Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Narkoz

Üye
  • İçerik sayısı

    32
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

11 İyi

Narkoz Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Yeni başladığım kür yorumlarınız

    Testo çalışıyor ostrojene gelicek olursak , yüksek östrojen evet su tutar eklemleri korur daha ağır kaldirabilirsin ama yağlanmayı kolaylaştırıyor.Yani referans aralıkları içinde yüksek tutarsan iyi olur.Çok düşerse eklem ağrıları başlar antrenman performansın düşerse işte o zaman kürü baltamıs olursun.Birde daha önce göğüste hassasiyet olduğunu söylemişsin birdaha olursa geçene kadar tamoxifen kullan sonuçta bu işi görüntü için yapıyoruz jinikomasti olmak istemeyiz.
  2. Yeni başladığım kür yorumlarınız

    Fsh , lh danabol kaynaklı sıfırlanmış olabilir yani burdab testonun çalışıp çalışmadığını anlyamayiz sonucu beklemen lazım.Decada prolaktin yükseltmemiş ama bellide olmaz herkesin genetiği farklı sonuçta.
  3. Kan tahlilim

    Prolaktini göremedim cinsel istek için baktirabilirsin.
  4. Kürde klomifen kullanılır mı

    Instagram'da yarışmaci birinin kurunu gördüm 500 testo mix 100 anapolon koruyucu olarakta 100 mg klomifen kullandığını yazmış.Yani başka bir serm yada aromataz inhibitörune ulaşamadığını sanmıyorum.Özellikle klomifen kullanımının bir mantığı varmıdır acaba.Jinokomasti riskine karşı tamoxifen kullanımını gördüm ama ilk defa klomifen kullanan birini gördüm.
  5. Herkese merhaba yaşım 24 yaklasik 7 yıldır spor yapiyorum bu yaz ilk kürüm olan testo e boldenon danabol kürüne girdim.Yaklasik 4 kilo kadar aldım ama süreç benim için zulüm oldu her enjeksiyon dan sonra ödem sıkıntısı çektim her türlü iğneyi denedim ilaç farklı marka denedim ama sanırım vücudum baya alerjik bir süre sonra bununla yasamaya alistim.Kürden 15 gün sonra ovitrelle 2 doz bölerek ardından 20 gün tamoxifen ve klomen kullandım.Pct bittikten 1 ay sonra 1 er ay ara ile 2 test yaptırdım.1. testte değerler normal yada bı tık üstü iken 2. de değerler prolaktin ast alt fırlamış , e2 zaten sınırlardaydi şu ara mk677 kullanıyorum ve ondan şüpheleniyorum birde Total testesteronum normalde 6 lardaydi şuan daha yüksek sanırım bu sebepten kürde kaldirdigim ağırlıklar dusmedi ama ilk teste göre testo düşmüş sanırım giderek normale donucek.Sorum ast alt neden fırlamış olabilir ve prolaktin ve e2 için ne yapmalıyım e2 için 1. testten sonra bir süre daha tamoxifen kullanmıştım hafif gögüslerde hassasiyet hissediyordum.Diger değerler içinde yeniden bir randevu aldım detaylı bir kontrol yapitiricam.Bu arada libidoda eroksiyonda bir sıkıntı yok.
  6. Tahlilde total testosteron - novalife steroid

    Bunu birde satın aldığınız kişiye sorun bakalım ne diyecek.
  7. Libidonun yerlere düşmesi ; yardim.

    Şimdi gördüm testlerin tarihi eskiymiş genel olarak yeniden kan testi yaptırın 2 ay geçmiş nerdeyse Total testo FSH lsh e2 prolaktin.Birde sustanon kullanınca ne duzelicek acaba ben anlamadım.
  8. Libidonun yerlere düşmesi ; yardim.

    Fsh ,lh ,e2 isteyin doktorunuzdan bu 6 aylık süreçte pct yaptınız mı totel testo yerlerde muhtmelen sistem kapalıdır.
  9. Mk677 kullanıyorum orjinal mi değil mi nasıl anlarım

    Çıkar devletten yaparlarmi bilmiyorum ama özel lab larda yapiyiorlar.
  10. Only oxandrolone

    1 ay kullandım bulkta , ne güç ne görüntü değişmedi sadece agresiflestirdi ve saçımı döktü.Diyette kullansam belki farklı olurdu.Kullanmadan önce ve 2 ay sonra test yaptım Total testo değişmedi hatta 2 ay sonra bir tık daha yüksekti.
  11. Bacakta 1 ml sağ 1 ml sol deneyebilirsin.Bacağın yagsizsa 26g kahverengi insülin iğnesi iyidir.Yağliysa turuncu veya siyah uçla yapabilirsin.
  12. Steroid kürünü yarıda bırakmak

    Emin olmak için aralıklarla test yaptır gözlemle bence FSH LH sıfırlanmış olabilir.
  13. Test enantat - dianabol - boldenon

    Danabolden dolayı östrojen yükselmiştir olabilir ,küre girdiğin için yemeğe yüklenmiş olabilirsin her halükarda o 2 kilonun su olduğu gerçek. He bide farklı saatlerde tartilmiş olabilirsin.
  14. Sopharma clen

    Bu markayı arkadaşımla aynı anda kullandık bende el titremesi nabız artışı su attimi yaptı arkadaşımda sıfır yan etki hissetmedi bile yani etki herkesde farkli demekki.
  15. Herşeyi yiyerek yağlanmamak nasıl mümkün?

    Adamlar tavuk pilav yerken video çekmiyor ki videoyu baklava , börek , burger yerken atıyorlar millette bunlar hep böyle besleniyor sanıyor.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×