Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

anak1nskyw4lk3r

Üye
  • İçerik sayısı

    98
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

İletiler bölümüne anak1nskyw4lk3r kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Omarrosx, 6 saat önce yazdı:

    Hocam bu dedikleriniz tüm steroidler için geçerli mi?

    Mesela only testo gitmekle testo-deca gibi kürler yapmak arasında kür sonu bu yan etkiler aynı olur mu?

    Deca ve Tren kullanırsan bir daha eski performansını yakalayamama şansın var. Only testo gidip hormon dengeni kontrol altında tutarsan en az zararla çıkabilirsin. Tabi bu sefer e küre girdik tam girelim bari mantığı gelince işler karışıyor. İkilemdeysen vazgeçmeni öneriyorum. Doğal halinle sahip olduğun libido ve ereksiyonun tadını çıkar, kür sonrası bu ereksiyonu şansına bırakma çünkü hiçbir görüntü sağlıktan önemli olmuyor işin sonunda... 


  2. rastlantisal, Bir saat önce yazdı:

    Çok yerinde ve dosdoğru bir yorum. Teşekkür ederim.

    Başta yükselen testosteron yüzünden artar evet ama sonra vücut bunu dengelemek için yaptığı hamlelerle ereksiyona zeval gelir. E2 dönüşümünde cinsel istek gitmez. O da cinsiyet belirleme hormonu ve o da ilave cinsel istek yapabilir. Ama ereksiyon sorunları ve erken boşalmayı da beraberinde getirir. Kür seni süperman yapmaz. Herhangi bir profesyonel düşünce içinde olmayan gençleri kesinlikle uzak durması konusunda uyarırım. Sonra şu halini mumla ararsın demedi deme. Kürden sonraki süreçte artık kendi ürettiğim, onu algılayan receptörleri dolduramayacağı için güçlü uyarılma hariç kolaydan erekte bile olamayabilirsin. Tüm bunlara değer mi iyi düşün.

    Ben teşekkür ederim üstad. Yaşayarak öğrendim maalesef. Kür öncesi performansım 100 ise kür içinde ve sonrası artık 80 bile göremiyorum. Testosteron yüksek fakat hiçbir zaman eskisi gibi olmuyor. Bununla yaşamayı öğrendim. Küre girecek arkadaşlara tek önerim, testosteron aldığınız zaman vücudunuzda artan tek şey testosteron olmuyor.

    Vücudumda normal bir erkekten 10 kat fazla hormon taşırken penisimin ilişki esnasında içeri kaçtığını gördükten sonra hiçbir şeyin sağlık ve doğal halinizle yarışamayacağını anladım ve fişi çektim. Hormonlar oyuncak değildir, libido artsın diye kullanılacak bir şey hiç değildir. Yarışmayacaksanız uzak durunuz...

    • Beğen 1
    • Vayyyy!! 1

  3. İlaç kullandığında libido yükselir, çok daha sert ereksiyon olursun gibi genel kalıp cümleler bana göre ezberden ibaret. İlaç kullandığında testosteron seviyen yükselir fakat bunu doğru şekilde yönetmezsen olay sadece istek olarak kalır, cinsel ilişki esnasında penisin içeri bile kaçar. Yükselecek tek hormon testosteron değil çünkü. Her çeşit hormon arasında bir denge var. Ayrıca artık doğal değil de yapay olacağı için, dalgalanmalar yüzünden bazen sıfır ereksiyon bazen ise demir gibi olabilirsin. İlaç kullanınca sabah akşam ereksiyon olacağım istekli olacağım beklentilerine girersen 3 ay sonra psikiyatri randevusu alırsın. 

    • Beğen 1

  4. Testosteron seviyenizi DAA, DHEA, GABA ve boron kullanımıyla 2 değil de 6-7 seviyelerinde tutma şansınız olabilir. Ömür boyu TRT ile uğraşmadan önce internette pek bilinmeyen bazı takviyeleri kullanabilirsiniz. Örneğin DAA, kullanıcılarında yaklaşık %45 oranında testosteron artışı sağlamış ve bilimsel deneyde incelenmiş tek takviyedir fakat internette testosteron arttırıcı yazdığınızda çinko, d3 gibi temel ve basit bilgiler karşınıza çıkar. Daha kapsamlı arama yapılırsa, testosteronu üst referansta tutacak çok fazla bitkisel ilaç var. 

    • Vayyyy!! 1

  5. Domates soğan atmanın neresi definasyona zararlı olabilir, yarın Men's Physique çıkmayacaksan böyle şeyleri asla dert etmemen taraftarıyım, definedeyim enerji içeceği içip bazen şeker kullanıyorum hamburger yiyorum ve yağ oranım çok düşük.

