Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

anak1nskyw4lk3r

Üye
  • İçerik sayısı

    98
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

anak1nskyw4lk3r kullanıcısının paylaşımları

  1. Selamlar, 5 ay boyunca haftada 500 mg enanthate sonrası kan değerlerim ektedir. Son enjeksiyon üzerinden 30 gün geçti ve PCT uygulamadım. Çünkü hiçbir zaman doğal döngümün kapalı olduğunu hissetmedim kürü bıraktıktan sonra dahi libido tavandı. Fakat yaşadığım bazı problemler var ve bu yüzden konuyu açtım. 1) @galicik Ereksiyonum maksimum %70'de kalıyor, sadece 10 saniye odak kaybı sonrası bile sıfırlanıyor ve dokunmadan asla ereksiyon olmuyorum, saçma olan ek bilgi ise ilişki sırasında alta geçersem ereksiyonum gidiyor. İstek tavan fakat E.D. var. Östrojenle alakalı olduğunu düşündüm çünkü meme ucu çevremde hafif renk parlaklıkları başladı o yağı hissettiriyor. @Askabar Ama kan değerlerim de referans içi. Doktor stres ve anksiyete diyor fakat 2-3 yıl önce de stresliydim ama ereksiyonum kaya gibiydi. Bu süreçte sevindiğim şey kütlem oldu çünkü 2-3 kilo kaybı dışında vücudum feci iyi ilerliyor, kazanımlarımın %70'i hala bende. Özetle, forumumuzun bilgelerinden ereksiyon ve sürdürebilirlik konusunda kan değerlerime göre bir takviye önerisi bekliyorum. Aktif olarak kullandıklarım: Demir, L-teanin, Omega3, D3. Elimde DAA ve tribulus da mevcut. @otopsicikedi @DeMoNhUnTeR @forbit @metinav @Semih Erarslan
  2. 'sahte' steroid sonrası obez olan genç

    Söylediği hiçbir şey doğru değildir bu arkadaşın, tek enjeksiyonla obez oldum diyor muhtemelen uzun süre kullandı ilaç içeriğinde insülin vardı ve şeker hastası olup kilo aldı, bu hale geldi.
  3. Yüksek e2 ve prolaktin için yardım

    Ben haftada 2 kere çeyrek şeklinde (yani toplamda yarım tablet) dostinex alarak kontrol sağlamıştım. Arimidex ise rutin kullanılacak bir şey değil.
  4. Seks hakkında

    Deca ve Tren kullanırsan bir daha eski performansını yakalayamama şansın var. Only testo gidip hormon dengeni kontrol altında tutarsan en az zararla çıkabilirsin. Tabi bu sefer e küre girdik tam girelim bari mantığı gelince işler karışıyor. İkilemdeysen vazgeçmeni öneriyorum. Doğal halinle sahip olduğun libido ve ereksiyonun tadını çıkar, kür sonrası bu ereksiyonu şansına bırakma çünkü hiçbir görüntü sağlıktan önemli olmuyor işin sonunda...
  5. Seks hakkında

    Ben teşekkür ederim üstad. Yaşayarak öğrendim maalesef. Kür öncesi performansım 100 ise kür içinde ve sonrası artık 80 bile göremiyorum. Testosteron yüksek fakat hiçbir zaman eskisi gibi olmuyor. Bununla yaşamayı öğrendim. Küre girecek arkadaşlara tek önerim, testosteron aldığınız zaman vücudunuzda artan tek şey testosteron olmuyor. Vücudumda normal bir erkekten 10 kat fazla hormon taşırken penisimin ilişki esnasında içeri kaçtığını gördükten sonra hiçbir şeyin sağlık ve doğal halinizle yarışamayacağını anladım ve fişi çektim. Hormonlar oyuncak değildir, libido artsın diye kullanılacak bir şey hiç değildir. Yarışmayacaksanız uzak durunuz...
  6. Seks hakkında

    İlaç kullandığında libido yükselir, çok daha sert ereksiyon olursun gibi genel kalıp cümleler bana göre ezberden ibaret. İlaç kullandığında testosteron seviyen yükselir fakat bunu doğru şekilde yönetmezsen olay sadece istek olarak kalır, cinsel ilişki esnasında penisin içeri bile kaçar. Yükselecek tek hormon testosteron değil çünkü. Her çeşit hormon arasında bir denge var. Ayrıca artık doğal değil de yapay olacağı için, dalgalanmalar yüzünden bazen sıfır ereksiyon bazen ise demir gibi olabilirsin. İlaç kullanınca sabah akşam ereksiyon olacağım istekli olacağım beklentilerine girersen 3 ay sonra psikiyatri randevusu alırsın.
  7. Dht ve östrojen,kana nereden geliyor?

