Başka etki oldu mu olumlu 

Ben de pek bir etkisi olmadı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
ufo361, 55 dakika önce yazdı:

Ben de pek bir etkisi olmadı

Burak Hoca'nın bu ürünü s düşünmüyorum. Aynı ürünü mü temin ettin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ufo361    0
Rota, 1 saat önce yazdı:

Burak Hoca'nın bu ürünü s düşünmüyorum. Aynı ürünü mü temin ettin?

Bu ürün değil, benim kullandığım farklıydı damla şeklinde biogens phar. marka, burak hocanın bunun s... yapacağını sanmıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ed4wert4    16

Fiyatı düşük geldi bana 950TL bu dolar kurunda orjinal sarmlar için az bir para hepsiburada trendyol tarzı sitelerden ürün alınmaması gerektiğini düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.852
Ardass, 03.12.2022 - 12:35 yazdı:

Yani anlayacağınız benim moralde bozuldu böyle hayal etmiyordum napayım arkadaşlar ilacı kullanmaya devam edeyim mi iştah artışı dışında diğer etkilerinden faydalanır mıyım yoksa değmez kullanmaya ?

İştah herkeste olmak zorunda değil, bu hocanın da işaret ettiği gibi insülin ve açlık hormonu ile ilgili bir şey.Yani birinde çok etkili olurken sistemi gereği, diğerinde belirgin bir iştah ortaya çıkmayabilir.Diğer faydalar konusunda kullanırken birşeyler yaşamıyorsan zaten işe yaramıyor diyebilirsin.Mesela gece aldığında uyku kalitesini arttırıyorsa bunu hissediyorsan bu bir beklnenen faydadır.Onun dışında suplementin boş fake olabilme ihtimalini arkadaşlar da belirtmiş.

Doz olarak düşük ve içeriğindeki diğer eklerin hafıza ve mental gelişime katkı amaçlı kullanıldığını düşünürsen, bu kilo almak için hazırlanmamış olduğunu anlarsın...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardass    0

Doz olarak düşük derken ne kadar olmalı ?

metinav, 06.12.2022 - 19:06 yazdı:

İştah herkeste olmak zorunda değil, bu hocanın da işaret ettiği gibi insülin ve açlık hormonu ile ilgili bir şey.Yani birinde çok etkili olurken sistemi gereği, diğerinde belirgin bir iştah ortaya çıkmayabilir.Diğer faydalar konusunda kullanırken birşeyler yaşamıyorsan zaten işe yaramıyor diyebilirsin.Mesela gece aldığında uyku kalitesini arttırıyorsa bunu hissediyorsan bu bir beklnenen faydadır.Onun dışında suplementin boş fake olabilme ihtimalini arkadaşlar da belirtmiş.

Doz olarak düşük ve içeriğindeki diğer eklerin hafıza ve mental gelişime katkı amaçlı kullanıldığını düşünürsen, bu kilo almak için hazırlanmamış olduğunu anlarsın...

Doz olarak düşük derken ne kadar olmalı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    306

İştah açmak basit supplement kullanmaya gerek yok basit tüyo yemek yiyecen herkezin bildiği gibi kalorini yüksek tutucan ozaman iştah açılır yemek yemeye alıştır kendini doymak bilmezsin yemek yemediğin için sana zor geliyor kilo Alican sonra  tam tersi vermek isteyecen bu sefer kalori dusucen yemek yemeğe alıştın için açlık krizi seni zorlayacak bu böyledir 

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jason35    3
ufo361, 12/4/2022 - 13:02 yazdı:

Burak hocadan temin ettim.

Hocam nasıl etkisi, güç vesayre büyüme, cisindan?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: whasancan
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 100 gündür düzgün bir şekilde diyet + ağırlık antrenmanı yaptım. aşağıdaki gibi sonuç aldım 120 kilodan 105 kiloya düştüm. Hala devam ediyorum ama 1 ay boyunca rad 140 ve clenbuterol kullanmak istiyorum. mantıksız olur mu.
      SORULARIM:
      TAVSİYELERİNİZ nedir? PCT yaptırmam gerekir mi 1 aylık kullanımda? Bodytech rad140 marka tercihim.

