Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Loeren

Üye
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

14 İyi

Loeren Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Insülin hassasiyeti

    Carb cycling bunun için biçilmiş kaftan. High - Medium - Low carb günleri ile insülin hassasiyetini koruyabilirsin. High day: haftada 1 veya 2 gün, bacak ve ağır çekiş günleri Medium day: bacak günü hariç tüm günler Low day: off günleri
  2. Nefes darlığı ve halsizlik

    Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Konu hakkında bir bilgim olsa yardımcı olmak isterdim. Konuyla alakasız fakat zamanında Hellas marka kullanmışsınız sanırım, ilaç çalışıyor mu bilgi verme şansınız var mıdır acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
  3. Sustanona açıklık getirelim mi?

    Sustanon, enanthate'dan daha güçlü değildir. İkisi de testosterondur, içerisindeki esterler farklıdır. Esterlerin farklı olması birini diğerinden daha güçlü kılmaz. mg bazında aynı etkiye sahiptir. Eğer sustanon kullanacaksan, bahsettiğim ester farklılığı nedeniyle; stabil kan değerleri elde etmek açısından 2 günde bir enjeksiyon yapmanı öneririm.
  4. Proton marka steroid kullanan var mı?

    Selamlar hocam, üzerinden yaklaşık 6 ay gibi bir süre geçmiş. Kullandınız mı acaba sonuçlar nasıl, bilgilendirebilir misiniz?
  5. Göğüste kaşıntı

    Yerinde olsam; 1)Kan testi yaptırıp ona göre hareket ederim. 2)Arimidex yerine aromasin kullanırım. Ayrıca e2'yu crashlamazsan kürün neden baltalansın ki? Östrojen anabolik evet ama yan etki görüyorsan önlemini almalısın. Jinekomasti bir gecede oluşan bir şey değil, sinsidir. Yapman gereken tek şey kan testi yaptırıp ona göre hareket etmek.
  6. Yarışma

    Bu konuyu ben de merak ediyorum. Bilgisi, tecrübesi olan dostlar yazabilirse fikir alışverişinde bulunuruz. Bu sporda ciddi anlamda hedefleri olan birisinin kürsüz yarışacağı beklenmiyordur herhalde federasyon tarafından. Birinci olup doping testinden geçenler ne uyguluyor örneğin? İçeriden tanıdık vb. mi yoksa yarışma yaklaştıkça ilacı kesmek gibi protokoller mi? Güray Aydın bile 2018'deki yarışmasından sonra teste girmiş ve doping bulunmuş, dopingle mücadele sitesinde adı var hatta. Bu senenin sonuna kadar yarışması yasak. Ama geçen sene birinci yaptırdığı Göktuğ'dan öyle bir haber almadık. Bu işler nasıl dönüyor bilen biri aydınlatırsa ileride yarışmayı düşünen tüm arkadaşlar için yararlı olur.
  7. Eczane anapolonu çalışıyor ( ocak 2022)

    Prolaktine dikkat edin hocam, deca ve anapolon aynı kürde sıkıntı çıkarabilir.
  8. Eczane anapolonu almalı mıyım

    Eczane ilacına çalışmıyor diyen ilk defa bu forumda gördüm. Arkadaşlar, eczane ilacının çalışmama ihtimali yok, oradaki ilaçlar sizin el altından aldığınız merdivenaltı ürünlere benzemez, sayısız test ve kalite kontrolden geçerler. Millet yurtdışından Türkiye'ye geliyor sırf eczaneden Anapolon alabilmek için. Lütfen bu boş söylemleri bırakalım. Anadrol E2 ile direkt olarak temasa geçmez, aldığın anapolon e2'yi deli ediyorsa büyük ihtimal anapolon değildir. @Loving admin'in bu konusunda da söylediği gibi eczane ürünü %100 olarak tek güvenebileceğiniz yerdir, onun dışında el altından alacaklarınızın içinde ne olduğunu bir tek üreten bilir. Bu forumu bilgi almak için kim bilir kaç insan okuyor, yanlış bilgi vermenin de bir vebali var. Lütfen oradan buradan duyduklarınızla yorum yapmayın.
  9. King size creatine

    Creatine işte, monohydrate olduğu sürece firma fark etmez. King Size, yukarıda yazıldığı gibi Supplementler şirketinin markası. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  10. Ilk kür ve oneri

    İlk kürde trenbolone'a bulaşma. Hatta direkt steroidlere bulaşma. 8-9 ay ile düzgün bir beslenme ve antrenman programı oturtmuş olman mümkün değil. Hem bu spor hem de steroidler hakkında daha fazla bilgilenip daha sonra bunları düşünmeni tavsiye ederim. Naçizane.
  11. Andro medicals

    Teşekkür ederim cevap verdiğin için öncelikle. İstersen isim vermiyim forum kuralları gereği Fiyatı da 280 tl.
  12. Sahte ürün / gerçek ürün nedir? ne değildir?

    Son cümleniz her şeyin özeti. Vücuda sokana kadar %100 içinde ne olduğunu bilemeyiz fakat bunun öncesinde tavsiye ettiğiniz konuda da yazdığınız gibi önlemlerimizi alabiliriz. Tekrar teşekkür ederim bu yararlı bilgiler için. Elinize emeğinize sağlık.
  13. Sahte ürün / gerçek ürün nedir? ne değildir?

    Öncelikle bu bilgilendirici yazı için teşekkür ederim. Fakat aklıma takılan bir şey var ki size danışmadan geçmek istemiyorum. Eczane ürünlerine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz yazmışsınız fakat eczane ürünleri bu kadar güvenilir olduğundan mütevellit bir o kadar da aynı marka adı altında sahtesi üretiliyor. Bu nedenle aldığımız ürünün gerçekten o markaya ait eczane ürünü olup olmadığını anlayamıyoruz. Google'a steroid al yazdığın zaman bir sürü Türk sitesi çıkıyor ve Balkan Pharma ürünleri burada da var fakat biliyoruz ki çoğu sahte. Bu ikisi arasındaki ayrımı nasıl yapabiliriz?
  14. Andro medicals

    Merhaba dostum, 1 sene olmuş fakat herhangi bir deneyimin oldu mu acaba? Teşekkür ederim şimdiden.
  15. Ilk bulk küründe göbekte aşırı şişkinlik

    Yemek yedikten sonra oluyorsa normal. Sabah aç karnına böyleyse vakum tavsiye ederim. (19) VAKUM | Neden? Nasıl? - YouTube

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×