Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Markus Rühl

Üye
  • İçerik sayısı

    444
  • Katılım

  • Son ziyaret

Markus Rühl kullanıcısının paylaşımları

  1. Normatech kullanan var mı?

    Bu markayı daha önce deneyen varmı forumda adına sadece 1 konu açılmış.
  2. Tarihi geçmiş insulin kullanılır mı ?

    3 kutu NovaRapid almıştım , tarihleri 2 si 2023 te bitiyor biride de 2023 1. ayında bitiyor burun ameliyatına giricem iyileşme dinlenme vs derken tarihi geçmiş olacak deca küründe kullanacaktım tarihi geçmiş şekilde kullanılır mı , çöpe mi atayım? @metinav @rastlantisal
  3. Karaciğer koruyucu ilacı atarmı

    Bazı kişiler kür içi düzenli nac 600 milk thistle kullanmanın ilacı atacağını verimi düşüreceğini söylüyor , karaciğerin bi miktar zorlanması iyidir diyorlar karaciğer koruyucular pct evresinde veya cruise döneminde alınmalı diyorlar doğrumudur.
  4. Abdi ibrahim anapolon kullanan varmı

    Yakın zamanda TR anapolon kullanan varmı , eski konularda 100-150 mg çıkılsa bile etkisi olmadığını belirten üyeler vardı , yakın zamanda kullanan varmı ve güncel fiyatı ne kadar depoları aramaya değer mi.
  5. Definasyon kürü yapmalımıyım

    Yüksek yağ oranı ile bulk yapmak verimi çok düşürür , besini hücreye sokamadıktan sonra gün boyu yüksek kan şekeri ile gezersin anabolik almanın mantığı kalmaz yani , definasyon kürünü yaptıktan sonra clean bulk şeklinde devam edersen yani alman gereken kalorinin 200-300 fazlasını alıp bulk yaparsan tertemiz büyürsün , lh fsh kapatmışken uzun kür yap kısa kürün hiç bir mantığı yok.
  6. Definasyon kürü yapmalımıyım

    yaşlanma durumu yağ oranı ile alakalı yüz yağlanınca insan yaşlı duruyor , kür önerme aslında senin ne istediğine bağlı kafam rahat olsun ruh halim çok dalgalanmasın istiyorsan nor19 bulaşma. Benim Önereceğim Kür Bu Şekilde Olur: 0-10 Hafta 300 Prop 0-10 Hafta 300 Masteron 10-30 Hafta 500 Enanthate 10-30 Hafta 400 Boldenone İlk10 hafta sağlam diyet ve düzenli kardiyo ile fazlaca kilo verip , yağ oranını düşürüp , insülin hassasiyetini arttırıp , dip formu gördükten sonra 20 hafta bulk kürü ile büyüyüp pct ye geçersen 10 numara olur.
  7. Haftada 1 mi 2 mi ? testo enanthe

    2 dediğinde doğru , propionat esteri kısa ester olduğundan 2 gün içerisinde testoyu aniden yükseltir sonra vücuttan çıkar , enanthate ise uzun ester olduğundan prop gibi aniden yükseltmez 1 hafta boyunca yavaş yavaş salınır sonra etkisi biter.
  8. Haftada 1 mi 2 mi ? testo enanthe

    haftada 2 vur , 6-7. haftadan sonra açılmaya başlar etkisini hissedersin , yarılanma ömrü ilacın salınım süresidir.
  9. Deca kürü sonrası only testo

    B/C yapan biriyim 10 haftalık deca blastından sonra 500 testo ile 4-5 hafta daha gitmem şart mı , direk cruise (125 e.) geçebilir miyim.
  10. Deca kürü sonrası only testo

