Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Diver

Üye
  • İçerik sayısı

    1.276
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    32

İletiler bölümüne Diver kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Zodi, 23 dakika önce yazdı:

    Hocam aklıma geçmiş tahlillerimden bir dipnot geldi emin olmak içinde e nabızdan kontrol sağladım sizinle de paylaşmak istedim. 2022 Kasım ayında Vermiş olduğum tahlil sonuçlarında LH ım 12.9 bandında çıkmıştı üroloji doktorum(Doçent) bu seviyelerde ki LH ın sorun olmayacağını ve müdahale gerektirmediğini zamanla düşeceğini söylemişti. O dönemde son pct nin üstünden baya bi süre geçtikten sonra kan vermiştim hatta yeni kürüme girmeye yakındı. Problem görülmediği için bende yeni kürüme girmiştim Şuan o seviyeden daha düşük bir değerde seyrediyor yorumunuz nedir bu durumda? @Diver

    Onlara göre normal. Üstüne düşmüyorlar çünkü. Bitkisel kürü uygula ve kafanı rahatlat psikoloji etkili oluyor. Eylül sonu düşmezse hipofizlerine baktırman iyi olur en azından kafanda soru işareti kalmaz. Senin araba çalışıyor arada tekliyor ama gidiyor hemde çok yakıyor. Tamircide sorun yok sen ne yaparsın? 

    • Minnettarım 1

    • Testo kanından daha çıkmamış testi erken vermişsin pct için bir hafta daha beklemeni öneririm.
    • Kolesterol için temiz beslenmelisin. Bol yeşillik sebze olmalı. Yemek ve salatalarda sadece zeytinyağı kullan. Hayvansal yağlardan uzak dur. Kaliteli balık yağı tüketmelisin 2 gr. Testosteron kolesterol değerlerini kötüleştirebiliyor sende de böyle oldu büyük ihtimalle.
    • Malesef boş ürün kullanmışsın testo dışında çalışmamış yada onlarada testo basmışlar. Swiss kara listede bir marka :)

  2. Zodi, 4 saat önce yazdı:

    Teşekkür ederim hocam. Ağustos gibi yeni bir bulk kürüne başlayacaktım böyle bir sorun varken küre girmek manasız mı olacaktır?

    Naturel değerlerini bilmediğimiz için riske atmazsan senin için daha iyi olur. Eylül sonuna kadar bitkisel kürü uygula değerler düzelecek mi görelim. Düzelmezse yerinde olsam iyi bir endokrinoloji uzmanına gidip altında yatan sorunu araştırırım. Bu şekilde küre girdiğin zaman belki daha kötü hal alacak bilemeyiz. Daha gençsin önünde uzun zaman var acele etmene gerek yok kür için. 

    • Beğen 1

  3. Zodi, 12 dakika önce yazdı:

    Natural değerlerim maalesef ki yok. Biraz istek problemi yaşıyorum hocam libidomu eskisi kadar hırçın bulmuyorum tabiri caizse.. İlişki esnasında da dengesiz bir sertleşme mevcut sürdürülebilirlik tam değil. 

    Cinsel perhiz yapmadan kan verdiysen prolaktin ondan yüksek olabilir yada stresliyken verdiysen. 

    Bu kürü dene total testoyu artırmaya yardımcı olacaktır. 3 ay sonra bir daha kan tahlili yaptırıp değerlerini görelim. Aşağıya yazdıklarımı istersin. 3 gün cinsel perhiz yap ve sabah aç karnına kan tahlili yaptır.

    • Lh
    • Fsh
    • Alt
    • Ast
    • prolaktin
    • E2
    • Total testo
    • Free testo
    • Tam kan 

  4. Kaanzinn, 1 dakika önce yazdı:

    Hocam şuan fiziksel bir işte calisiyorum orta derece yogunlukta 1.5 saat spor yapiyorum haftada 5 gün beslenmem genellikle sabah 1 olcek protein tozu 70gr pirinc unu 20gr fistik ezmesi oglen yemekhanede ne cikarsa genelde karb(pilav,makarna) aksamda 300-400gr tavuk ve 150-250 pirinc ama hocam ekstra geçen sene aralıktaki tahlilimde LH gene 7.29 PRL 28.57 ve FSH 6.34 teşekkürler ilginiz icin

    İlaç kullanıyor musun? Antidepresan yada başka hastalık için kullandığın bir ilaç var mı?


  5. sporcu77, 4 dakika önce yazdı:

    Ben akışına bıraktım ama azda olsa beni etkiliyor bu durum dediğinizi yaptıktan sonra bidahamı tahlil vermem gerekicek hocam ?

    Hemen vermene gerek yok. Bir adet yut 1-2 gün düzelme olmazsa yazarsın buraya. Alıntı yap diğer türlü ben göremeyebilirim yazdığını. 


  6. Askabar, Şimdi yazdı:

    Öncelikle bu değerleri vermeden önce 3 gün off verip iyice dinlenmeye özen göster yoksa değerler yanıltıcı oluyor. Ufak bir enfeksiyon var hastaysan geçmiş olsun. Alt ast koyulacak düzeyde değil bence 2 gün off verip mümkünse düşük karb beslen sindirim dahil vücudu biraz dinlendir sonra idmanlara daha verimli döneceğine eminim. Ben koruyucu olarak one cycle  çok seviyorum onu bir kaç günlüğüne 2 servis alabilirsin

    Bir dahakine ara vericem hocam unuttum açıkcası. Enfeksiyonu bende çözemedim bir rahatsızlık geçirmedim yada hissetmiyorum. Doktorda beslenmeyi düşürmemi dinlenmemi istedi haklısınız. On cycle tavsiyesine uyacağım teşekkür ederim tavsiyeler için.

    @otopsicikedi haklısın dostum yağlandım biraz. 5k kalori üstüne çıkınca yağlanıyorum öğrenmiş oldum😁

    • Beğen 1

  7. Selam arkadaşlar. Küre devam ediyorum 10. Haftadayım.+2 kg ile 107 kiloyum. Çok şükür bir sıkıntı yok. Rutin kan tahlili sonuçlarım çıktı. Yüksek olan değerleri ekledim. Uzman dahiliyeci okay verdi bol su içmemi tembihledi. Sizinde görüşlerinizi merak ediyorum. Koruyucu olarak ; nac600, Liv52, enginar suyu, enginar ekstratı ve on cycle kullanıyorum. Yarışmaya hazırlanıyorum deyince benden heyecanlandılar destek oldular sevindim böyle doktorlar olmasına 😄 @metinav @otopsicikedi @Askabar @SERKO @rastlantisal

    IMG_4238.jpeg IMG_4246.jpeg

    • Beğen 1

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×