    DHT, karaciğer, cilt ve kalp beyin gibi bölgelerde testosterondan sentezlenir (üretilmiş olur). Estradiol da aynı fakat ek olarak testis kaynağını da buldum.
  8. Pharm tec ve pharma group markalarını almayın.

    "Antrenman sistemini değiştir" cevabından belli zaten ilaçların sahte olduğu. İlaç doluysa 3 tane şınavla da 3-5 hafta sonra o değişimi ve adeleyi hissediyorsun.
  9. Düşük testo sorunsalı

    Testosteron seviyenizi DAA, DHEA, GABA ve boron kullanımıyla 2 değil de 6-7 seviyelerinde tutma şansınız olabilir. Ömür boyu TRT ile uğraşmadan önce internette pek bilinmeyen bazı takviyeleri kullanabilirsiniz. Örneğin DAA, kullanıcılarında yaklaşık %45 oranında testosteron artışı sağlamış ve bilimsel deneyde incelenmiş tek takviyedir fakat internette testosteron arttırıcı yazdığınızda çinko, d3 gibi temel ve basit bilgiler karşınıza çıkar. Daha kapsamlı arama yapılırsa, testosteronu üst referansta tutacak çok fazla bitkisel ilaç var.
  10. Definasyonda tavuk

    Domates soğan atmanın neresi definasyona zararlı olabilir, yarın Men's Physique çıkmayacaksan böyle şeyleri asla dert etmemen taraftarıyım, definedeyim enerji içeceği içip bazen şeker kullanıyorum hamburger yiyorum ve yağ oranım çok düşük. Beynini nasıl programlarsan öyle ilerlersin, definasyonda şu bu olmaz diye kural koyanlar doğru bir şey yapmıyor çünkü bünye ve genetik denen gerçek var. Sabah akşam tartı kullanan arkadaşımın yanında jelibon yiyorum ve daha defineyim. Yapacağın en iyi şey bünyeni ve vücut tipini analiz edip kendi kurallarını kendin koyman. Domates atma diyeni dinleme, at ve gör etkisini eğer yağlanıyorsan bırakırsın.
  11. Dostinex dozaji

    Ben yarımı da ikiye bölüp 3er gün arayla alıyordum işe yaramıştı.
  12. Genotropin 12mg boy uzaması 2ünite

    Yok öyle bir şey.
  13. Genotropin 12mg boy uzaması 2ünite

    shin box get up exercise uygula düzenli şekilde boyun uzayacak.
  14. Trt pct vb sertleşme sorunu

    Hocam bu anlık çözüm mü (İçerisinde viagra vs mı eklemişler) yoksa tedavi niyetine kullanılabilir mi acaba güzel bir değerlendirme yapar mısınız Pornstar için.
  15. Only testo sonrası kan değerleri

    Haklısınız vücuda dinlenme fırsatı vermeden direkt takviye sormuşum. Bu bir hata fakat işte konu ereksiyon olunca sabırsızlandım sanırım. Kürde hepsi sıfırdı PCT yapmadan direkt açıldı ama bunda bünye de çok etki ediyor sanırım geçen sene yüksek doz bolde ve bilinçsiz danabol sonrası da PCTsiz döngüm hemen açılmıştı. Benim uyguladığım yöntem her gün arjinin ve folik asit almak gerisini bünyem hallediyor sanırım. Tribulus haftada 2 tablet aklıma geldikçe atıyorum.
  16. Only testo sonrası kan değerleri

    Yasak değil sanırım yasaksa kaldırırım yanıtı: Kürün 2.5 ayı aburaihan 2.5 ayı zphc (zphc orijinaldi) Testlerin tamamı kür sonrası. Herhangi bir PCT de yok dostum.
  17. Milk thistle tavsiyesi

    Nature’s Bounty
  18. Only testo sonrası kan değerleri

    Kingsize Alpha King var bende uzun süredir. Arada sırada kullanıyordum ejekülasyon kalitesini sahiden çok yükseltiyor fakat ereksiyon sürdürmede işe yarıyor mu dikkat edemedim tekrar başlayayım öyleyse teşekkür ediyorum. Hocam yohimbine alacağım anlaşıldı. Bu arada büyüme hormonu testi sonrası üretim yoksa ya da çok az ise ne yapacağım? Onu nasıl halledeceğiz, bu arada teşekkür ederim. MK677 tarzı bir IGF1 booster mı yapacağız? (Bir daha enjeksiyon/kür yapmayacağım.)
  19. Doğal döngü ve pct

