Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

maltepehero34

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

maltepehero34 Hakkında

  • Yaş 24
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 19-02-2000

Profil Bilgileri

  • Yaş 24
  • Meslek:
    Özel güvenlik
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. 10 haftada hiçbir etki yok

    Hangi testi yaptırayım? Bir de devlet hastanesinde olur mu? Pek vaktim yok askere gidicem ama, devlette randevu da bulamayabilirim
  2. 10 haftada hiçbir etki yok

    Yasadışı ürün olduğu için şikayetçi olduğum zaman sıkıntı çıkmaz mı?
  3. 10 haftada hiçbir etki yok

    Merhaba, başlıkta da bahsetmiş olduğum gibi 10 hafta boyunca testo e. ve boldenon kullandım. Ürünlerin markası vortex, aldığım kişiyi tahmin ediyorsunuzdur. Alana kadar her şey gayet güzel ama aldıktan sonra yabancı gibi davranmaya mesajlara geç bakmaya veya hiç bakmamaya başladı. Sonrasında haftada 1 defa kalçadan 2 ml (500mg) testo - boldenon kullandım. 10 hafta sonunda hiçbir etki görmediğimi farkettim. Genetik olarak saç dökülmem olmasına rağmen saç dökülmemde fark olmadı, sivilcelenme, kıllanma, sinir, ruh hali değişikliği, enerji vs. gibi hiç bir fark yok. Zaten forumda ilaç satıcılarının avlama politikaları şeklinde konu var, tam ordaki anlatılanlarla uyuşuyor. Askerde komando olacağım diye bir şeyler yapmak istedim ama askerliğim de geldi, bu sahtekâr insan yüzünden param da zamanım da boşa gitti. Çektiğim enjeksiyon ağrılarının haddi hesabı yok. Kafam çok karışık ben şuan ne yapayım yardımcı olursanız sevinirim.
  4. 1aylik degisimin

    Hocam ilacın markası nedir?
  5. Vortex pharma

    Hocam enjeksiyonları maksimum kaç günde bir yaptınız? Hiç 8 9 gün arayla yaptığınız oldu mu? Veya 1 2 kereliğine böyle yaparsak ciddi bi sorun olur mu kür için? Testo e - boldenon
  6. Enjeksiyon gün aralığı

    7. hafta olacak o yüzden mi hiç bi fark olmadı bilmiyorum. Ama bitene kadar en azından devam edeyim belki yakında ne olduğunu anlarım. Aslında bi test yaptırıp işin özünü anlamak lazım da masraf etmekten yoruldum pek vaktim de yok. Sen hiç vortex kullandın mı peki veya çevrende kullanan oldu mu ?
  7. Enjeksiyon gün aralığı

    Hocam senin bu konuda kesin bilgin var mı? Kesin olarak bir şey olmaz diyorsun yani değil mi? Zaten canım sıkkındı bide bu durum olunca moralim çok bozuldu. Askere komando olarak gidicem 2 ay var, o yüzden mümkün olduğunca vücudu toparlamaya çalışıyorum. Vortex ürünü nasıl bir şey emin değilim ama 6. hafta olacak ve fiziki fark var mı bilmiyorum. Sadece ilk enjeksiyonda karnımda değişik ağrılar ve birkaç saat boyunca düzenli bir şekilde gelip giden ağrılar yaşadım. Bu konuda fikrin var mı ? Ayrıca bu saatte yazdığın için çok teşekkür ederim içimi rahatlattın valla 😁
  8. Enjeksiyon gün aralığı

    Bahsetmek istediğim o değil, şartlar yüzünden yaptığım enjeksiyonlar arası 7 günü geçiyor. Yani pazartesi yapmam gereken enjeksiyon Çarşambaya kadar kayıyor. Bunun bana nasıl bi zararı olur veya zararı var mı onu öğrenmek istiyorum. Yine de teşekkür ederim
  9. Enjeksiyon gün aralığı

    Merhaba, yapılan enjeksiyonlar arasında maksimum kaç gün olmalı? Testo enanthate ve boldenon enjekte edildikten sonra 8-9 gün geçerse ve tekrar enjeksiyon yaparsak kür döngüsü başa sarar mı? Özetleyecek olursam enjeksiyon arasında maksimum kaç günümüz var? Enjeksiyonu yapan kişiyle benim müsaitlik zamanlarım bazen uyuşmuyor ve maalesef böyle bi sorun ortaya çıkıyor. Ayrıca ürünler vortex marka, bilgisi olan kullanan varsa ve bilgi verirse sevinirim. İyi forumlar teşekkürler şimdiden.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×