Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Deltree

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Deltree Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Lh ve fsh döngüsü kapalı

    Çok teşekkür ederim ilginiz için bende sadece gördüğünüz okuduğumuz bazı bilgileri sormak istedim tecrübeniz den yararlanmak istedim. Preglny gibi değil anladığım kadarı ile test sonuçlarını tekrardan paylaşacağım. Hocam birde konu ile alakasız olacak ama Pct süreci biter bitmez sanırım yine 10 12 haftalık bir testesteron kullanırım ama bu sefer Sustanon harici enantet daha iyi sanırım güvenilir bir satıcı nasıl bulabilirim yardımcı olabilir misiniz ?
  2. Lh ve fsh döngüsü kapalı

    Aklıma takılan bir husus var pct konusundaki ovitrelle 6500 UI HCG e eş değer sanırım. Bir çok forum da ve YouTube da bilindik bir üroloji doktoru pct amaçlı erkeklerin kullanımında çok küçük dozlarda 7-10 gün gibi bir kullanım öneriyorlar. HCG ilaçları LH FSH yükselttiği için yüksek doz HCG testislere zarar verir diyorlardı o yüzden sormak istedim.
  3. Lh ve fsh döngüsü kapalı

    Evet kanda hala testesteron mevcut yavaş yavaş düşüyor. Son enjeksiyon dan 45 gün sonrası neredeyse doğal testesteron seviyesinde. 60 günde anca düşük seviyelere geldi. Ben 15 gündür klomen kullanıyorum. Bugün 16. Gün hatta 15 günde lh fsh bir gelişme olmadığı için + birde şuanda tomoksifen de ekledim. Şimdi buna bu şekilde 14 gün daha devam edip sonrasında 2 hafta bekleyip test mi vereyim yoksa ilacı kesip 2 hafta antrenman yaptıktan sonra pct e tekrar mi baslamalıyım.
  4. Lh ve fsh döngüsü kapalı

    Evet Eylül ayı başında son iğneyi yaptım. 1 ay kadar hiçbir pct ilacı kullanmadım. Test verdim LH kapalı olduğunu gördüğümde ilk 3 gün 100 mg klomen sonraki günlerde 50 mg klomen kullandım. 45. Gün test verdim test sonucum hala lh fsh kapalı.
  5. Merhaba 10 hafta pazartesi ve perşembe günleri 250 sustanon ve 100 rimabolan kullandım. 1 ay içerisinde pct yapmadan hormonların düzeleceğini düşündüm tabiki de döngü başlamadı. PCT yapmaya karar verdim ilk 3 gün sabah akşam 50 mg klomen sonraki 12 gün ise sadece akşamları 50 mg klomen kullandım. Bugün test verdim ve hala lh fsh 0 şuanda sabah öğlen akşam 50 mg klomen aldım ve sabah akşam 20 mg tomoksifen aldım 3 gün yüksek dozlarda sonraki 12 gün sadece akşam almayı düşünüyorum. Araba pct i doğru mu yapıyorum yanlis biseyler var mı 20 gün sonrası tekrardan test vereceğim eğer ki lh fsh yukselmezse son olarak ovitrelle kullanmak olacak sanırım. Test sonucumu ekliyorum yardımcı olabilecek birileri var mı ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×