    Merhaba, Merak ettiğim konu şu ki diyelim birisi only testo gibi bir kür yaptı ve bitirdi. 12-18 gün bekledi. Kan verdi ve değerlerinde doğal döngü yavaşça açılmaya başlamış. Bu durumda bu kişi için nasıl bir protokol izlenir? Her halükarda ileride problem yaşamamak için en klasik olan 21 gün Nolvadex - Klomen protokolü mü uygun olacaktır? Yani demek istediğim şu doğal döngüsü açılmaya başlamış biri de PCT yapmak zorunda mı olacak yoksa vitaminler ve bitkisel t-boosterlarla döngüsünü desteklemesi yeterli mi? (Böyle bir durumum yok sadece merak.)
  20. Ilk kez follistatin-344 başlamak

    Herkese selamlar. 22 yaşında, 178 boy ve 67 kilodayım. Yaklaşık 5 senedir body building ile içli dışlıyım. Salona gitmediğim süreç gittiğimden daha fazladır fakat vücut geliştirme konusunda okumadığım makale girmediğim alt dal kalmamıştır. Pratikten çok teorik bilgim epey fazla. Artık pratikte ciddileşmek istiyorum. Steroid kullanmayı istemiyorum. Uzun süredir peptides alanını araştırmaktayım ve aralarında dikkatimi en fazla Follistatin-344 çekti. Tek başına Follistatin'e başlamak istiyorum. Şu anda aktif olarak multivitamin, omega, zma, maltodekstrin kullanmaktayım. Hedefim kilo almak, kalori yüksek olsa dahi kilo alamıyorum. Beslenmeden maksimum 15 dakika sonra tuvalete gidiyorum, ektomorf tipliyim fakat omuzlarım ve sırtım görece geniş. Bölge olarak amacım asla geliştiremediğim tavuk bacaklarımı ve kollarımı geliştirmek. Sorularım var. 1) Follistatin günlük 50 mcg yetersiz mi? 100 mü önerirsiniz? 2) Karın altı (subkutan) enjeksiyon konusunda alternatif var mı? Kendi kendime vurabileceğimden emin değilim. 3) Kullanım sürecim ne olmalı? örn: 3 ay günlük 50 mcg ardından dinlenme süresi nedir? 4) Follistatin kullanımı bittikten sonra myostatin seviyesi eski haline dönse bile, sonuç olarak su tutmadığı için kas kaybının yaşanmayacağını düşünüyorum. (Kaloriyi yüksek tutma şartıyla) düşüncem doğru mu? 5) Follistatin deneyiminiz varsa dinlemek isterim. İnternet üzerinde çok fazla deneyim göremiyorum. Gerekli olan tüm makaleleri okudum fakat kaynak yetersiz. Fotoğrafların amatörlüğü için kusuruma bakmayınız, hızlıca konu açmak istedim.
  21. Testo e. - deca kürü dozajlar

    Herkese iyi akşamlar, Yaklaşık 5 haftadır only testo 500 mg şeklinde ilerliyorum, haftaya Deca eklemek istiyorum. İkinci kürüm bu, ilk kürde Testo E + Bolde + Dbol yapmıştım. Östrojenik etkiler için çok dikkatli olacağım, bu yüzden 500 mg Testo E ile alınabilecek minimum Deca dozu sizce nedir? Reddit'te 2:1 şeklinde iyi çalıştığı yazılıyor, 250 mg yapmak mantıklı mı? Vücudum ereksiyon libido gyno konularında kuvvetli ve böyle sorunlar yaşamadım Dbol aldığım dönem. Fakat ben yine de dozajı minimum tutmak istiyorum. Uygulayabileceğim en düşük dozaj ve Deca almaya başladığım andan itibaren ek olarak kullanmam gereken önleyici takviyeler hakkında bilgi verebilecek varsa memnun olurum. Boy 1.80 kilo 82 güncel.
  22. Testo e. - deca kürü dozajlar

    NPP daha az su tutuyormuş, ben açıkçası su tutsun istiyordum. Neden NPP önerdin hocam, sebeplerini dinlemek isterim kafama yatarsa NPP alabilirim kısa ester olduğunu biliyorum sadece.
  23. Göğüs bölgesi ve heryerim kıpkırmızı neden oluyor?

    Boldenon alırken benim de her yerim kızarıyordu son zamanlarda soğuk terleme çarpıntı başlamıştı bunların ana sebebi tansiyon + kötü kolesterol, sana önereceğim şey gidip l-citrulline al günde 3 gr civarı. Damar sağlığı ve kalp için inanılmaz faydalı, genelde kimsenin kullanmadığı underrated supplardan biri.
  24. Steroid kullanmak için yaşım erken mi ?

    Formun ilaç için uygun, kütle iyi ayrıca 20 yaş normal ben olsam girerdim.
  25. Testis ağrısı - düşük libido

    Testiste kist var ve bu problem değil miymiş? Kist konusunda söylediklerinden biraz detaylı bahsedebilir misin?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×