Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Takunyalılibidox

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Takunyalılibidox Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

127 profil görüntüleme
  1. Proviron

    İzmir'de proviron bulabilen var mı?
  2. Lütfen yardım edin

    @metinav valla abi meninin rengi çok şeffaf, sabah sertleşme sıfır, ilişkiye girme isteği çok az,Klomen kullanırken meni rengi bembeyaz, sabah sertleşmesi güzel, istek ve haz yerindeydi.Biraktim yine eskisi gibi oldum.Umarim bu dedikleriniz çözer.Ama durumu hakkında çok umutsuzum.
  3. Lütfen yardım edin

    @rastlantisalkurden önceki testim o Kurden sonraki testim ustte
  4. Lütfen yardım edin

    Ayrıca elimde şuan 2 ad. Choriomon var hocam
  5. Lütfen yardım edin

    @metinavmerhabalar hocam bugün verdiğim testte e2 seviyem yine düştü 19 a kadar muhtemelen 2-4 haftaya biraz daha düşer.Kurden önceki test sonuçlarimida atıyorum.Testislerim ise eskiye göre hala ufak.Son çare ne yapabilirim
  6. Lütfen yardım edin

    @Leepriest35 hocam kurden önceki testinde testom 720 e2 28 di. @Müfit Can abi valla çok korkuyorum ya geri dönüşü olmayan bişey mi oldu yoksa.
  7. Lütfen yardım edin

    @Müfit Canhocam testislerin ufak kalmasının sebebi ne olabilir.Cunku 2 defa choriomon kullandım.ama netice alamadim
  8. Lütfen yardım edin

    @metinavtamoksifenle klomen kullandım zaten hocam.5 ay öncede 30 gün klomen denedikten sonraki değerlerim bunlar.Asiri Tamoksifen kullanımına bağlı bı tolerans mi oluştu bilmiyorum artık.
  9. Lütfen yardım edin

    @Dagcıkomando Total testo 720 e2 28 diğerlerinde normal
  10. Lütfen yardım edin

    1 yıl önce 8 hafta only testo kürüne girdim.ne yazikki yanlış pct sonucunda eski değerlerine dönemedim.Fotografini attığım yanlış pct den hemen sonraki değerlerim.Ayrica testislerim ufak kaldı. 1 yıl içinde 2 defa choriomon kullanmama rağmen toparlayamadim.2 ay önce choriomon enjetkte edip,enjekteden 10 gün sonra 2 ay boyunca klomen kullanmaya başladım.Yaklasik 2 ay klomen kullanıyorum fakat güncel sonucumda e2 29(normal değerim) Total testomda 630.Muhtemelnn klomeni kestigim an e2 düşecek ve buna bağlı düşük testo tekrardan ortaya çıkacak.Ne yapacağımı şaşırdım.
  11. Pct destek

    Kısa vadede testo prop kürüne giricem.Kur içi ve sonu pct nasıl yapmalıyım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×