-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Lh ve fsh döngüsü kapalı
Oluşturan:
Deltree, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: baltalı hano
Öncelikle herkese merhaba 11 hafta önce testo prop tren ace kürünü tamamlamıştım Ovitrelle tamoksifen folik asit çinko d vitamini leuzea yohimbine tribulus ile pct yaptım. Dün test verdim fakat testi verdiğim hafta çok az uyumuştum 4-5 saat civarı hep ve beslenmemde bozuktu bu durum sonuçları ne kadar etkiler ve sizce hormon değerlerim normal mi müdahele edilmesi gerekiyor mu?
-
Herkese merhaba Tren ace küründen çıktım 2 ay sonra kan testi bu şekilde hepsi alt sınıra yakın buna bağlı olarak sanırım yaşam enerjim de pek yok bu değerleri tekrar nasıl normal haline getirebilirim? Yaş:23 Teste sabahtan uykusuz ve geceden kötü beslenerek girmiştim ne kadar etkiler bilmiyorum.
-
Merhaba daha önceden 2 kür girdim ilki Bolde Testo 14 haftaydı daha sonra Tren Ace Testo kürüne girdim (Yaş:23) daha sonra ilaçları bıraktım ovitrelle kullandım 1 doz daha sonra 1 kutuya yakın klomen kullandım günde 1 adet, daha sonra teste girdim ve küre girmeden öncekinin yarısı kadardı değerler döngü açıldı fakat eski performans yoktu. Şu an kürü bırakalı 6-7 ay kadar oldu fakat hale tam düzelmiş hissetmiyorum libido eskisine göre daha düşük, sabah ereksiyonu yok, ağırlıklarımda hala bir miktar düşüyor, agresiflik eskisine göre düşük, antrenmanları aksatmıyorum.
Daha önceden forumda döngü açılmış olmasına rağmen yapılan testo arttırıcı pct tavsiyeleri görmüştüm (1 kutu klomen vb gibi) bana da takviye edici bir pct önerebilir misiniz?
Herksin tavsiyelerini merakla bekliyorum. Teşekkürler
Kullandığım supplementler günde 15-20mg glutamine, 10mg creatine, magnezyum, çinko pikolinat, balık yağı 1gr
-
Yazan: auslender
Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız?
Totalde 32 hafta Steroid kullandım. Son testosteron enjeksiyonumu 23.04.2025 tarihinde yaptım.
KÜR İÇERİĞİM (1-16) :
Testosteron Enanthate 500MG Boldenone 600 MG 16-26 HAFTALAR ARASI :
Testosteron Enanthate 500MG Nandrolone Deca 400 MG 26-32 HAFTALAR ARASI :
Testosteron Enanthate 500MG GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: captan5495
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Sormak istediğim bana garip gelen bir konu ve siz değerli hocalarımdan bilgi almak için bu konuyu açmak istedim
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş 21 Boy 174 Kilo 74 KÜR İÇERİĞİM:
Yaklaşık 8 ay aralıksız kür yaptım cruise ile beraber. 24 hafta : Testo Bolde 8 haftası deca ile beraber. 5 hafta cruise 125 mg 10 hafta testo prop tren ace masteron. Bu kür dönemlerinin içerisinde kan testletimle lh fsh dipleri görüyordu fakat kür sonuna 1 hafta testo ile devam edip kürü sonlandırdım ve 21 gün sonra kan testlerini verdim. Fakat kan testlerine baktığımda hic bir sıkıntı gözükmüyor lh fsh bile açılmış fakat ben hic bir şekilde pct yapmadım yani anlamadık bu durumu şuan biraz iktidarsızlık ve sertleşme sorunu var. Herhangi bir ovitrelle klomen vesaire kullanmadım sizce ne yapmalıyım?
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-