Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

nevarsayoksa

Üye
  • İçerik sayısı

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

nevarsayoksa Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Balıkesir
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Bulk küründe 23. gün etki alamadım

    Danabol sahte büyük ihtimalle, su tutumu ve güç artışı gözle görülür şekilde olurdu 4 haftada. Bence sorunun en sağlıklı çözümü bir kan testi vermen olur
  2. Kür içinde hcg kullanımı

    Peki uzun süreli kurlerde aromatize olmaya bir vücut olduğu zaman e2 ve prolaktini dengede tutmak için kullanılan arimidex, tamoksifen, cabaser veya dostinex gibi ilaçların kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz. Amacim sizin gibi bilgi birikimine sahip olan insanlardan bi şeyler kapabilmek. Yorumlarınız için teşekkür ederim
  3. Herkese merhabalar. Kür içinde hcg kullanımını nasıl görüyorsunuz? Ben 10 günde 1 500 iu pregnyl in lh ve fsh döngüsünü tam kapatmayıp pct de işi kolaylaştırdigini düşünüyorum. Siz değerli forum üyelerinin de fikirlerini duymak isterim.
  4. Ilk testosteron kürüm

    Tabiki de yardımcı olmaya çalışırım ama ustalardan da tavsiye almanı öneririm
  5. Ilk testosteron kürüm

    Sustanon da bir testodur neden yanına ekstra bir testo önerdin dostum
  6. Ilk testosteron kürüm

    Merhaba dostum daha önce açılmış bir çok konu var bununla ilgili. Testoda ester kavramı vardır. Cypionate ve enanthate uzun esterli Testodur. Propionat ise kısa esterlidir. Sustanon çok esterlidir. İlk kurunde Sustanon fazla dalgalanma yapacağı için kullanmanı önermem. Propionat genelde cutting dönemlerinde kullanılır sebebi kısa esterli olup ilacın erken açılması ve az su tutmasıdir. Şahsi fikrim ilk olarak only testo başlayacaksan eğer testo enanthate kullanmandir. Fakat only testodan aşırı bir verim bekleme. Tabiki vücutta üretilen testodan çok daha fazla hormon alıp kazanımlarin olacaktır. Ama yanında bir boldenon, primabolan tarzı anabolizan eklersen daha fazla verim alırsın. Only testo giriş için öneririm. Yavaş başlamanın daha iyi olduğunu düşünenlerdenim.
  7. Testo mu sustanon mu?

    @rastlantisal hocam sustanon konusunda prof. dr dur benim gözümde müsait olunca cevaplayacağından eminim
  8. Testo mu sustanon mu?

    eğer sıkıntı enjeksiyon sıklığıysa testo e de ve sustanonda bunu yaşamazsın. propionat genelde haftada 3 enjeksiyon 100er mg toplam 300 vurulur. desperadonun bahsettiği şey sustanon çok esterli olduğu için ruh halinde ciddi dalgalanma yapmasından dolayı kullanılacak doza göre 2 günde 1 ayarladığın dozajda enjeksiyon yapmak anlamına geliyor yani atıyorum haftada 250 mg sustanon alacaksın 1 ampül bunu istersen 125 mg olmak üzere 2 ye böl 1 hafta içinde yada 3 e bölüp 1 haftaya yay
  9. Testo mu sustanon mu?

    cevabın için teşekkür ederim dostum.testo e daha cazip geliyor açıkçası haftada 2 enjeksiyon vur geç tek sıkıntım aromatize olmaya müsait bir vücudum var onun için 10 günde 1 arimidex yada haftada 1 yarım tablet arimidex düşünüyorum tabiki şu yağ oranını bi düşüreyim düzen ondan sonra devam. before after bekliyorum senden heyacanla. inşallah istediğin gibi verim alıp az kayıpla devam edersin dostum hayırlı günler dilerim.
  10. Testo mu sustanon mu?

    sustanona başlamıştın en son takip ediyorum seni. testo e den verim alamadın mı sustanon nasıl hissettiriyor hocam. uzun kullanımda sorun yaşanır mı. vücuduna etkisi nasıl şuan. 16 hafta testo e den daha çok 10 hafta sustanon dahamı verimli olur . kafamda deli sorular
  11. Testo mu sustanon mu?

    Merhaba dostum. genel olarak kendi bilgim doğrultusunda konuşacağım. üstadlar varken bize söz düşmez öncelikle sustanon da bir testodur fakat çeşitli esterleri vardır. kastettiğin şey testo e yada sustanon mu kullanmalıyım olmalı. ben sustanondan çok hazzetmiyorum. ilk kürün olacağı için testo e bana daha mantıklı geliyor tabi ki bu benim fikrim. başlarda 250 mg başlayıp vücudunun tepkisine göre 500 mg a da çıkabilirsin. eğer sustanon kullanmak istersen de 10 hafta ideal. eğer testo enanthate kullanacaksan 14 hafta yeterli olur. ben ilk kürümde testo e kullandım büyük bir trafik kazası geçirdiğim için kürüm yarı kaldı. bu dönemde de aşırı derecede kilo aldım gelecek sene inşallah 16 hafta only testo e gireceğim. ilaç temini konusunda da @Loving hocadan bilgi edebilirsin eğer kuşkun buysa.
  12. Omuz enjeksiyonu sonrası uyuşma

    Teşekkür ederim
  13. Omuz enjeksiyonu sonrası uyuşma

    Kas içi enjeksiyon yaparken damara girip girmediginizi anlamak için enjektöru geriye doğru çekmek.
  14. Omuz enjeksiyonu sonrası uyuşma

    Su ve tuz alımım iyi. Yarın acile gideceğim sinir ile ilgili bir durum gibi gözüküyor teşekkür ederim
  15. Omuz enjeksiyonu sonrası uyuşma

    Arkadaşlar 2 gün önce omuzdan 1 ml testo enanthate 1 ml boldenon enjeksiyonu yaptım şuan kolumda ve ellerimde karıncalanma var. enjeksiyon yaptığım yerde dokununca ağrı yok şişlik yok kızarma yok. Aspire ettim damarada girmedim. Ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×