Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Yigit3541

Üye
  • İçerik sayısı

    241
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    4

Yigit3541 kullanıcısının son zaferi 5 Aralık 2020

Yigit3541 en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

124 Mükemmel

Yigit3541 Hakkında

  • Yaş 25
  • Derece
    Uzman
  • Doğum Günü 27-03-1999

Platform İstatistikleri

  • Yaş 25
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 5 senedir aralıklı olarak fitness ve bodybuilding ile uğraşıyorum kendimi geliştirmek istiyorum.  </p> <p>   </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 25
  • Meslek:
    Att,İSG
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

846 profil görüntüleme
  1. Sivilce, rococutune, fitness

    3 ay kullandım, kullanım şeklim 1 ay full günlük 40 mg 2 ay her ayın ilk 10 günü 40 mg şeklinde Doktor kontrolünde yapıldı aşır spor yapmadığım bir dönemdi ve bende etkili oldu.
  2. Büyüme sorunu

    Merhabalar, Benim fikrim Hangi ilacı kullanırsan kullan büyüyeceksin diye birşey yok,yabancı insanlar boldenon ile CUT yapıyor,Olay tamamen senin beslenmene yani kalori alımına bağlı yediklerini tart ve Kendinde de tartıdaki değişimi görürsün. Ayrıca Tecrübeye dayalı olarak konuşacak olursam 100 mg primobolan gerçekten az , Primobolanı hissetmek istiyorum dersen 400mg + dozlara çıkman gerekebilir,İlk kez vücuduna steroid sokuyorsan 100 mg'yide hissedicek ve değerlendiriceksindir muhtemelen, Bir diğer deyinmek istediğim konu 250 mg Testosteron bence doğal üretim sistemini kapatmaya değmez bu yüzden bunu 500'e çıkarmak daha mantıklı geliyor,En azından doğal sistemi kapattığına değmesi için kendim de 250 mg testosteron denedim ve sonuçlar tatmin edici olmadı. Sağlıklı sporlar.
  3. Antreman tavsiyesi

    Broksin şurup tecrübe ettiysen dozajını ve tecrübeni aktarabilir misin definasyon sürecimde değerlendirebilirim.
  4. Antreman tavsiyesi

    Push pull legs
  5. 18 yaşında steroid

    Öncelikle ilaçların sahte orijinal mi bilemeyiz, 1. Aşama direk kan tahlili yaptırman belki herşey yolundadır vücudunda ilaçlar da boştur böyle birşeyi esgeçmemek gerek. 2. Aşama kan tahliline göre bir tedavi yöntemi seçmek, ilaçlar ile bozduğun sistemi Natural olarak onarılmasını bekleme, onarılmaz demiyorum ama doğal Testosteron seviyeleri 8 aya kadar anca kendine geliyor. 1.aşamayı uygula direk Bi üroloji, spor hekimliği neden randevu al hormon testlerini uygula buna göre bir yöntem belirle buraya at ben dahil burada birçok kişi yardımcı olmaya çalışacaktır. Son enjeksiyon undan 21 gün sonra kan ver.
  6. Definasyon sonrası pct acil yardım

    E2 bukadar düşürülmemeli, femara işte bu yüzden acil durumlar için elde kan tahlili olduğu takdirde kullanılıyor kısa bir süre için. Bu E2 seviyeleri bir çok yönden kişiyi negatif etkiliyor, kendimde uzun süre düşük e2 gezdim hoş bir durum değil. * E2 anaboliktir, kas yapımında büyük rol oynar, kan yağlarını iyi yönde etkiler. Gerekenler söylenmiş sağlıklı sporlar.
  7. 18 yaşında steroid

