-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Kür öncesi testler için doktora ne demem gerekiyor?
Oluşturan:
MidNight, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: FiiQZ
Saygıdeğer arkadaşlar, selamlar.
4 senedir doğal şekilde vücut geliştirme ile uğraşan biriyim. İdrar testi sonuçlarım ve fiziğim ekteki şekildedir. Baba tarafında kronik böbrek rahatsızlığı olduğundan ötürü doğal yapmama rağmen aile isteği nedeniyle test veriyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
19 yaşında 195 boyunda 115 kg SORULARIM:
Değerlerde sıkıntılı gördüğünüz herhangi bir durum var mıdır? Var ise bu durumu nasıl düzeltebilirim? TEST VE GÜNCEL FORM:
-
Yazan: despona
Merhaba Arkadaşlar öncelikle hayırlı cumalar,
17 haftadır boldenon cypionate küründeyim 600mg bolde 500mg cypionate boldenon 41 olan e2 yi 21 e düşürdü kürün 12. haftasında şuan 17 haftadayım 13e düşürdü sabah ereksiyonum kayboldu boldenon çok sevdiğim bir anabolik oldu yan etki yaşamadım diye bilirim ama 17. haftada artık bırakmam gerekiyor ki ayrılık vakti güç ve hacim olarak tatmin etti şahsen lakin artık mini cut düşünüyorum.
SORULARIM:
Aspirin kullanayım mı? Potasyumda yüksek ne yapmalı mıyım? E2 toparlar mı? KAN TESTLERİM:
-
Yazan: cAnaavr
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Aşağıda belirttiğim ilaçları kullandım ve kan testim bu şekilde biraz daha değerlerimin kötü olmasını beklerdim ilaçların doluluğundan şüphe ediyorum onun dışında güzel bir değişim geçirdim 12 haftada.
KÜR İÇERİĞİM:
500 mg testosteron 300 mg rimobolan KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: kafkasli
Hepinize sevgiler saygılar iyi günler,
Zphc marka testosteron var elimde ve bunun enantat olmadığını düşünüyorum 4 günde 1 yaptığım enjeksiyonlarda psikoloji dip ve zirvelerden dolayı. Kan testleri ile ben bunun enantat olup olmadığını anlayabilir miyim? Anlayabilirsem nasıl anlarım?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-