Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ghostmane

Üye
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

21 Mükemmel

Ghostmane Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> ghostmane_mp.3 </p>

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

129 profil görüntüleme
  1. Kalp ritmimi düzeltemiyorum

    Ritim bozukluğunun çok fazla sebebi var doktor değiliz biz. Bilemeyiz bunları. Bu tarz ilaçlar ritmi düzenlemek için varlar ama önce doktora sonra psikiyatriye danışman lazım.
  2. Kalp ritmimi düzeltemiyorum

    Evet dideral iyi keser güçlüdür. Ama yarımla düşürmesi normal değil. Beni 3 tane ehhh işte kesiyor. Ayrıca sana özellikle Concoru önermiştim. "Tavsiyem sabahları Concor kullanman. En düşük dozda başlayıp, işe yaramadığı takdirde YARIM YARIM dozu artırman olacaktır. Tabi bunlardan önce doktora gidip kontrol edilmen gerekiyor. Zaten bir problem yoksa sana Concor > Beloc > Dideral şeklinde ilaç verme ihtimali yüksek. Vermezse sen al." Çeyrek kesebilirsen öyle dene. Ama tavsiye min dozda Concordur. Min yan etkili bloker odur.
  3. Kalp ritmimi düzeltemiyorum

    Kardeşim ben bu durumu diplerde yaşamaktayım. Özellikle depremle birlikte stabil 100 110 arası gidiyor. Aspirini kanı sulandırmak için kullanırsın. Bunun türlü amaçları olabilir. Testosteron tansiyon yükseltebilir, adrenalin seviyesini de yükselttiği için ritmin hızlanması kaçınılmaz olacaktır. Dideral ve Concor gibi ilaçlar seni rahatlatabilirim. Tavsiyem sabahları Concor kullanman. En düşük dozda başlayıp, işe yaramadığı takdirde YARIM YARIM dozu artırman olacaktır. Tabi bunlardan önce doktora gidip kontrol edilmen gerekiyor. Zaten bir problem yoksa sana Concor > Beloc > Dideral şeklinde ilaç verme ihtimali yüksek. Vermezse sen al.
  4. Only testoda nabız artışı normal mi ?

    Tansiyon sebebiyle olabilir. Adrenalin artışı nedeniyle olabilir. Benim normal kalp hızım 90-100 zamanla alıştım. Ama tabi ki EKG vb. kontrolleri yaptırman sana bir şey kaybettirmez. Sustanon da bu durum fazla meydana gelmekte.
  5. Sertleşme sorunu

    Ereksiyon sorununun çok fazla sebebi var. Üroloji Uzmanına danışmalısın. Provironun libidoya katkısı serbest testo ile alakalı. @rastlantisal Hocam siz daha iyi bilirsiniz bu mevzuyu.
  6. Devit-3 ve testosterone enanthate aynı anda enjeksiyon

    Gene düştün kanka bu ikinci hesabım etkileşim almak istesem açılmış boş onlarca konu var. Sadece okuyorum artık. Sen baştan öyle yazsan zaten sorun olmayacaktı hadi eyv.
  7. Devit-3 ve testosterone enanthate aynı anda enjeksiyon

    Kardeşim gene kendini küçük düşürdün, oral ürünler bağırsağa taşınıyor. Ben anlıyım diye türkçe kaynak araştıracağına kendin için araştırsaydın. Bende testo kas içinde kalır demedim göstersene Sen enjekte ürün bağırsağa geçiyor diye emin olamadım diyorsun. Bende sonra araştırıp emin olmuşsun proteinlere bağlanarak kana geçiyor diye.
  8. Omuz çıkıntısı

    Adı üstünde muayene edecek eliyle içeri sokmayacak ne alaka. Git doktora en azından ne olduğunu bilirsin.
  9. Devit-3 ve testosterone enanthate aynı anda enjeksiyon

    Nerden okudun gerçekten çok merak ediyorum ya... D vitamini enjekte ettiğin zaman nasıl bağırsağa gidiyor... Testo enjekte ettiğin zamanda bağırsaklara mı gidiyor???
  10. Kür sürecine dair merak ettiğim konular

    Kanka forumu takip etmemişsin bu kesin. Enjeksiyon kendin yapamıyorsan hiç bulaşma. Acile gidip internetten tren deca aldım 20 lira veriyim bana vur diyemezsin. Reçetesiz enjeksiyon yapılmaz. Özelde de vuracaklarını hiç sanmıyorum.
  11. Sertleşme sorunu

    Libido sorununu halletmek kolaydır çoğu zaman. Ancak ereksiyon ürolojik anlamda çok karmaşık bir sorundur kaynağı geniştir. Bu sebeple önce bu kaynağı bulmak lazım, E2 yüksek olabilir veya testisler gerçekten küçük olabilir. Psikolojik olabilir, prolaktin yükselmiş olabilir. En sağlamı test sonuçlarına göre haraket etmektir. Ancak insanlar bu sorunların prengly veya ovitrelle ile düzeldiğini sanıyor. Ta ki enjeksiyonları bitinceye kadar... Prengly, ovitrelle gibi ilaçlar PCT amacı dışında kullanıldığı zaman, (erkesiyon vb.) sonuçları kalıcı olmaz. Geçici olur. 1 2 hafta proviron kullanarak kendini gözlemleyebilirsin. Sorunlar düzelirse alıntılarsın bu postu. Veya konu açarsın. Ovitrelle kapalı döngünün açılmasına yardım eder, açık döngüde geçiçi iş yapar sadece.
  12. Sertleşme sorunu

    Dönebilir de dönmeyebilir de. Dönmeyende var dönende. Kürden sonra hızlı bir şekilde PCT yapmak en iyisi bu yüzden.
  13. Diyetisyenler bilgisiz mi sizce ?

    Uzman doktorlar bir bok bilmiyor 3 4 tane gittiğim doktor bambaşka şeyler söylüyorlar biri ameliyat biri sağlamsın diyor. Her gördüğüm psikolog olmuş ortalık diyetisyen dolu.
  14. Igf1, trenbolone , sustanon, rimobolan start verdik !

    500 lira he hani sağlık parayla değil ya. Reçeteli ne kadar olur acaba??
  15. Igf1, trenbolone , sustanon, rimobolan start verdik !

    Dozu bir tık azaltıp kürü uzatmak. Kürü hemen bitirmek yerine TRT ile bir süre daha devam etmek. Detoxfit gibi adeleden suyu atıcak maydonoz dahil hiç bir ürününü tüketmemek. Yarışamaya girmiyceksin definasyon kürü yapmak bizim gibiler için saçmalıktan ibarettir. Yavaş yavaş zaten yağı yakarsın. Adeleye su aldın doku aldın definasyon yapma. Kürden sonra protein oranını aynı seviyede tutup antremanına devam edeceksin. Bütçen varsa enjeksiyon sorunu yoksa Testo p ile TRT devam et. Kür içi çok düşük doz HCG herkesin tavsiye edeceği, pctyi kolaştırıcak bir hamle olur.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×