    Olan olmuş, olan ile ölene çare yok bundan sonrası için en iyi seçenekleri değerlendirmek gerekiyor.. Düzgün bir pct yapıp sonrasında kan tahlili ile sistemin onarıldığından emin olup Natural devam edebilirsin. Bende yanlış yönlendirilir 17 yaşında only Dianabol veya only primo gibi şeylere girmiştim, gel gör ki beni yönlendiren salon hocaları idi. Şimdi ne kadar yanlış Bi durum olduğunu anlıyorum, bazı insanlar sadece işin maddiyatına bakıp para kazanmanın derdinde gerçi büyük ihtimalle Dianabol ler sahte idi ama primo eczane idi. Geçmişe bakıp üzülmenin manası yok, geleceğe bakıp elinden gelenin en iyisini yapmalısın.
  8. Rimabolon sustanon anapolon

    Bende aynı şekilde düşünüyorum yabancılar minimum 400mg+ efektif olarak 600 mg civarında kullanıyorlar,200 mg'ler israf olucaktır diye düşünüyorum. Bunun yerine ya boldenon illa ki eczane kürü isteniyorsa sadece sustanon anapolon yeterli olucaktır diye düşünüyorum. sağlıklı sporlar.
  9. Östrojen yüksekliği

    Gerçekten dediğin gibi bir kitle var ise ve hassasiyet hissediyorsan SERM grubuna giren nolvadex'e başlayabilirsin, ama e2 değerin çok yüksek değil. Bence 2 haftalık bir müdahale yeterli olur,normalde müdahale etmeni tavsiye etmezdim ama hassasiyet hissediyorsan gerekebilir. 2 hafta günlük 20 mg nolvadex 2 hafta 3 günde yarım tablet arimidex veya aromasin. Ardından 2 hafta sonra tekrar tahlil verip duruma bakabilirsin,hissiyata göre. Ayrıca Testosteronun toparlaması zaman alabilir bunun için net birşey söyliyemem ama optimal seviyelerde değil şuanda. Sağlıklı sporlar.
  10. Massater botoks, gece diş sikmasina ve çene genişliğine çözüm.

    botulinum toksini tıpta ve alternatif tıpta birçok şekilde kullanılıyor, 6 ay'a kadar uygulandığı bölgede lokal olarak kasları felç ediyor sanırım. Benim araştırma sebebim sırt ağrılarıydı birgün deneme şansım olur belki iyi forumlar.
  11. Clean bulk sorunu

    quality over quantity.
  12. Amca kürü :)

    Yakın zamanda bununla ilgili paylaşım yapıcam,2 haftamız var burak hocayla iletişimdeyiz,kendisi süreçte fazlasıyla yardımcı oluyor.
  13. Farklı pct seçenekleri.

    @metinav hocam görüşlerinizi merak etmekteyim..
  14. Amca kürü :)

    Şöyle bir durum var 200-400 aralığında kas inşa etmeyi bırak,hayattaki performansın bile düşüyor. Ve bu spor yapan,düzenli yaşıyan birinde varsa sorun aşama aşama farklı yerlere bakılarak çözülmeli. ilk önce uyku,uyku apnesi gibi şeylere bakılmalı sonra vitamin,beslenme,spor gibi faktörlere bakılmalı bunlardan biri değilse Hpta ekseninde baskı olması muhtemel benim görüşüm budur.
  15. Amca kürü :)

    Fsh ortalarda,LH genel olarak düşük bunun hakkında toplam 5 tane,2 si aynı hastaneden 3'ü farklı lablardan verdiğim tahlillerim mevcut oturup bununla ilgili bir ürolog dalında uzman bir doktor ile görüştüm fakat REFERANS değerleri içinde olan bütün değerleri normal kabul ediyorlar ve psikolojik destek öneriyorlar. Benim görüşüm, 30 yaşının altında olan erkeklerde sağlıklı testosteron seviyeleri 200-400 aralığı değildir,bu seviye kişinin yaşam kalitesini düşürebiliyor,Herhangi bir düşük Testosteron semptomu yoksa göz ardı edilebilir,fakat varsa takibi yapılmalı ama malesef daha sağlık sistemi bu durumda değil. Ayrıca SHBG yüksek,Serbest T düşük,Total T düşük(200-400 aralığında),E2 düşük.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×