• Yazan: mtnsk25
      Merhabalar 10 gündür rad140-mk677 ve lgd sarms kullanıyorum birkaç gündür sürekli bacağımda kırmızı şişlikler çıkmaya başladı ve kaşıntı yapıyor tek bir bölgede sol bacakta. Sebebini bilen ya da sarms kaynaklı olup olmadığını bilen var mı?
    • Yazan: Yasar
      Merhabalar abilerim kardeşlerim,
      Önümüzdeki 3 ay :
      ligandrol ostarine mk677 rad 140 Kullanırken bulk yapacağım ilaç dolu mu henüz bir fikrim yok ama ilaçları kullanırken nasıl bir antrenman programı uygulamalıyım örneğin ön kolum genetik olarak çok küçük haftada 2 kere mi çalışmam gerek 1 kere mi  bu ilaçları kullanmaya karar vermeden önce her bölgeyi haftada 1 20 set + son setler tükeniş olacak şekilde hareketler ile bitiriyordum bu çalışma şekli  su ana kadar güzel iş yaptı. İlaçlarda kas onarimi falan daha erken olacağı söyleniyor haftada 2 kere bu şekilde çalışabilir miyim çok sevişmek ile çok çocuk olur mu yani?
    • Yazan: Loving
      Merhaba değerli platform kullanıcıları ve ziyaretçileri;
      Bir çok kişi ile muhatap oluyorum her gün hatta yıllardır hormonlardan sebep ve genelde amatör veya yarı amatör sporcular kür yapmaz arzusu içinde olduklarında şöyle girişler yapıyorlar konulara; '' AMACIM KALICI KAS KÜTLESİ '' böyle olunca tabi ben bilgi eksikliği olduğunu hissedip ileride yanlış söylemlerde bulunmaması adına en naif, kırıcı olmayan hali ile kendisinin hazır olmadığını destek veremeyeceğimi beyan ediyorum yoksa ileride bilgisizlikten sebep iş tamamen rehberin başına kalıyor.
      Şimdi konuyu açmamdaki sebep bunu okuyun iyice anlayın ondan sonra bu işlere giriş yapmaya çalışın arkadaşlar.
      DÜNYADA HİÇ BİR İLAÇ KALICI KAS KÜTLESİ YARATMAZ!
      İLAÇLAR BİR KERE KAS YAPMAZ! En azından direkt hali ile sporcular sanıyor ki (bir kısmı) ilacı vuruyorsun et büyümeye başlıyor. Yok öyle bir şey ilaç bunu dolaylı yoldan şu şekilde yapar sizin doğal ilahi olarak bir karbonhidrat ve protein sentezleme kapasiteniz var bunu şuna benzetebiliriz araba fabrika çıkışı 320 ibre ile çıkıyor ama siz ne kadar gaza bassanız da ibre 280 km/s geçmiyor. İşte araca noss takılıyor veya beyni ile oynanıyor beygir artıyor kapasite büyüyor gibi düşünün hormonlarda steroidler de böyle o takılan noss veya beyine gayri resmi verilen komutlar gibi sizin karbonhidrat ve protein sentezlemenizi arttırıp hipertrofi adına elinden geleni yapmaya başlıyor vücut/ilaçlar.
      İyi bir vücut öyle 1,2 kürle olmuyor bunu da unutmayın daha doğrusu iyi bir vücut görüntüsü olur ama ilacı kestiğiniz an '' pıssss '' geriye dönersiniz! Neden? Çünkü sağlıklı adaleniz yok! Bu adale de şak diye 1 ayda 1 yılda olmuyor çünkü vücudunuzda ki et/adele yapısı biceps üst tepe kısmında çoğalmıyor kolun çapı kadar çoğalıyor veya bacak kısmını düşünün sadece yan veya üst adele değil koca bacak adaleniz zamanla büyüyor ve gelişiyor hep diyorlar ya küre girdim 8 kg kas kazandım  Yani tabi amatörlükten oluyor genelde bu söylemler vücut 1 kürle 8 kg et yapacak? Yani pek mantıklı değil doğru mu? Eee makine öyle diyor ölçüm yaptık! O makinelerin 100,200 bin euroluk halleri var en özel hastaneler de onlar bile %100 sonuç veremiyor yakın sonuçlar veriyorken o örümcek ağı bağlamış salonların en dip köşelerine konan cihazlara inanıp şu kadar yağ bu kadar su olaylarına pek kulak asmasanız iyi edersiniz.
