Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

RPood

Üye
  • İçerik sayısı

    105
  • Katılım

  • Son ziyaret

RPood kullanıcısının paylaşımları

  1. ZPHC Sizce orjinal mi ve fiyatı normal mi ? Üçüne 1860 Tl verdim.
  2. Testoenant boldenon anapolon pct

    Kardeşim konuyu gereksiz uzatıyosun zaten çözmüşüz. Al bende yazan da böyle basit bi şekilde yazdım ve çıkanlar. Sonra zaten çözmüşüz sorunu.
  3. Merhaba arkadaşlar. Kür sonrası kan sonuçlarım. Son enjeksiyonun ardından 11 gün geçmiş. PCT döneminde hangi ilaçları kullanacağım ve dozları hakkında yardımcı olabilir misiniz.
  4. Testoenant boldenon anapolon pct

    Tamam şimdi oldu. Hcg olarak duymamıştım internete yazdım hep obeziteyle, yağ yakmayla ilgili olduğu yazıyodu o yüzden sordum.
  5. Testoenant boldenon anapolon pct

    Hcg dediğin Ovitrelle mi
  6. Testoenant boldenon anapolon pct

    Dostum hcg kilo vermeyi hızlandırmıyor mu
  7. Testoenant boldenon anapolon pct

    Çalışma koşullarımdan dolayı tekrar verme şansım yok. 20 günü tamamladıktan sonra düşünüyorum başlamayı
  8. Kür sonrası pct

    Kan testini verdim arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz.
  9. Merhabalar, 12 haftalık bolde,testo enant,anapolon(5hafta) küründen çıktım. Son enjeksiyonun üzerinden 6 gün geçti. Kullanmam gereken ilaçlar hakkında bilgi verir misiniz. Şu an için test verme imkanım yok gece vardiyasındayım. Son verdiğim testte lh fsh değerlerim kapalıydı. Testislerde küçülme yok denecek kadar az.
  10. Kür sonrası pct

    Vardiyalı çalısıyorum malesef denk gelmiyor.
  11. Kür sonrası pct

    Cuma günü vericem inşallah
  12. Anapolon kullanımı

    Evet verim aldım. Denemelisin aklında varsa. Salonda vayy şişmişsin knk büyümüşsün knk diye eller dokununca özgüven tavan 😂 ağırlıklarda baya fark ettiriyor bu arada.
  13. Anapolon kullanımı

    Merhaba arkadaşlar. Boldenone ve testo enant kullanıyorum 5. Haftadayım. Yanına iran eczane anapolon ekleyeceğim. Koruyucu olarak milk thisle kullanıcam başka önerisi olan var mı. Test sonuçlarımı ve güncel formumu atıyorum. 181cm 77kg Not: 5 hafta dianabol kullandım çalışmadığına eminim. Zphc medicine marka. O yüzden anapolon başlayacağım.
  14. Anapolon kullanımı

    Nac600 ve milk thistleyi aynı anda mı kullanayım yani
  15. Kürde 5. hafta ilaç değişikliği

    Dianabol çalışmadığı için anapolon ekledim. İlaçlarda sadece testo çalıştı
  16. Merhaba arkadaşlar. Kürde 5 haftam. İlk beş hafta zphc medicine dianabol,boldenone ve testo enant ile devam ettim. Şimdi bu ürünlere başlıyorum. Bodypharm Boldenone,İran testo, İran Anapolon. Önerilerinizi ve bilgilendirmelerinizi merak ediyorum. Nasıl devam etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim 🌹 5. Hafta testlerimi ekledim (zphc medicine);
  17. Anapolon kullanımı

    50mg 50 tablet 990. Abdi ibrahim 20 tablet 462tl. Bende milk thistle kullanıyorum nac600 eklememe gerek varmıdır.
  18. Anapolon kullanımı

    Evet haklısın denemeden bilemeyiz. Bendede iyi etki olur umarım. Konu biraz saptı sanırım, öneri bekliyorum anapolonun yanında ne kullanmalıyım, nasıl kullanmalıyım falan 😌
  19. Anapolon kullanımı

    Abdi ibrahim için bir çok kişiden duydum çok az etkisi olduğunu, doluluk konusunda pek dolu olmadığını. İran eczane anapolon umarım daha etkili olur. 990 verdim
  20. Anapolon kullanımı

    6 gün önce işte günceli. Tarihler yazıyo orda ilk test 20 haziran kürden önce, son testte kürün 5. Haftası
  21. Anapolon kullanımı

    Hayır e2 testodan da yükselir ki zaten çok yükselmemiş. Ayrıca karaciğer değerlerim yükselmesi lazımken düşmüş. Günlük 5 6 litre su tuz ve creatine kullanıyorum su sutumu minimum oldu belki 1 2 kg oynadı.
  22. Bacak enjeksiyon

    Dün bende ilk defa bacaktan vurdum çok fena arttı ağrısı. Kalçadan hiçbişey olmuyodu 😂
  23. Hocam ağzınıza sağlık. Şuan kürdeyim ve e2 değerim normal sınırın bir tık üstündeydi. Sürekli araştırıyorum dediğiniz gibi her kafadan bi ses kafa karışıklığına neden olmuştu. Psikolojik olarakta iyi değildim sürekli aynada meme kontrolü yapıyodum falan. Kafamdaki tüm sorulara yanıt oldunuz tekrardan teşekkür ederim 👏🏻
  24. Merhabalar. Bir ay önce testo enant boldenon ve dianabol kürüne başladım. Test sonuçlarım aşağıda. Testo işere yaramış jinekomasti için ilaç kullanmama şuan gerek var mı acaba. Yada sizin başka bi konuda öneriniz. Free ve total testo sonucu gün içinde cıkacak onuda ekleyeceğim. @galicik @rastlantisal @Rdm @Askabar @otopsicikedi

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×