Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Aksiyonist

Üye
  • İçerik sayısı

    32
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

8 Nötr

Aksiyonist Hakkında

  • Yaş 28
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 18-06-1995

Platform İstatistikleri

  • Yaş 28
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 28
  • Meslek:
    SuperVizör
  • Konum:
    Kocaeli
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 28
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

249 profil görüntüleme
  1. Askerlik öncesi kür yapacağım neler kullanmalıyım?

    Bende önceden askerdim bu işi yaptım, büyük operasyonlara çıktım sayısını unuttuğum kadar çatışmaya girdim, sana tavsiyem sen şu an ırak falan diye çok gaza gelmişsin bende öyleydim senin yaşlarında, fakat ırak dipsiz bir kuyu çok özenme oralara gitmek için, sana şimdi hava civa geliyor fakat belki eğitimlere bile dayanamayacaksın, Steroid işini bir kenara bırak düzgünce antreman yap, askere git askerliğin ne olduğunu öğren, bir bak bakalım işi yapabilir misin, 1 yıl dağlarda kal, 60 km sırtında çanta ile yürü dağda yerde yay karı kışı gör bir bakalım, aradan en az 1 yıl geçsin sonra düşün, köpek gibi davranacaklarını unutma, köpeğin yemediği lafları söyleyecekler sana, kimse sana teşekkür etmeyecek unutma bunu, para için geldiğini, paralı bir köpek olduğunu bile söyleyecek kime hizmet ettiğini anlayamayacağın bazı rütbeliler tanıyacaksın. Ben bunların hepsini yaşadım, uzun lafın kısası çok farklı bir iş... Daha anlatılacak çok hikaye varda gerek yok
  2. 5 aylık gelişimim nasıl?

    Güncelleme 2.5 ay sonra Bulkta değilim, tam bir definasyonda yapmıyorum, kol ölçülerimde artış olmuş sağ 41 sol 40.60. kilo 90
  3. Natural değerlerim sorun var mı ?

    Tamam abi yapacağım
  4. Natural değerlerim sorun var mı ?

    En son %22 idi, tabi ekmeği kestim hızlıca yağ oranım azaldı, eşim yulaftan ekmek gibi birşey yapıyor, beslenmem temiz, protein alımım falan iyi, cinsel istek 2 3 günde bir tazeliyor kendini.
  5. Natural değerlerim sorun var mı ?

    Değerlerimi inceleyebilir misiniz, bazı değerler de sorun olabilir mi, düşük gibi... @rastlantisal @metinav
  6. Test sonuçlarına göre insülin değerleri normal mi?

    Tamam abi teşekkür ederim yanıtın için
  7. Eşimin insülin değerleri normal mi? @metinav @rastlantisal @Rdm
  8. Shree ve cooper

    Hint eczane ürünü diye okumuştum ben, nasıl olurda iyi olmaz şaşırdım. Konuyu hortlattım meğerse herkes soru sormak istiyormuş 😄
  9. Shree ve cooper

    Marka nasılmış?
  10. Mk-677 kürüm

    Fragment'in markası ne ?
  11. Bitkisel kürler bölüm 2

    @SERKO abi bende steroid kullanmıyorum, evliyim libidomu beğenmiyordum son zamanlarda ne olduysa artık, çakşır otu, çoban çökerten ve keçi boynuzu özü tarifinizi kullanıyorum, inanılmaz fark yarattı bende. Herkese tavsiye ediyorum, öyle düzenli de kullanmadım.
  12. Andro medicals güncel

    Rakamlar uçtu evet ama güvenilebilir bir marka yok piyasada malesef, satıcılara ulaşmak çok zor, büyük bir pazar açığı var şu anda aslında..
  13. Andro medicals güncel

    Andro Testo P Andro Testo E Andro Testo C Andro Boldenon 1450 Andro Masteron 1450 Andro Deca 1500 Andro Tren A 1550 Andro Tren E 1600 Andro Trenhex 1650 Balkan Clenbuterol 1800 Balkan Winstrol 1800 Balkan Anapolon 2500 Sp Boldenon 2300
  14. Kür sonu pct yardım

    Siz nasıl aşıyorsunuz cinsellik kısmını ?
  15. Glucosamine

    Herhangi birşey yapmamıştım, fizik tedavi uygulanacaktı, iyi huylu kisti antreman yapamayacak seviyeye gelmiştim sonrasında sporu bırakmıştım zaten, şu an herhangi bir sıkıntı yok, bu durum 2015 yıllarında olmuştu. Omuz antrenmanı yapmayın, çok iyi ısının özellikle omzunuzu ısıtın..

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×