Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

satellite

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

satellite Hakkında

  • Yaş 21
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 06-07-2002

Platform İstatistikleri

  • Yaş 21
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 2 yıl bodybuilding - 1 yıl ara - 2 yıl powerlifting<br /> 2 sezon amerikan futbolu<br /> 20 yaş </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 21
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kür öncesi kan tahlili

    Haklısınız hocam. Önce beslenme rutinimi daha iyi hale getirmem gerekli bu sırada yağ oranımı düşürür ve hormon düzeylerime tekrar baktırırım çünkü e2 biraz fazla gibi illaki değişim olacaklar Total testo ve e2 değerlerinde. Her şey optimum olduğunda tekrar gözden geçiririm. Yorumunuz için teşekkür ederim.
  2. Kür öncesi kan tahlili

    @metinav@rastlantisal Hocalarım değerli fikrinizi söyleyip yardımcı olur musunuz?
  3. Burak hoca desteği ile ostarine (before/after)

    @zeki95 Ben de 2 aylık bir ostarine kullanımı düşünüyorum. Sonrasında pct ye ihtiyacın oldu mu?
  4. Kür öncesi kan tahlili

    E2 ve Serbest Testo değerlerini eklemeyi unutmuşum.
  5. Kür öncesi kan tahlili

    İyi forumlar, 20 yaşındayım amerikan futbolu oynuyorum yaklaşık 2 ay var sezonun başlamasına o yüzden destekleyici ürünler kullanmak istiyorum. Daha önce Mk-667 ve Carderine ikilisini 1 ay peşiden sadece Carderine 1 ay kullanıp %4 civarı yağ oranımı azaltmıştım. (Burak Hocadan temin etmiştim.)Fakat ergenlik jinekomastim olduğu için Haziran sonunda ameliyat olmuştum. Ameliyat sonrası yağ oranım tekrar %18-20 civarına geldi ve ağırlıklarımda 15kg civarı düşüş yaşadım. Recovery sürecini hızlandırmak adına only-testo kürüne girmek istiyordum fakat yaşım dolayısıyla vazgeçtim bunun yerine sistemi çok baskılamayacak ve pct gerektirmeyen sarmslara yönelmek istiyorum. Şuanda aklımda Ostarine(MK-2866) var ama testo değerim yaşıma göre düşük geldiğini düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Ostarine başlayabilir miyim? Ve ya başka önerisi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  6. Küre girmeden düşen değerler

    Dedikleriniz doğru kan verme öncesi spor yaptıysanız ALT-AST değerleri normalden yüksek çıkıyor.Aynısı yaşamıştım. Yine de double check için 2 gün spora ara verip tekrar tahlil yaptırabilirsiniz.
  7. Definasyon ve kan tahlillerim

    Tamamdır değerli cevabın için teşekkür ederim. Endokrin doktoruna göründüm müdahale etmemeyi tercih etti ama ben kendimi bu konuda konforlu hissetmiyorum o yüzden beni nasıl etkileyeceğini merak ediyorum. Teşekkür ederim cevap için.
  8. Definasyon ve kan tahlillerim

    Cevabın için teşekkür ederim ama henüz 19 yaşında küre girmek istemiyorum belki ilerleyen zamanlarda şuanlık hormon dengemi bozmak istemiyorum. Prolaktin için Cabaser kullanmayı düşünüyorum tabii başlamadan önce forumdaki arkadaşlarımız ve hocalarımızın tavsiyesini bekliyorum.
  9. Definasyon ve kan tahlillerim

    Herkese merhabalar, 19 yaşındayım; boyum 182; kilom 96; yağ oranım 20. Kesintili de olsa yaklaşık 4 yıllık spor geçmişim var ve definasyona girmek istiyorum. Fakat bunu minimum kayıpla yapmak istiyorum çünkü aktif olarak korumalı futbol oynamaktayım ve çok fazla kilogram kaybetmek şansım yok 83 kilonun altına inemem.Bu yüzden definasyon ön ce si kan tahlili verdim: Öncelikle sizce nasıl? Değerlerim bana güven vermediği için definasyona girerken desteklemek istiyorum ama yaşım gereği küre girmek istemiyorum bu yüzden aklımda sarmslar ve yohimbe var. Kullanım sonrası pct yapmama gerek kalmayacak şekilde destek almak istiyorum. Forumdaki çoğu sarms başlığını okudum dolayısıyla mk-667 kesinlikle olacaklardan biri, bunu yanında rad140 ve s-4 de 8 haftaya kadar eklenebilir. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Diyetim ve sporum konusunda son derece disiplinliyimdir vereceğiniz bilgiler benim için çok önemli. Sayın hocalarım ve arkadaşlarım sizce nasıl bir yol izleyebilirim?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×