Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

lordboethiah

Üye
  • İçerik sayısı

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

6 Nötr

lordboethiah Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    mühendis
  • Konum:
    isatnbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kür içi influenzaya yakalanmak

    Herkese iyi forumlar. Only testo kürümün 5. haftasının ortasında influenzaya yakalandım, ateşti halsizlikti öksürüktü derken geçen hafta perşembeden sonra idman atamadım, diyetimi takip edemedim. Bugün devam ediyor hastalığım daha hafifte olsa. Geçen perşembe o kadar kötü durudmaydım ki enjeksiyon yapmadım. Dün 250 olmak üzere bir doz aldım, dün biraz iyi hissediyorum diye göğüs idmanına da gittim fakat bugün kafama kalasla vurulmuşcasına yatıyorum. Önerileriniz nedir? Antreman yapmalı mıyım? Enjeksiyon yapmalı mıyım? Rehberliğiniz için teşekkürler.
  2. Herkese iyi forumlar. Testo enantat kürümün 5. haftasındayım. Süreç gayet güzel ilerliyor gerek kuvvet artışı gerek hacimlenme olsun. Son üç haftadır aşırı yoğun cinsel istek ve duygusal karışıklık yaşıyorum. Bu süreci daha hafif nasıl atlatırız?
  3. Kür içi öfke

    Herkese iyi günler iyi forumlar. Only testo kürümün 4. haftasını kapatırken şunu farketmeye başladım, ufacık şeylere aşırı tepki göstermeye başladım. Çok basit durumlar karşısında içim öfkeyle doluyor. Bu durumu daha hafif nasıl atlatırım arkadaşlar?
  4. Kürde karın ağrısı

    Çok teşekkürler hocam
  5. Kürde karın ağrısı

    Herkese iyi günler. Only testo e. kürümün 2. haftasındayım. Geçen cumartesi ve dün gece yoğun karın ağrısı çektim. Midemde krampı yaşadım. Bunu ilk olarak testo enantatla bağdaştırdım ama başka bir şey de olabilir haliyle. Yorumlarınız nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Cialis ve boşalma sorunu

    Benim tavsiyem erkek cinsel sağlığını korumak için : DOPAMİN DETOKSU P-RNODAN UZAKLAŞMAK MAST. BIRAKMAK ARJİNİN TÜKETİMİ KEÇİBOYNUZU TÜKETİMİ
  7. Kür içi alkol tüketimi

    Herkese iyi günler sevgili peptit Türkiye üyeleri. Only testo enantat kürmün 2. haftasındayım, haftalık 500 ilerliyorum. Malum önümüzdeki pazar yılbaşı ve kutlama yapacağım dostlarımla, alkol tüketilecek. Kür içindeyken alkol kullanımı uygun mudur? Ne ölçüde olmalıdır? Sebepleri nelerdir? Herkese iyi forumlar.
  8. Ilk kürüm - testo + tren + masteron uygun mudur?

    Benimde yukarıdaki hocam gibi sürecim daha evel bilinçsizce yaptığım süreleri, homegymde çalışmak zorunda olduğum süreleri hep çıkartarak deneyim hesaplıyorum. Hakkını vererek 1.5 senedir yapan birisiyim. Senin kuvvetin bile oturmamıştır henüz, ne bu TREN'E BİNME SEVDASI? SOSYAL MEDYADAN HER ÖZENDİĞİNİZE BİNMEYİN SONU KÖTÜ AMAN DİYEYİM.
  9. Ilk enjeksiyon sonrası ishal baş dönmesi

    Bende de ikinci enjeksiyondan sonra ishal ve karın ağrısı oldu yumuşak şiddette. Bu hafta kürümün ilk haftasıydı fakat bitik hissettim nedense.
  10. Ilk enjeksiyon sonrası ishal baş dönmesi

    Ben de pazartesi ilk enjeksiyonu yaptığımda devam eden günlerde kırgınlık vardı üzerimde hatta dün idmana gitmedim off day verdim. Dün akşam 2. dozumu vurup 500'e tamamladım ve bugün harika hissediyorum kendimi. Vücudu dinlemek ve mantıklı davranış sergilemek gerek.
  11. Sirt kaslari güçsüzlüküğü

    Diğer üyelerin tavsiyeleri ve yorumları çok değerli hepsini dikkate alacağım ve piramit yapacağım. Güçlenene kadar üzerine gideceğim.
  12. Sirt kaslari güçsüzlüküğü

    Herkese selamlar, keyifli forumlar. Sırt idmanımda kaldırış ve çekiş kuvvetimden gayet memnunum fakat dikey çekişlerde güçsüz hissediyorum ve bu benim moralimi bozuyor sevgili forum üyeleri ve hocalarım. Bugün sırt idmanım şu şekildeydi: 100kgx6repx3set Deadlift 80-80KGX6repx3set Chest Supported Row 45kgX6repx3set Cable V Row 30kgx8repx3 set wide grip lat pull down 1 set de dümenden lastikle barfiks amrap. Bu işte bir gariplik var gibi seziyorum ve motivasyonel düşüş yaşatıyor bana bu durum. Yardımcı olur, yol gösterirseniz çok sevinirim. Only Testo Kürümün ilk haftasındayım ve devam eden süreçte idmanı-beslenmeyi kitabına göre yapıp iyi sonuç almak istiyorum.
  13. Enjeksiyon sonrası ağrı

    Hocam siyah uç ile doğru noktaya(sağ baldır dışı) düzgünce enjeksiyon yaptım dün ve hiç ağrı çekmiyorum bugün. Sanırım teknik doğruydu veyahut benim aktif olan muay thai geçmişimden dolayı his kalmamış baldırlarımda
  14. Kür ve antreman hakkinda sorularim

    Çok teşekkürler sayın hocam.
  15. Kür ve antreman hakkinda sorularim

    Teşekkürler, vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim hocam.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×