      Şimdi konuda çok uzaklaşmadan gençken özellikle arkadaşlar gerekirse günde 2 antrenman yapın vücudu zorlayın tabi bir yandan beslenme ve diğer sistematik alanlarda da kusurlarınız olmasın ilaca da elinizden geldiğince yaslanmayın ki en tıkandığınız da ilaçta sizi ileri taşısın! Yoksa sporcu daha 16,18 yaşında ilacı bir yaslıyor sırtını 2 ayda şişiyor sanıyor ki vücut adale yaptı beslenmeden taviz spordan taviz hopp kür sonu '' bırakınca sarkıyor! '' diyalogları çıkıyor. 
      Ne kadar adale kazanırsanız ilaca bağımlılığınız ileriki yaş ve dönemlerinizde o kadar azalır! Ama siz hep ilaca güvenip yıllarını geçirir balona hava üfle sonra söndür modun da giderseniz ileride lahana gibi bir vücutla hayatınızı tamamlarsınız arkadaşlar.
      BOLDENON MASTERON CLEN WISNTROL DECA PRIMABOLAN SR9009 RAD140 MK677 CJC1295 ACE031 MGF Gibi daha listeye çok daha fazlaları eklenebilir bunlar bizim ilahi varyasyonumuz da olan şeyler mi? Yok değil mi? Testosteron deseniz 50,80 arası üretiliyor igf deseniz varla yok arasında büyüme hormonu deseniz keza öyle. Peki bunca yokluk içinde vücuda bunları verince patlama yaşamamız çok normal değil mi? Ama bunları vücudumuz dan çekince buraya dikkat!!! '' VÜCUT OLMAYAN HORMON ZİNCİR YAPISININ YERİNE NE KOYACAK? NASIL KOYACAK? '' haliyle pısssss söndü vücut!  
      O yüzden mümkünse tüm spor hayatınızı doğal geçirin ha yok ben sınırlarımı görmek istiyorum veya profesyonel olmak istiyorum veya egomu törpülemek istiyorum bir çok kişi yapıyor benim ne eksiğim var diyen kesimdeyseniz önce bu yazdıklarımı kabullenin sonra yapmak istediğiniz ne varsa yapmakta özgür ve hür iradenizle başlayabilirsiniz.
      Not: Bir çok rehber beslenme veya antrenmanı kesme kalır derler bu söylemde çok büyük bir yalan ve satış/pazarlama stratejisinden başka bir şey değildir arkadaşlar! En ufak bir stress,beslenme veya antrenman bozukluğun da eskiye anında dönersiniz antrenman veya benslenme sadece koruyucu tedbirdir vücut ilaç ile 5 sentezlerken ilaç yokken 2 sentezleyecek o kadar kas kütlesini 5 sentezleme ayakta tutarken 2 sentez nasıl ayakta tutsun? Vücutta haliyle 2 sentez birimine kadar gerileyip duracak.
      ALTTAKİ FOTOĞRAFLARA BAKARKEN YAZDIKLARIMI O ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİN.

Sevgilerimle, Keyifli Forumlar.
    • Yazan: Draqul Org
      Merhabalar nasılsınız?
      Önceki sarm kürüm rad 140 ve mk 667’ydı. Daha iyi verim almak için yeni kürüme ne eklemeliyim? Yağ oranım düşük ve zaten rad 140 hafif düşürüyor yağı. Yağ oranım 8-9 birşey.
      Kuru hacim tercihimdir.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.