    Aniden düşürsem sıkıntı olur mu peki , çünkü only testo ile zaman kaybetmek yerine daha uzun süre dinlenmek mantıklı geliyor , 10 hafta dinlenip boldenone başlıycam , böyle diyince de çok ağır gelmesin , yaz bitince (Blast)10 hafta 500 enanthate 250 deca (Cruise)10 hafta 125 enanthate (Blast)20 hafta 500 enanthate 250 bolde yapıp yılı tamamlıycam (kickstart olarak da tr anapolon var 2 kürde)
  11. Abdi ibrahim anapolon kullanan varmı

    Ben aldım 2 kutu koydum kenara.
  12. Forumda halotestin kullanan varmı

    Merak ediyorum bu forumda orijinal halotestin kullanan varmı , etkileri nasıldı , karaciğer böbrek değerleriniz nasıldı. @metinav @Vural2
  13. Prolaktin yüksekligi

    Cabaser bulamazsın şuan da piyasada yok , dostinex alabilirsin.
  14. 12 haftalık yeni kürüm

    Takipteyim.
  15. Düşük testosteron seviyesi

    Yüksek kiloda normal.
  16. Yağ orani ve kür ne kadar alakali?

    En etkili şeyler yazdığınız şeyler , irade disiplin ve süreklilik olmadan kilo veremezsiniz , pct yapmadıysanız şuan total testesteron değerleriniz yerlerdedir büyük ihtimal , tahlil verip pct ye başlayın , 120 kilo %33 yağ oranında sizin önceliğiniz hormonlar değil düzenli kardiyolar ve boğazı tutmak olmalı.
  17. Ilk kür turinabol oxandrolone dianabol

    İade edebiliyorsan iade et edemiyorsan almışsın artık yapacak birşey yok , elindeki ürünler hangi marka,ne kadar fiyata aldın , yaşın ve spor geçmişin bunları yazarsan yardımcı olabiliriz.
  18. Turinabol + mk677

    Sarmslar da oral steroidler de döngünü kapatacak , amacın doğal testesteron üretimini kapatmamaksa peptid kullan (fiyatı tuzludur) , enjeksiyon yapmaktan korkuyorsan ama yinede bir şeyler kullanayım diyorsan peptid al yoksa bu işe hiç bulaşma doğal miss gibi devam et , sarms veya only oral kürlerle hem pct yapmak zorunda kalırsın doğal testesteron dibe çöker hemde paran boşa gider.
  19. Deprem mağduru pct si

    Eczaneden sustanon ve insülin iğnesi temin edip trt doz kullan bu durumda pct yapma bence.
  20. Normatech kullanan var mı?

    Ekonomik durumlardan dolayı mecbur merdiven altına kaymak zorundayım artık , Balkan da 1 flakona 1800-2k TL verip 0,5 ml 1ml gıdım gıdım kullanıyorum , diğer tarafta tanıdığı olan adamlara bakıyorum 500-600 TL lik flakonlarla manyak form tutuyorlar ve çoğu bizim gömdüğümüz testosu bile boş dediğimiz markaları kullanıyor , ben anladım adamına göre muamele var , eli kolu uzun birini bulana kadar deney tahtasına çeviricem kendimi mecbur yoksa bu iş böyle gitmez.
  21. Normatech kullanan var mı?

    Fiyat aralığı nasıl hocam , tren e enanthate ve danabol satın alıcam.
  22. 1000mg sustanon

    Danabol sorunu çözer.
  23. Definasyonun 6. haftasında enjeksiyon yapacak kişi bulamamak

    Pazartesi günü 2ml bolde 1 ml prop toplam 3ml kalçadan veya bacaktan yap , kalan masteron ve propu omuzdan yap.
  24. Küre kaç ay devam edilir yardım lütfen pct gerek varmı sizce

    Pct yapıp formu hiç etme Blast Cruise şeklinde ilerle , sende potansiyel var.
  25. Küre kaç ay devam edilir yardım lütfen pct gerek varmı sizce

    Kullandığın markayı ve dozajları yazarmısın dostum formun baya iyi merak ettim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×