Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Muscularnurse

Ilk kür 5 yıllık powerlifting bodybuilding gecmisi

Önerilen İletiler

Herkese merhaba arkadaşlar 5 yıllık spor geçmişi olan birisiyim hayatımda ilk kez kure girdim bu süreci siz değerli arkadaşlar ile burada paylaşmak ve bilgilendirici olması açısından paylaşıyorum

Kullandığım ürünler ZPHC 

TESTO ENANT:haftalık 500 mg 

Drostolone( maateron)(haftalik) :400 mg 

Winstrol (gunluk) :30 mg

Ox:30 mg (gunluk)

Ortalama 3000 kalori ile kalori açığı yaratmaya başlayarak bu işe başladım vücudum daha lean ve temiz olunca bulk dönemine girmeyi hedefliyorum.

Kullandığım koruyucu ve vitaminler: Nac600, b vit, d vit, cinko,magnezyum,omega 3

Kendimden bahsedecek olur isem 96 kg idim 1 hafta önce suan 93 e düşmüşüm ilaçsız şekilde kollarım sol 44 sağ 43.5 cm yağ oranım 13 civarı bu süreci hem herkese rehber olsun diye hem de yeni başlayan herkesin kafasındaki soru işaretleri bir nebze rahatlasin diye başlatma kararı aldım. 

Sabahları aç karnına mutlaka kardiyo yapiyorum kur öncesi Dahiliye,üroloji,kardiyolojiye gidip detaylı bir bicimde testlerimi verdim hepsi aşırı sagliklisin dedi. Umarım herkese bir ışık olur bu yazacaklarim şimdiden bu süreç umarım faydalı olur herkese. okuyup destek olan herkese tesekkur ederim. Umarım bu süreci sağlıklı bir biçimde atlatırız. Her 2 veya 3 haftada bir kan testi vereceğim verdikçe paylaşırım.

 

20221103_150322.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Badid4646
      Merhabalar Dostlar abiler,
      Kür Maceramı sizlere anlatmak istiyorum bilgi tavsiye anlık müdahale almak için yaşım küre girmek için uygun 27 yaşındayım yoğun bir iş hayatım var geç hafta vardiyalı çalışıyorum değişiyor sporda ki 4 Ayımda küre girmeye karar verdim çocukluk arkadaşım yarışmacı her konuda ondan taktik aldığım gibi ilaçları da ondan temin aldım.
      Haftalık olarak 300testestero 300rimobolon 300 masteron kullanıyorum günlük 30ml oxandrolon winstrol atıyorum bugün itibari ile bitti fakat istediğim gibi gitmediği için arkadaşıma danışmadan Salı ve perşembe günlerine 1ml Testo ekledim kızdı “reseptörleri kapatırsın” gibi cümle kullandı. Kötü bir beslenme her gün alkol alan biri olarak 88kilo başladığım sporda ve kürde 75kiloyum şuan vücud hatlarım belirginleşmeye başladı baklavalar çıktı meydana aslında süreç iyi ama yavaş ilerliyor spor salonunda artık 7 Hafta olmuş daha tam bir şeyler yok gibi cümleler duymaya başladım biraz psikolojim bozuldu
      Extra olarak clenbeterol kullandım bir süre iki kere hastanelik oldum çarpıntıdan gerçekten az birşey değil saatlerce ve gece uyutmadığı için bıraktım geri verdim ilacı 
      Kullandığım takviyeler koruyucular:
      Omega3 D3 Çinko Magnesyum Liv52 Başka bir arkadaştan Ecopirin aldım kullan diye arkadaşım kızdı senin kalp hastalığın mı var kafana göre bir şeyler ekleme diye. Gelelim aldığım yan etkilere gücüm tam anlamıyla artmadığı için ve verdiğim kan testinde ilaçların %50 olduğuna karar verdim. Sağ omzum ve arka kısmında akneler çıkmaya başladı ve 27yıllık hayatımda belki 3ayda bir mastürbasyon yapan bir olarak 5 yılda yaptığımı neredeyse 4hafta içinde yaptım Buda ayrı bir konu aslında yapıp pişman olma Testo düşürme gibi triplere giriyorum. Göğüs kısmında acayip şekilde kaşınma başladı armidex Önedi bir kere attım direk geçti geçtiyse kullanma artık dedi.
      Extra olarak kendim araştırıp aldığım tavsiyeler üzerine kiraz sağı mısır püsküllü aldım kaynatıp içiyorum her gün gayet etkili ödem ve su atma açısından öneririm biraz uzun oldu 4aylık before after fotoğraflarımı atıyorum ve kan testlerini bilgili tecrübeli arkadaşları yardımcı olursa sevinirim her konuda.
      ÖNCESİ VE SONRASI:
       