    Beynini nasıl programlarsan öyle ilerlersin, definasyonda şu bu olmaz diye kural koyanlar doğru bir şey yapmıyor çünkü bünye ve genetik denen gerçek var.

    Sabah akşam tartı kullanan arkadaşımın yanında jelibon yiyorum ve daha defineyim. Yapacağın en iyi şey bünyeni ve vücut tipini analiz edip kendi kurallarını kendin koyman. Domates atma diyeni dinleme, at ve gör etkisini eğer yağlanıyorsan bırakırsın.

    • Beğen 4
    • Alkış 1

  6. murat159, 12 saat önce yazdı:

    Sorunu çözmez ama kullandığın dönemde işini görecek birşey tavsiye edeyim , Grimlabs pornstar isimli ilaç 60 tablet her cinsellik öncesi ben bir tane atiyorudm bir kaç saat önce işimi goruyordu , şuanda da sorunum kalmadı belki düzelmesine yardımcı oldu bilmiyorum 

    Hocam bu anlık çözüm mü (İçerisinde viagra vs mı eklemişler) yoksa tedavi niyetine kullanılabilir mi acaba güzel bir değerlendirme yapar mısınız Pornstar için.


  7. Semih Erarslan, 11 saat önce yazdı:

    Tamda bahsettiğim konu bu bana kızmayın lütfen onu al böyle olacak bunu al böyle olacak tekrar izin vermemiş olacaksın vücudunun  bu konuya baş etmesi için zaman vermemiş olacaksın tecrübe kazandırmamış ona sürekli alttan alttan takviye veriyor dışarıdan müdahalede olacaksın Buda ilerleyen dönemlerde sürecin daha da zor kendine gelmesini engelleyen adımları atmış olacaksın ben sana bi soru soracağım anlamama yardımcı olması için söylenenleri kullandın diyelim kullanırken sorunlar çözüldü kullanmayı bıraktığında kullandıkların mı döngüyü geri getirmiş olacak yoksa kullandıkların gerçek çözüme kavuşturmadan zamanı ötelemiş mi olacaksın burası çok önemli kullanacaksan önce zaman vermelisin daha sonra müdahale etmelisin burada kanserden bahsetmiyoruz erken müdahale etme olayı burada çözüm değil  

    Haklısınız vücuda dinlenme fırsatı vermeden direkt takviye sormuşum. Bu bir hata fakat işte konu ereksiyon olunca sabırsızlandım sanırım.

    Kapukaya, 13 saat önce yazdı:

    Kür esnasında lh fsh 0 dı dimi. Harika gerçekten ten pctye gerek duymadan bu hale gelmesi. Ek takviyeler aldinmi tribulus tarzı bide ne kadar sürede lh fsh açıldı 

    Kürde hepsi sıfırdı PCT yapmadan direkt açıldı ama bunda bünye de çok etki ediyor sanırım geçen sene yüksek doz bolde ve bilinçsiz danabol sonrası da PCTsiz döngüm hemen açılmıştı. Benim uyguladığım yöntem her gün arjinin ve folik asit almak gerisini bünyem hallediyor sanırım. Tribulus haftada 2 tablet aklıma geldikçe atıyorum.

    Askabar, 12 saat önce yazdı:

    Küre gerek olmadan basit diyetle bile o yerine getirilir. Yeter ki sebep o olsun 

    Eksikliği varda sadece onu gidermek amaçlı günlük 1 iü yeterli. 1 iü naturel seviye veya onun bir tık üzeri kadar oluyor zaten. 

    Kullanmak istediğimden değil de merak ettiğimden: Şu anda benim durumumda olan biri için Proviron uygun değil mi? Değilse neden, biliyor musunuz?


  8. Kapukaya, 26 dakika önce yazdı:

    Yasak değilse ilaç markası nedir hocam sağlam belli bide lh fsh kür sonrasi sanırımm

    Yasak değil sanırım yasaksa kaldırırım yanıtı:

    Kürün 2.5 ayı aburaihan 2.5 ayı zphc (zphc orijinaldi) 

    Testlerin tamamı kür sonrası. Herhangi bir PCT de yok dostum. 


  9. DeMoNhUnTeR, 28 dakika önce yazdı:

    Kingsize Alpha King

    Bu erektil disfonksiyonda bayağı iyi çalışıyor

    Kingsize Alpha King var bende uzun süredir. Arada sırada kullanıyordum ejekülasyon kalitesini sahiden çok yükseltiyor fakat ereksiyon sürdürmede işe yarıyor mu dikkat edemedim tekrar başlayayım öyleyse teşekkür ediyorum. 

