-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: m41a4
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Cruise döneminde düşük doz NPP kullanmak uzun vadede problem olur mu?
Yaklaşık 70 mg civarı alıyorum, eklem ağrılarıma baya iyi geliyor ve fiyatı da uygun.
-
Yazan: neON
Merhabalar, herkese iyi forumlar diliyorum.
20 yaşındayım ve geçtiğimiz şubattan beri farmakolojikler ile içli dışlıyım. İlk kürümü rimobolon ve testosteron enantate ile başlatıp, ardından kan testlerimde bir sorun görmediğimden kaynaklı ara vermeden rimobolonu çıkartıp masteron ekleyerek ikinci kürüm olan yani cut kürümü yaptım. Bunun ardından 1 ay 125 mg test enant ile cruise yapıp tekrardan deca, testosteron ve masteron kürüne giriş yaptım. Bu kürüm ise toplam 13 hafta sürmek ile beraber bu pazartesi bitecek. Açıkcası bu süreçte çok fazla ara vermediğim için, kan testlerime göre en az 8 en fazla 12 hafta sürecek bir cruise sürecine giriş yapmak istiyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaşım 20 Kilom 96 Boyum 1.89 Yağ %15 SORULARIM:
Cruise dozajını 125 mg testosteron e ile tutmam yeterli midir? Yoksa boyumdan ve kilomdan kaynaklı 200-250 mg gibi bir doz ile mi ilerlemeliyim? Vaktinizi ayırdığınız ve yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ediyorum.
-
Yazan: Jöhtürk
20 hafta önce ilk kürüme girmiştim.
KÜR İÇERİĞİM:
500 Testosteron 500 Boldenon Tekrar küre gireceğim için pct yapmayacağım, forumdan okuduklarım kadarıyla mantıklı olan bu.
SORULARIM:
24 haftaya tamamlayıp bu son 4 haftayı only testosteron olarak 500mg doz düşmeden devam edip daha sonra 200-250mg dozunda mı dinlenmeye geçeyim? Yine son 4 hafta 500mg testosteron alıp, 500-400-300-200 diye piramit düşürüp 100-150mg arası TRT olarak mı dinlenmeye geçmeliyim? İki kür arası ne kadar bir süre dinlenme süresi yapmalıyım? Tüm cevap ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: 250MG/W
Şuana kadar 2 kür yaptım ve ikinci kürümdeyim hep only testo yaptım.
İLK KÜR DETAYLARI:
Haftalık 400 mg İKİNCİ KÜR DETAYLARI:
Haftalık 400 mg Bu süreçte yaptığım hata şuydu ben ikiye bölerek aldığım için vücuttaki etkiyi 200 mg sanarak devam ettim yani 200mglık kür yaptığımı sanıyordum biraz geç aydınlandım. Şu sıralar pek antrenmanıma vs odaklanamadığım için 3 haftalık cruise dönemine geçtim cruise bittikten sonra haftalık 200 veya 300 testosteron enanthate 200 veya 300 boldenon alarak başlamak istiyorum.
SORULARIM:
Cruiseda reseptörler duyarsızlaştıysa bu düzelir mi? (çünkü sonrasında aldığım dozun biraz daha altında alacağım) Etki almaya devam eder miyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Lifter31
SORULARIM:
Reseptör doygunluğu gerçekten var mı yoksa bir söylentiden mi ibaret? Eğer var ise ciddiye alınacak düzeyde etkisi olan bir şey mi? Değerler oynamadıkça cruise veya pct yapmak şart mı? Reseptörler ne kadar süre dinlendirilmeli? Bilgisi olanlar paylaşırlarsa rehber tarzında bir post oluşabilir. Hepinize teşekkür ederim.
-