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:
        
    • Yazan: armak47
      Hocamlar hepinize merhaba.
      Ben 18 yaşındayım ve 14 yaşından beri bodybuildingle uğraşıyorum. İlk kürüme girmek istiyorum ve tehlikelerin farkındayım. Bu sebepten dolayı yapma etme demezseniz çok sevinirim. Üniversitede ilk sınıfım, sınav senemde sporu bırakmak durumunda kaldım. Ağustostan beri tekrardan devam ediyorum ve baya kütle kazandım. Şu an 78 kiloyum 15 kiloluk bi artış oldu, bu sebepten dolayı define kürü yapmak istiyorum fakat ilaçlar hakkındaki bilgim çok az.
      İlk kür için neler kullanmalıyım?
      Yardımcı olursanız çok sevinirim abilerim. İyi forumlar.
    • Yazan: MustafaT.
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Bugün 2. Enjeksiyonu yaptım ve ilk sefer omuza yaptım baya zorladı beni bu seferde bacaktan yaptım 30 dk falan oldu biraz batma hissi ve hafif sivilce gibi enjeksiyon yerde iz kaldı dediğim gibi batma hissi ve ağrı var sorun olur mu? Kan gelmedi enjeksiyon yaparken enjeksiyon dan sonra geldi kan.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ryuk
      Arkadaşlar Merhaba,
      Ben neredeyse 10 yıl önce bilinçsiz bir şekilde 12 hafta boyunca sustanon, primobolan kürü yapmıştım. Haftada birer tane en düşük dozajlı ampulden yaptırıyordum. Sonra antrenmanlara uzun süre ara verdim ve yaptığım zaman da düzenli yapmadım. Kür sonrası pct ve kan testi vs de yaptırmamıştım. Son 4-5 aydır çok disiplinli antrenman ve beslenme programı uyguluyorum. Günlük almam gereken tüm makroları gramı gramına hesaplıyorum ve haftada 4 gün sağlam antrenman yapıyorum ancak bu disipline bu çalışmaya göre gelişim çok çok az oldu.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      Total testosteron 340 ng Serbest Testtosteron: 8.78 Ng LH 1,43 (Ref altında) LDL: 155 Mg (Yüksek) HDL: 39.4 Mg (Düşük) DÖKÜMANTASYON:
             
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 32 Boy: 177 Kilo: 80 Daha önce çok kolay forma girerdim son zamanlarda forma giremiyorum. Ben de testosteron seviyemin düşük olduğunu anlayarak bugün gidip test yaptırdım. 10 yıl önce yaptığım kür yüzünden pct yapmadığım için hormonlarım baskılanıyor olabilir mi?  . Katılıyor musunuz bu yoruma sizlerin değerli yorumlarınızı çok merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım? Doktorumla henüz görüşmedim haftaya görüşeceğim. 
    • Yazan: barany1dz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümü bitirdim istediğim verimi alamadım bu tabi benle alakalı bir durum oldu ilaçlar çalışmadı mental bozuldu falan derken artık güzel bir kür ve sonuç istiyorum açıkçası.
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      Trenbolone acetat Testosteron propionat Mastero propionat SORULARIM:
      Mg'lar nasıl olmalı? Kaç hafta gitmeliyim (aklımda hazirana kadar var)? Bu kür içerisindeki makrolar nasıl cheatler nasıl olmalı?  Baya bi araştırdım yan etkileri o durum bu durum bunların hepsinin farkındayım sadece buradan da kullanan insanların uyguladıkları sistemi ve deneyimlerini değişimleri merak ediyorum. Şimdiden tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×