    Askabar, 11 dakika önce yazdı:

    Dostum döngün acık ama kür ereksiyonu mahvediyor bu bir gerçek. Bence yohimbine kesinlikle kullan. Yanına sabah akşam çakşır suyu, c vitamini al. Günlük düzenli d ve b vitamini alabilirsin. Herkes bilmez ama kür sonrası sertleşme bozukluğunun büyük sebebi büyüme hormonu eksikliği kaynaklı olabiliyor. Bence büyüme hormonu testi de yaptır. Günlük 1 kase kadar doğal yoğurtta tüket ve mutlaka kuruyemiş ye 

    Hocam yohimbine alacağım anlaşıldı. Bu arada büyüme hormonu testi sonrası üretim yoksa ya da çok az ise ne yapacağım? Onu nasıl halledeceğiz, bu arada teşekkür ederim. MK677 tarzı bir IGF1 booster mı yapacağız? (Bir daha enjeksiyon/kür yapmayacağım.)


  10. Selamlar,

    5 ay boyunca haftada 500 mg enanthate sonrası kan değerlerim ektedir. Son enjeksiyon üzerinden 30 gün geçti ve PCT uygulamadım. Çünkü hiçbir zaman doğal döngümün kapalı olduğunu hissetmedim kürü bıraktıktan sonra dahi libido tavandı. Fakat yaşadığım bazı problemler var ve bu yüzden konuyu açtım. 1) @galicik

    Ereksiyonum maksimum %70'de kalıyor, sadece 10 saniye odak kaybı sonrası bile sıfırlanıyor ve dokunmadan asla ereksiyon olmuyorum, saçma olan ek bilgi ise ilişki sırasında alta geçersem ereksiyonum gidiyor. İstek tavan fakat E.D. var. Östrojenle alakalı olduğunu düşündüm çünkü meme ucu çevremde hafif renk parlaklıkları başladı o yağı hissettiriyor. @Askabar

    Ama kan değerlerim de referans içi. Doktor stres ve anksiyete diyor fakat 2-3 yıl önce de stresliydim ama ereksiyonum kaya gibiydi. Bu süreçte sevindiğim şey kütlem oldu çünkü 2-3 kilo kaybı dışında vücudum feci iyi ilerliyor, kazanımlarımın %70'i hala bende. Özetle, forumumuzun bilgelerinden ereksiyon ve sürdürebilirlik konusunda kan değerlerime göre bir takviye önerisi bekliyorum. Aktif olarak kullandıklarım: Demir, L-teanin, Omega3, D3. Elimde DAA ve tribulus da mevcut. @otopsicikedi @DeMoNhUnTeR @forbit

    @metinav @Semih Erarslan

    1.png 2.png 3.pngWhatsApp Image 2023-09-02 at 09.28.45.jpeg


  11. Merhaba,

    Merak ettiğim konu şu ki diyelim birisi only testo gibi bir kür yaptı ve bitirdi. 12-18 gün bekledi. Kan verdi ve değerlerinde doğal döngü yavaşça açılmaya başlamış. Bu durumda bu kişi için nasıl bir protokol izlenir? Her halükarda ileride problem yaşamamak için en klasik olan 21 gün Nolvadex - Klomen protokolü mü uygun olacaktır? Yani demek istediğim şu doğal döngüsü açılmaya başlamış biri de PCT yapmak zorunda mı olacak yoksa vitaminler ve bitkisel t-boosterlarla döngüsünü desteklemesi yeterli mi?

    (Böyle bir durumum yok sadece merak.)


  12. Herkese iyi akşamlar,

    Yaklaşık 5 haftadır only testo 500 mg şeklinde ilerliyorum, haftaya Deca eklemek istiyorum. İkinci kürüm bu, ilk kürde Testo E + Bolde + Dbol yapmıştım. Östrojenik etkiler için çok dikkatli olacağım, bu yüzden 500 mg Testo E ile alınabilecek minimum Deca dozu sizce nedir? Reddit'te 2:1 şeklinde iyi çalıştığı yazılıyor, 250 mg yapmak mantıklı mı? Vücudum ereksiyon libido gyno konularında kuvvetli ve böyle sorunlar yaşamadım Dbol aldığım dönem. Fakat ben yine de dozajı minimum tutmak istiyorum. Uygulayabileceğim en düşük dozaj ve Deca almaya başladığım andan itibaren ek olarak kullanmam gereken önleyici takviyeler hakkında bilgi verebilecek varsa memnun olurum. 

    Boy 1.80 kilo 82 güncel. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×