Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

wesley23

Üye
  • İçerik sayısı

    64
  • Katılım

  • Son ziyaret

wesley23 kullanıcısının paylaşımları

  1. Kür içinde yaşanan sakatlık

    Arkadaşlar merhaba herkese. 14 Haftalık bulk kürümden sonra 3 haftadır define kürüne girmiştim hiç ara vermeden(prop-tren ace) Dün akşam kırk yılda bir halı saha yapalım dedik ve maalesef sakatlandım. Fotoğrafta da gördüğünüz üzere sağ serçe parmakta kırık var. Bu tür durumlarda kürü acil kesme durumunda ne yapılmalı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.. Pazartesi sabahı kan testi vereceğim. @metinav
  2. Kür içinde yaşanan sakatlık

    Sağ serçe parmağım sarılı, ağırlık kaldırmamam gerektiğini söyledi doktor o sebepten. Normalde 1ml vurduruyordum her enjeksiyonda, bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa trt doz mu tavsiye edersiniz
  3. Aranızda yeniyim swiss pharma markası halkında bilgi ?

    Yani markadan değil kişiden tedarik edeceksin büyük ihtimalle. Önemli olan o kişinin ne kadar güvenilir olduğu
  4. Kür için yardım

    Ben ilk kürümde 100mg testo ile başladığımı hatırlarım. İlk 3 hafta 100mg sonra her hafta 50-75mg arttırarak 750mg'lere kadar çıkmıştım. Ben o şekilde yan etki görmemiştim. Yani çok az görmüştüm. İlk kürde direkt 500mg olarak başlamak yerine yavaş yavaş arttırmak seçeneğini de göz önünde bulundurabilirsin.
  5. Bulk kür yorumlama

    Gayet güzel bir fiziğin var. Kürde gayet mantıklı gözüküyor. Umarım gayet güzel kazançlar elde edebilirsin.
  6. 2. kür testo propionate masteron winstrol öneri

    Masteronu kesersen proviron kullanman gerekebilir. Masteronu neden kesmek istiyorsun peki? Konunu yakından takip ediyorum çünkü bir benzer küre de ben gireceğim pazartesi
  7. 2. kür testo propionate masteron winstrol öneri

    Küre başladın mı ? Nasıl gidiyor
  8. Asla uyuyamıyorum ne yapmalıyım

    Uykun olup da mı uykuya dalamıyorsun? Yoksa hiç uykun mu gelmiyor?
  9. Türk eczanesinin kuvveti

    Arjinin için hangi eczane markasını tavsiye edersiniz?
  10. Kadınlarda steroid

    Göğüste küçülme, ses telinde kalıcı kalınlaşma olur ki bu hayatının sonuna kadar değişmez(operasyon geçirse bile), vücutta artan kıllar vs.
  11. Yeni kür

    Abi eczane markalarından kastın sustanon filansa onlarla nasıl yarışmaya hazırlanıcam ki. Nasıl hayallerimi gerçekleştirebilirim onlarla
  12. Yeni kür

    Sp'ye nasıl ulaşabilirim hocam? Maalesef podyum derecesine yakın bile değil. Bunun testi var mı? Hangi değerlerden çalışıp çalışmadığını anlayabiliriz 1000 liradan biraz düşük bir şişesi.
  13. Yeni kür

    Çok da konuyu dağıtmak istemiyorum arkadaşa ayıp olmasın diye ama önceki kürüm testo boldeydi markası novalife F.B isimli hocadan almıştım. Çok da güzel çalıştığını düşünüyorum. Şimdi enova kullanıyorum acaba vücudum mu alıştı, şu an daha tecrübeliyim demek istiyorum ama haftada 400mg tren vurup da böyle olmam bilemiyorum benim de çok mantığıma yatmıyor. Tamam sinir vs. yaptı ama ya treni çok abartıyoruz ya da benim vurduğum bayağı bir low-dose. Ne yapsam bilemiyorum.
  14. Yeni kür

    Orjinal ürüne nasıl ulaşabilirim
  15. Yeni kür

    İlk ay 250 mg'yi geçmedim. Belki ilerleyen zamanlarda dozajlarda oynayabilirim. Marka hakkında kötü bir şey mi duydunuz ilacın çalışmadığına dair?
  16. Yeni kür

    Neden?
  17. Yeni kür

    Hayır enova pharma
  18. Yeni kür

    Haftanın iki enjeksiyon günü de 1 ml 1 ml olacak şekilde 400 mg , evet
  19. Sizce hangi vitaminler elzem ?

    Omega-3 , magnezyum , c vitamini
  20. Yeni kür

    Selamlar ben de şu an testo , tren , bolde küründeyim. 9. haftadayım testo 750 , bolde 600 , tren 400 mg olarak ilerliyorum. Hedefim 22 hafta civarı. Eğer daha önce psikoloji sorunları yaşamadıysan ve kürden önce de çok sinirli bir yapın yoksa treni kür boyunca götürmeni öneririm.
  21. Clenbuterol

    77 kilo 179 boyun ile bel bölgenin 98 cm olması beni çok şaşırttı. Sen aslında skinny fatsin. Fikrimi soracak olursan 1-2 ay boyunca senin güzel ve istikrarlı boyunca full body idmanı yapman gerekiyor.
  22. Prolaktin çok yüksek

    Konunu göremedim. Şu an nasılsın?
  23. Definasyon kürü yardim!

    T3 tavsiye etmem ama Clen idmandan önce kullanılabilir(eğer akşam 6'dan sonra kullanıyorsan öğlen 2 gibi alabilirsin). 21 gün 0.40mcg kullanım 9 gün ara ve tekrar aynı sistem olarak ben çok faydasını gördüm. Piramit sistemini kullanmadım. Clen olmadan da çok güzel kilolar verebilirsin ama eğer bir shortcut arıyorsan kullanılabilir. Bu ara testosteronsuz kür de kür sayılmaz.
  24. Tahlil sonuçlarım

    Vurduğu şeyin içerisinde artık her ne varsa onlar da FSH ve LH'ı sıfırlamış olabilir ama bu testten kesin olan bir şey varsa vurduğu şey testosteron değil. Yine de bi Ümit abinin fikrini merak ediyorum
  25. Tahlil sonuçlarım

    Dostum 5 haftadır testostoron vuruyorsan ve değerin hala 301 ise. Üzülerek söylüyorum ki vurduğun şeyde testostoron hormonu yok.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×